Blik van binnenuit door het panoramadak van de ID. Buzz

De ID.-familie.
De toekomst van de elektrische mobiliteit

De ID.-familie.
De toekomst van de elektrische mobiliteit

De ID.-familie biedt alles wat je van de elektrische mobiliteit van morgen kan verwachten: ze is elektrisch, efficiënt en uitstootvrij. Ze is een oplossing voor onze steeds mobielere samenleving die bovendien erg verstedelijkt. 

De toekomst staat voor de deur: de ID.3

ID.3 markeert het begin van een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit. Voel de opwindende prestaties. Ervaar het baanbrekend design en de een rijbereik geschikt voor dagelijks gebruik. De toekomst staat klaar.

De ID.4: Een 100% elektrische SUV

De nieuwe ID.4 combineert het beste van twee werelden: de veelzijdigheid van een SUV en de duurzame prestatie van een elektrisch voertuig. Voor zij die het allemaal willen, zonder enig compromis.

De ID.R: #challengeacceptID

De ID.R breekt niet alleen records op de zwaarste circuits ter wereld, het is ook een pace car voor de ID. Familie en rolmodel voor een hele generatie elektrische voertuigen.

Overal thuis: de ID. Buzz

Met de conceptcar ID. Buzz brengen we de legendarisch Bulli opnieuw in het straatbeeld. Ook in de toekomst zullen mensen geprikkeld worden door de maximale vrijheid die geavanceerde technologie en een flexibel ruimteconcept bieden. Een icoon met persoonlijkheid voor mensen met persoonlijkheid.

Klaar als jij het bent: de ID. Crozz

Als jij mobiliteit opnieuw zou kunnen uitvinden, hoe zou die er dan uitzien? We hebben een conceptcar ontwikkeld die je dagelijkse leven elektrisch maakt. Onze visie van de elektrische Crossover ID. Crozz biedt een groot rijbereik en 100 % rijplezier voor iedereen die thuis is in de natuur of in de stad. Ben je klaar?

De visie op elektrische mobiliteit: de ID. Vizzion

De beste manier om de toekomst te voorspellen is om haar uit te vinden. Zoals met de ID. Vizzion, onze visie van een limousine uit het topsegment die progressief design met pionierstechnologie intelligent weet te combineren. Het rijdende bewijs dat de toekomst al lang begonnen is.

Eén module.
Vele modellen.

Of het nu gaat om een stadsauto, SUV of zevenzitter, het modulaire elektrische aandrijfplatform (MEB) biedt alles wat je van de elektrische mobiliteit van morgen kunt verwachten. Verheug je op meer ruimte, flexibiliteit, comfort en rijdynamiek. Of eenvoudig: een nieuwe manier van mobiliteit.

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over de ID.3, ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.

Dit kan je ook interesseren:

Eén module. Vele modellen 

Dit geldt voor iedereen

Dit kan je ook interesseren: