ID.4 - Limited Edition – Vanaf € 34.6191
Vlaamse premie van max. €5.000

ID.3 Pure of ID.4 Pure Limited Edition

Maak de overstap naar 100% elektrisch rijden.

ID.3 Pure of ID.4 Pure Limited Edition

Maak de overstap naar 100% elektrisch rijden.

Wat je ook wil – puur rijplezier, de nieuwste technologieën, of een ruim interieur – er zijn zóveel redenen om de ID.3 of ID.4 te kiezen. Hier zijn er dus nóg een paar:

  • Beschikbaar voor minder dan € 40.000. Je kan dus profiteren van de Vlaamse premie van max. € 5.000.
  • Door Testaankoop uitgeroepen tot de Beste Koop.
  • Innovatieve technologie en een aantrekkelijk design. Ja, elektrisch rijden ziét er ook goed uit.

Er is al een nieuwe ID.3 vanaf € 29.990 2
Er is al een ID.4 Pure Limited Edition vanaf € 34.619 1

De nieuwe Golf GTI Clubsport en Golf R

Voor het halve eeuwfeest van de Golf lanceert Volkswagen niet alleen een verbeterde versie van de 8ste generatie, ook de sportmodellen worden danig onder handen genomen. Na de introductie van de nieuwe Golf GTI is het nu de beurt aan de GTI Clubsport én de Golf R. Die laatste verschijnt meteen in drie gedaantes aan de start: als hatchback, als Variant en als Black Edition. Joke Boon, woordvoerster van Volkswagen België, is het nieuwe kwartet topsporters alvast gaan schouwen in Duitsland.

--:--

Nieuwigheden

De nieuwe Volkswagen Golf 2024 geparkeerd voor een gebouw.
De nieuwe Golf  
Vanaf € 24.990 3

De Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag en Volkswagen lanceert een verbeterde versie van zijn bestseller ter gelegenheid van dit jubileum.
Ontdek de vernieuwde Golf met zijn geavanceerde infotainmentsysteem, strakke vormgeving en efficiënte aandrijfsystemen. Opvallend zijn de plug-in hybride aandrijvingen met een verhoogd volledig elektrisch bereik van ongeveer 100 kilometer.
Kortom, de beste Golf van de afgelopen 50 jaar staat nog dit voorjaar te schitteren in de showrooms.

De nieuwe ID.7 Tourer – 100% elektrische break

Met de nieuwe 100% elektrische ID.7 Tourer hebben we een Volkswagen in ons arsenaal waar we alleen maar blij van worden. Dankzij het Smart Glass panoramisch dak, de ergoActive premium stoelen en het elegante design zullen de gelukshormonen ongetwijfeld door je lijf gieren. Een kruisbestuiving tussen hoogwaardig comfort, een ruim interieur, technologie en een uitgebreid rijbereik.

De nieuwe Volkswagen ID.7
De nieuwe Volkswagen Tiguan
De nieuwe Tiguan

Met zijn sportieve en opvallende design maakt de nieuwe Tiguan één zaak onmiddellijk duidelijk: hier komt een SUV aan die is voorbereid op het alledaagse leven. Krachtige proporties en dynamische lijnen kenmerken zijn nieuwe silhouet.

De nieuwe
California

De nieuwe California. Dé campervan, heruitgevonden. Ruimer, flexibeler, comfortabeler, meer motorisaties, digitaler én nog meer camping functionaliteiten.

De nieuwe California

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Klaar voor nog meer?

Kom als eerste alles te weten over Volkswagen

Klaar voor nog meer?

Kom als eerste alles te weten over Volkswagen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Volkswagen-nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe modellen, tips, lopende acties en nog veel meer!

Disclaimer van Volkswagen

1.

ID.4 Pure Limited Edition: aanbevolen catalogusprijs: € 52.485 BTWi - € 5.371 commerciele kortingen = € 47.114 BTWi - €7.495 gratis uitrusting* = € 39.916 BTWi - premie van de Vlaamse regering van € 5.000** = € 34.916 BTWi. 

* Het bedrag van de gratis uitrusting op de ID.4 Pure Limited Edition is het verschil tussen het supplement op de prijs die de klant betaalt voor de uitrusting van de Limited Edition en de som van de aanbevolen catalogusprijzen van elke optie in de uitrusting van de Limited Edition. Offerte geldig voor particulieren van 01/06 t.e.m. 30/06/2024 en zolang de voorraad strekt bij aankoop van een nieuwe Volkswagen ID.4 Pure Limited Edition bij de deelnemende Volkswagen-concessiehouders in België. 

** Regionale premie geldig voor inwoners van Vlaanderen en onder voorwaarden. Meer informatie op https://www.vlaanderen.be/premie-voor-aankoop-van-een-elektrische-wagen. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

2.
ID.3 Pure: aanbevolen catalogusprijs: € 37.990 BTWi - € 2.500 commerciele kortingen = € 35.490 BTWi - € 500 voorwaardelijke overnamepremie* = € 34.990 BTWi - premie van de Vlaamse regering van € 5.000** = € 29.990 BTWi. Offerte geldig voor particulieren van 01/06 t.e.m. 30/06/2024 bij aankoop van een nieuwe Volkswagen ID.3 Pure bij de deelnemende Volkswagen-concessiehouders in België. * Het bedrag van de voorwaardelijke overnamepremie zal aan de waarde van uw huidige over te nemen voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en sinds minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de particuliere koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min. € 500 incl. BTW zijn. Eén premie per aankoop. Het nieuwe voertuig moet ingeschreven zijn vóór 31/10/2024. Afgebeeld model uitgerust met betalende opties. ** Regionale premie geldig voor inwoners van Vlaanderen en onder voorwaarden. Meer informatie op https://www.vlaanderen.be/premie-voor-aankoop-van-een-elektrische-wagen. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
3.
Golf TSI 116pk 6v: aanbevolen catalogusprijs: € 29.630 incl. btw - €2.750 lanceringskorting = €26.880 incl. btw - € 2.500 voorwaardelijke overnamepremie** = € 24.380 incl. btw. Offerte geldig voor particulieren van 01/07 t.e.m. 02/09/2024 bij aankoop van een nieuwe Volkswagen Golf bij de deelnemende Volkswagen-concessiehouders in België. **Het bedrag van de voorwaardelijke premie zal aan de waarde van uw huidige over te nemen voertuig toegevoegd worden. Het overgenomen voertuig moet volledig zijn en sinds minstens 6 maanden zijn ingeschreven op naam van de particuliere koper. De waarde van het overgenomen voertuig moet min. € 500 incl. btw zijn. Eén premie per aankoop. Het nieuwe voertuig moet ingeschreven zijn vóór 31/10/2024. Afgebeeld model uitgerust met betalende opties. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Milieu-informatie (KB 19/03/2004): volkswagen.be.