2.7.59.9, 2018-10-09 10:11:18

De nieuwe T-Cross.

Laat je nooit meer los.

De nieuw T-Cross is een uitgesproken allrounder: hij maakt niet alleen indruk met zijn opvallend en dynamisch design, maar ook met zijn veelzijdigheid. Met zijn talrijke configuraties voor het interieur biedt hij meer vrije ruimte: voor spontane projecten, lange reizen of gewoon voor het brede dagelijkse gebruik.

Design.

Volgestouwd met talent: de nieuwe T-Cross is functioneel en speelt soepel in op verandering. Met zijn crossoverlook, configuratiemogelijkheden en groot dagelijks gebruiksgemak weet hij flexibiliteit en compacte afmetingen perfect met elkaar te verzoenen. Kortom: hij deinst voor quasi geen enkel avontuur terug.

 • Interieur.

  Zo individueel als uw smaakgevoel.

  De sfeerverlichting, de hoogwaardige stoelbekleding en het optionele designpakket in drie verschillende uitvoeringen behoren ongetwijfeld tot de highlights aan boord van de T-Cross. De interieuruitrusting tilt niet alleen het comfort naar een hoger peil, maar laat ook ruimte voor individuele invulling.

  Meer weten
 • Verlichting.

  Heldere argumenten. Op het eerste gezicht.

  De nieuwe T-Cross is een en al uitstraling: met de standaard dagrijlichten en de halogeen koplampen rijdt de stads-SUV zich helemaal in de schijnwerpers. Het uitrustingsniveau Style is aanvullend met ledachterlichten uitgerust.

  Meer weten
 • Velgen.

  Loop op wieltjes: het velgenaanbod van de T-Cross.

  Met welke wielen uw T-Cross het beste tot zijn recht komt, hangt integraal van uw smaakgevoel af. Met het omvangrijke velgenaanbod* biedt hij dan ook keuze te over: de lichtmetalen 16- tot 18-duimsvelgen geven uw T-Cross een heel persoonlijke toets mee. Neem nu de lichtmetalen 18-duimsvelg Nevada: zwart gelakt en met gepolierd velgoppervlak.

  * Deze lichtmetalen velgen maken deel uit van het Volkswagen R-aanbod.

  Meer weten

Individualisering.

De nieuwe T-Cross speelt ongemeen soepel in op verandering: met de optionele designpakketten Black, Energetic Orange en Bambus Garden Green geeft u hem, vanaf het uitrustingsniveau Life, een unieke look mee en maakt u van uw T-Cross een heus stijlicoon.

Uitrustingsniveaus.

Pas de nieuwe T-Cross aan uw persoonlijke smaak aan en kies uit de uitrustingsniveaus T-Cross, Life en Style. Welke keuze u ook maakt, de uitrustingsniveaus zullen u stuk voor stuk overtuigen met hun kwaliteit en comfort.

Comfort.

Bent u eerder een spontaan type? Dan is de nieuwe T-Cross uw ideale reisgezel. Dankzij de voorwaarts neerklapbare rugleuning van de verschuifbare achterbank valt hij ruim uit en speelt hij flexibel in op uw wensen. Uw digitale cockpit: het innovatieve, moderne Active Info Display is optioneel beschikbaar. Het toont alle rijgegevens en geeft alle rijhulpsystemen visueel weer.

 • Achterpartij.

  Kies ook onderweg voor flexibiliteit.

  De T-Cross legt een enorme flexibiliteit aan de dag dankzij de verschuifbare en in delen wegklapbare achterbank en de verhoogde bodemvrijheid. Concreet betekent dit meer plaats voor u en uw medepassagiers en meer kofferruimte voor iedereen.

  Meer weten
 • Voorstoelen.

  Comfort met de grote C.

  Blijft u toch gewoon zitten. De optionele lendensteun spaart duidelijk uw rug tijdens lange autoritten. En de voorwaarts neerklapbare rugleuning van de passagierszetel van uw T-Cross is even eenvoudig als handig. Hij biedt nuttige stouwruimte voor reiskoffers of boodschappentassen.

  Meer weten
 • Ruimte.

  Meer ruimte voor uw flexibiliteit.

  Nood aan wat meer ruimte? Dat is geen enkel probleem. Met zijn veelzijdig interieur en groot koffervolume biedt de T-Cross ruim plaats aan inzittenden, bagage en alle spontane uitdagingen die u hem voorschotelt.

  Meer weten
 • Active Info Display.

  Krijg precies de informatie die u wilt.

  Analoog is verleden tijd. Ruil naar wens de klassieke ronde wijzerplaten in voor een hogeresolutiedisplay. Het innovatieve, moderne Active Info Display biedt u veel meer informatie dan enkel de snelheid of het brandstofpeil.

  Meer weten

Infotainment.

Of u tijdens het rijden actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wilt bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw T-Cross biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel van moderne technologie te genieten.

 • Connectiviteit.

  Verbonden met alles wat u belangrijk vindt.

  Met uw smartphone bent u bijna altijd online. Waarom ook niet met uw T-Cross? Car-Net Guide & Inform maakt uw dagelijkse beslommeringen een stuk eenvoudiger en helpt u om ontspannen uw bestemming te bereiken. U zal al snel niet meer zonder de handige realtime-informatie en praktische functies kunnen. En met de Volkswagen Connect App hebt u op ieder moment een zicht op alle belangrijke voertuiggegevens van uw T-Cross.

  Meer weten
 • Telefonie.

  Helpt u eenvoudiger te communiceren.

  Meer energie voor smartphones, tablets en mp3-spelers. Sluit uw toestellen makkelijk via de geïntegreerde USB-interface aan. Smartphones met Qi-standaard kunnen erg makkelijk worden opgeladen: leg uw toestel hiervoor eenvoudigweg in het voorste bergvak en via de inductieve laadfunctie is het snel weer opgeladen.

  Meer weten
 • Muziek.

  In de muzikale hemel met Beats en Apple Music.

  Geniet in de nieuwe T-Cross van uw lievelingsmuziek dankzij Apple Music: daarvoor heeft u per stream keuze uit meer dan 45 miljoen songs! U kan tot 6 maanden gratis* beschikken over Apple Music, zowel offline als online. En dat in combinatie met het krachtige ‘beats’-soundsysteem. De perfecte sound is dus op de afspraak.

  Meer weten

Rijhulpsystemen.

De rijhulpsystemen in uw T-Cross zorgen voor meer rijcomfort en kunnen u helpen om kritische situaties vlot op te lossen of zelfs helemaal te vermijden. En ook al zult u de tussenkomst van deze technologie niet altijd opmerken, is het goed om weten dat ze er is.

 • Veiligheid.

  Zijn 5 sterren zorgen voor uw gemoedsrust.

  Bij de Euro NCAP-tests worden nieuwe voertuigen meedogenloos getoetst: aan de hand van crashtests, maar ook door heel wat bijkomende onderzoeken die de actieve en passieve veiligheid nagaan. Dan is het een hele geruststelling te weten dat de T-Cross hier 5 sterren en de topscore laat optekenen.* Daarmee behoort hij tot de veiligste auto’s in zijn klasse.

  *Bron: Euro NCAP, verdere informatie http://www.euroncap.com/

  Meer weten
 • Rijden.

  Gelieve niet te ruziën over wie er mag rijden.

  Rijden met de T-Cross staat synoniem voor heel veel rijplezier. Daartoe kunnen ook de handige rijhulpsystemen bijdragen, die het rijden zelf veel gemakkelijker en comfortabeler maken. Gun uzelf bijvoorbeeld wat meer comfort tijdens langere ritten of laat u ondersteunen in het verkeer.

  Meer weten
 • Parkeren.

  Rijden is leuk. Parkeren nu ook.

  Parkeren kan het geduld danig op de proef stellen. Maar goed dat u in de nieuwe T-Cross optioneel kan worden bijgestaan door handige parkeersystemen die van parkeren kinderspel maken.

  Meer weten

Tot uw dienst.