Rode VW Taigo aan de kant van de weg voor een geel gebouw, achteraanzicht en zijaanzicht, vrouw loopt naar het voertuig

De nieuwe Taigo

Karakter. Elke dag.

De nieuwe Taigo. Voor iedereen die zijn eigen trends zet. Die zich niet laat veranderen, maar liever zelf het verschil maakt. Die niet alleen stijl, maar ook karakter toont. En die zelfs in het dagelijkse leven het buitengewone vindt.

De nieuwe Taigo heeft tal van highlights. Dit zijn er alvast drie:

Rode VW Taigo aan de kant van de weg voor een geel gebouw, zijaanzicht, vrouw leunt tegen de achterkant

R-Line

De R-Line uitrustingslijn brengt het sportieve karakter van uw Taigo naar buiten.

VW Taigo Interieur: Blik op de Digital Cockpit en het multifunctionele stuurwiel

Digital Cockpit

Relevante informatie op een individueel configureerbaar display.

VW Taigo Interieur: Vrouw op bestuurdersstoel in geparkeerde wagen terwijl ze naar smartphone kijkt

App-Connect Wireless,

Gebruik uw smartphone helemaal ontspannen, onderweg als u dat wil. Ook draadloos.

Exterieurdesign

Opvallend sportief

Voor wie van sportiviteit houdt, biedt de nieuwe Taigo als R-Line een hoogwaardige uitrusting met design-, comfort- en technologiehoogtepunten voor een opvallend exterieur – en interieur.

Interieur

Met het oog op wat belangrijk is

Onderweg is het de focus op het essentiële dat telt. Het Digital Cockpit-instrumentenpaneel toont u standaard klassieke inhoud zoals de snelheidsmeter en de kilometerteller op een 20,32 cm kleurendisplay met hoge resolutie. Met de Digital Cockpit Pro kan de weergave in het 26,04 cm display aan uw individuele wensen worden aangepast. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor de visuele weergave van uw rijhulpsystemen of voor een combinatie van navigatiekaart en mediaweergave – alles in aantrekkelijke graphics en animaties.

Comfort

Zo haalt u meer uit uw smartphone

Apps en content gemakkelijk gebruiken, daarvoor staat het optionele App-Connect,. Muziek, nieuws, kaarten of luisterboeken worden overgenomen op het display van het infotainmentsysteem en kunnen zo vanuit uw blikveld worden bediend. Er zijn drie interfaces mogelijk voor de verbinding van smartphones: Apple CarPlayTM Android AutoTM van Google en MirrorLink.® Heel leuk: het gebruik van Apple CarPlayTM en Android AutoTM door de draadloze verbindingsmogelijkheid voor de optionele navigatiesystemen Discover Media en Discover Pro en voor het audiosysteem Ready 2 Discover. U kan ook later App-Connect kopen en activeren via de In-Car Shop van uw voertuig.

 

 

Kies uw Taigo

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.