Open voor alles: de T-Roc Cabrio

Met de T-Roc Cabrio is vrijwel alles mogelijk. Een verrassing is dat niet, want als SUV-cabrio biedt hij het beste uit twee werelden. Kracht en elegantie bijvoorbeeld. Of sport en comfort. En het dak laat u gewoon weg als u dat wilt.

Combineert alles wat leuk is aan autorijden: onze SUV met zonnedek

VW T-Roc Cabriolet Style and R-Line Birdview

Stoffen dak

Vrijheid die meerijdt

VW Cabriolet T-Roc Digital Cockpit

Digital Cockpit 

Relevantie is subjectief

Contacteer een dealer voor meer informatie over de T-Roc Cabrio.

Design

De krachtigste vorm van luchtigheid

Rij nog eens op goed geluk. Als flexibele allrounder doet de T-Roc Cabrio een frisse wind waaien door uw dagelijkse leven. Onder zijn opmerkelijke schaal gaat de luchtigheid van een cabrio schuil. En hij is altijd goed voor een verrassing. De ledachterlichten zijn standaard, als optie heeft hij ledkoplampen met lichtsignatuur. Zo brengt hij u overal waar u heen wil: door de stad, naar de bergen of naar de zee.

Comfort

Zitcomfort op hoog niveau

In de T-Roc Cabrio leggen we de lat hoog qua comfort. Door de verhoogde zitpositie krijgt u een beter overzicht over de weg, terwijl de optionele lendensteun (standaard voor het uitrustingsniveau R-Line) extra steun voor uw rug biedt. Ook de voor uitrustingsniveau R-Line standaard voorziene sportieve comfortstoelen zorgen voor heel wat ondersteuning. Bovendien benadrukken ze het loungekarakter van uw interieur – bijvoorbeeld met de elegante stoelbekledingen van ons optionele lederpack Vienna in verschillende kleurvarianten.