2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image
1

De Touareg.

De Touareg. De kracht van pure klasse.

De Touareg komt door zijn zelfbewust, rechtlijnig design op een unieke manier voor de dag. Hij kan met allerhande technische highlights worden uitgerust zoals de elektronische rolstabilisatie IQ. Licht – Matrix-ledkoplampen en de Innovision-cockpit tillen het comfort, de rijervaring en het rijplezier naar een hoger niveau.

Vanaf 61.400 EUR Incl. BTW

Voorstelling video.

Uitrustingsniveaus.

Wat spreek u het meeste aan: een coole hightechlook, warme hout- en lederaccenten of sportieve details? Het maakt niet uit waar u voor kiest, de luxueuze uitrustingsniveaus Elegance, Atmosphere en R-Line stralen allemaal pure klasse uit.

Design.

Met zijn expressief en vooruitstrevend design zet de Touareg nieuwe maatstaven. Aan de binnenzijde overtuigt hij met zijn talrijke individuele uitrustingsmogelijkheden.

 • Panoramisch dak met kantel-/schuiffunctie voor het voorste deel.

  Open blik op het avontuur.

  Het optionele panoramische dak met kantel-/schuiffunctie voor het voorste deel brengt een indrukwekkend gevoel van ruimte met zich mee en dompelt uw Touareg onder in een aangename lichtsfeer. Frisse lucht, een open blik op de hemel en het gevoel van grenzeloze vrijheid laten zich comfortabel met een druk op de knop kiezen.

  Meer weten
 • Velgen.

  Velgen om voor te vallen. Design dat niet stil staat.

  De Touareg heeft velgopties voor ieders smaak. Van dynamisch-sportief tot stijlvol elegant, deze velgen passen perfect bij de totaallook van de auto en geven uw Touareg een indrukwekkend voorkomen mee.

  Meer weten
 • Sierelementen.

  Hoe sierlijk kiest u hem?

  De sfeer aan boord van uw Touareg wordt in grote mate bepaald door de aankleding van het interieur. U kunt naar wens opteren voor verschillende uitrustingsniveaus die het interieur van uw voertuig nog meer individualiteit en persoonlijkheid meegeven.

  Meer weten

Innovision.

De Innovision-cockpit is een van de highlights van de Touareg. Het brede, gebogen display met fantastische weergave is op een unieke manier naar de bestuurder gericht en zorgt voor een intuïtief bedieningsconcept.

Comfort.

Geniet van comfort op hoog niveau. In de Touareg torent u boven het verkeer uit, geniet u aangenaam veel binnenruimte, handige uitrustingselementen en innovatie technologie voor een uitmuntende dagelijkse inzetbaarheid.

 • Deursluithulp.

  Gedaan met slaande deuren.

  In smalle parkeerruimtes is soms niet voldoende ruimte over om de deur van uw auto met genoeg overtuiging te kunnen toeslaan. Met de optionele deursluithulp is het gedaan met de krachtpatserij want de deuren worden automatisch in het slot getrokken en gesloten wanneer u ze toeduwt of -trekt.

  Meer weten
 • Klimaatregeling Air Care Climatronic.

  Omdat de ideale temperatuur voor iedereen anders is.

  Wat is uw ideale temperatuur? Met de standaard klimaatregeling Air Care Climatronic met allergeenfilter kunnen bestuurder en voorste passagier onafhankelijk van elkaar hun ideale temperatuur instellen. De optionele Climatronic met 4 zones houdt rekening met de individuele voorkeuren van de achterste inzittenden.

  Meer weten
 • Easy Open/Easy Close.

  Zet de deuren open naar gloednieuwe mogelijkheden.

  Geen hand meer vrij? De optionele Easy Open-functie stelt u in staat de kofferklep te openen zonder dat u iets hoeft neer te zetten. Dankzij Easy Close sluit u dan weer de kofferklep met een druk op de knop.

  Meer weten

Rijhulpsystemen.

Qua technologie weet de Touareg te overtuigen. Hij kan immers een beroep doen op innovatieve rijhulpsystemen waarvan er verschillende voor het eerst in een Volkswagen worden aangeboden.

 • Park Assist.

  Parkeren met precisie.

  Park Assist manoeuvreert u zonder omwegen in de parkeerplaats van uw keuze. U bedient enkel het gas, de remmen en de versnellingsbak, het systeem doet, binnen zijn eigen limieten, de rest.

  Meer weten
 • Traffic Jam Assist.

  Hulpsysteem voor stop-en-goverkeer.

  De optionele Traffic Jam Assist kan binnen de limieten van het systeem de bestuurder ontlasten van stop-en-goverkeer om zo een aanrijding in de file te vermijden.

  Meer weten
 • Adaptieve snelheidsregelaar ACC met vooruitziende snelheidsregeling en snelheidsbegrenzer.

  De beste chauffeurs houden afstand.

  Zoveel is zeker: dit is een van de nuttigste rijhulpsystemen. De optionele automatische snelheidsregelaar ACC met vooruitziende regeling. U stelt de maximumsnelheid in en het systeem zorgt er, binnen de limieten van het systeem, voor dat die niet overschreden wordt. Bovendien wordt, binnen de limieten van het systeem, automatisch een vooraf ingestelde minimumafstand tot voorliggende voertuigen aangehouden.

  Meer weten
 • Intersection Assist.

  Omdat u niet om de hoek kunt kijken.

  Onoverzichtelijke situaties bij het uitrijden en weinig overzichtelijke kruispunten verplichten de bestuurder vaak om vooruit te ‘kruipen’. Door gebruik te maken van radartechnologie kan de optionele kruispuntassistent, binnen de limieten van het systeem, helpen om zogezegd om de hoek te kijken. Op die manier kan het systeem helpen om vroegtijdig overstekende voertuigen of voetgangers te herkennen.

  Meer weten

Rijervaring.

Of u nu graag sportief rijdt of u liever offroad uitleeft, de nieuwe technologieën geven de Touareg buitengewone rijeigenschappen mee.

 • Vierwielsturing.

  Zowel meer stabiliteit als wendbaarheid dankzij de vierwielsturing.

  Wanneer niet alleen de voorwielen, maar ook de achterwielen meesturen wordt een kleinere draaicirkel mogelijk gemaakt. Deze techniek, die voertuigen bijzonder wendbaar maakt en de stuurstabiliteit ten goede komt, kan nu optioneel ook op de Touareg worden verkregen.

  Meer weten
 • Luchtvering.

  Altijd de juiste hoogte.

  Om iedere domper op het rijplezier te vermijden, kunt u de Touareg optioneel uitrusten met een comfortabele luchtvering. Die past de hoogte van het koetswerk aan aan de ondergrond waarop u rijdt.

  Meer weten
 • Offroad-pakket.

  Overwin zelfs het moeilijkste terrein.

  Met het optionele offroad-pakket is uw Touareg ook gewapend voor het zware offroad-werk: van een bescherming tegen steenslag tot uitgebreidere rijprofielen. Zo kunt u soeverein de meest uiteenlopende ondergronden aanvatten.

  Meer weten

Infotainment.

In de Touareg bent u optimaal geconnecteerd. Geniet van uw favoriete entertainment, al dan niet uitgebreid met superieure surroundsound. Radio, navigatie en voertuigfuncties kunnen gedeeltelijk met eenvoudige bewegingen worden bediend.

 • Always on.

  Altijd mee.

  Online aan boord van de Touareg. Een ingebouwde e-simkaart verbindt u met het internet en bijgevolg met de wereld van de Car-Net-onlinediensten. Zo bent u altijd helemaal up-to-date en geniet u non-stop van het entertainment.

  Meer weten
 • Navigatiesystemen.

  Zo comfortabel kan navigeren zijn.

  Het standaard navigatiesysteem Discover Pro met een groot, glazen touchscreen laat nauwelijks een mogelijkheid onbenut. Bovendien biedt de Touareg optioneel Discover Premium aan, wat samen met de Digital Cockpit resulteert in een gebogen en naar de bestuurder gericht display en in een nieuw, intuïtief en volledig gedigitaliseerd bedieningsconcept voor de cockpit.

  Meer weten
 • Car-Net.

  De geconnecteerde wereld van Car-Net gaat voor u open.

  Mobiele online diensten zullen aan boord van de auto even onontbeerlijk worden als ze dat vandaag al zijn voor uw smartphone. Het digitale netwerk verbetert de navigatie en communicatie en helpt u om aan de hand van up-to-date informatie tijd te winnen en, mocht het verkeerd lopen, om snel hulp ter plaatse te krijgen.

  Meer weten
 • Telefonie.

  Helpt u eenvoudiger te communiceren.

  Gedaan met de wirwar van kabels in de auto. De optionele telefooninterface Business staat voor een duidelijke ontvangst en biedt de mogelijkheid om smartphones via inductie op te laden.

  Meer weten
 • DYNAUDIO.

  Ontdek onderweg heuse klankwerelden.

  De Touareg voert de hoogste toon. En pakt uit met bodemloze bassen. Optioneel kunt u opteren voor de fantastische 7.1 dolbysurroundklank van DYNAUDIO, die zich laat horen via 14 luidsprekers die haarfijn op de klankkast van de auto zijn afgesteld.

  Meer weten
 • App-Connect & Media Control.

  Er bestaan ook apps voor uw Touareg.

  In de Touareg kunt u via App-Connect uw smartphone met het infotainmentsysteem verbinden en heel wat apps tijdens het rijden gebruiken. Dankzij Volkswagen Media Control kunnen uw passagiers via hun mobiel toestel mee bepalen welk programma er gekozen wordt.

  Meer weten

Galerij.

Kies uw versie.

Touareg

Vanaf 61.400 EUR Incl. BTW

 • 4 lichtmetalen velgen "Cascade" 8J x 18
 • Led-koplampen voor dimlicht en groot licht, met dagrijlicht
 • Airco "Air Care Climatronic" met 2-zone-temperatuurregeling, allergeen- filter
 • Navigatiesysteem "Discover Pro"

Touareg

4 lichtmetalen velgen "Cascade" 8J x 18
Led-koplampen voor dimlicht en groot licht, met dagrijlicht
Airco "Air Care Climatronic" met 2-zone-temperatuurregeling, allergeen- filter
Navigatiesysteem "Discover Pro"
Kies een motorisatie en een versnellingsbak
Er komt geen model overeen met de zoekcriteria
image

Exclusieve aanbiedingen op de Touareg.

Tot uw dienst.