De up! Het kleintje voor alles.

De up! is in elk opzicht op-en-top uniek. Geen wonder want hij past zich aan uw wensen aan. Onze uitrustingspacks maken van hem de ideale begeleider voor bijna alles wat u van plan bent. En de persoonlijkste up! die er ooit is geweest.

--:--

De up! heeft flink wat highlights. Dit zijn er alvast drie:

up!, up! Black Style en up! White Style

Wit en zwart zijn het nieuwe bont.

Kofferraumvolumen mit umgeklappten Sitzen im up!

Laadruimte

Barst uit zijn voegen.

maps + more Dock

maps + more dock en maps + more-app

Uw bestemming bevindt zich op uw smartphone.

Design

Wit en zwart zijn het nieuwe bont.

Mogen we aan u voorstellen: de up! Zo agiel en zoals steeds al trendsettersgewijs met dashpad in Black Cube, stoelen in Fusion-design en 14-duimsvelgen met wieldeksels of optioneel lichtmetalen 15-duimsvelgen Fortaleza. U wilt erbovenuit steken? Geen probleem! De up! White Style wordt uitgerust met witgelakt dak en analoge spiegelbehuizingen in het wit, donker getinte zijruiten, donker getinte achterruit en opvallende lichtmetalen 16-duimsvelgen La Boca White. In het interieur zet het dashpad White Cube de witte kleur verder. Te fel? Bij de up! Black Style heeft u het hele pack in het zwart. Daarbij horen dan natuurlijk de lichtmetalen 16-duimsvelgen La Boca Black en het dashpad in Black Cube.

Uitrusting

Onze VIP-plaatsen.

Dankzij onze integraalstoelen met naadloos aansluitende kopsteunen zit u uitzonderlijk goed. Elke uitrustingslijn van de up! heeft daarbij zijn eigen individueel design van stoelbekleding.

Connectiviteit

Uw bestemming bevindt zich op uw smartphone.

Heeft u uw smartphone bij zich? Dan zet u die gewoon in de op ooghoogte geplaatste 'maps + more dock'1 en de bijbehorende gratis app met nieuw design verbindt u niet alleen met uw auto, uw vrienden of uw playlist, maar toont u ook hoe u moet rijden. Via de USB-interface in de 'maps + more dock' wordt naast data ook elektriciteit doorgegeven, zodat uw batterij steeds opgeladen is. Instappen, smartphone plaatsen, app starten en wegrijden.

 

1Software en houder zijn niet compatibel met elke smartphone. Uw Volkswagen-partner geeft u graag meer informatie.