Grijze VW ID.5 geparkeerd voor een lichte buitenmuur, schuin vooraanzicht van rechts, man stapt gezwind op de e-auto toe.

De ID.5 - 100% elektrisch

  • WLTP-rijbereik532 - 566 km
  • Oplaadtijd van 10% naar 80%Ca. 28 min
  • Maximaal laadvermogen DC175 kW
  • Vermogen286 pk / 340 pk
  • Laadvolume koffer549 liter

De elegante vorm van efficiëntie

Met krachtige e-prestaties en een vloeiend silhouet zet de ID.5 een moderne symbiose van SUV en coupé neer. Up te daten ‘over-the-air’ en klaar om elektrische mobiliteit opnieuw te definiëren.

Zijaanzicht van een VW ID.5 voor een houten wand

Elegant coupédesign koetswerk 

De ID.5 overtuigt met een trendsettende vorm die de sterke punten van een SUV combineert met het aerodynamische silhouet van een coupé - zonder enige compromissen. 

ID. 5 laadt op aan een oplaadstation. Een man loopt langs.

Intelligent opladen en tot 535 km rijbereik

De ID.5 verbindt de kracht van een SUV en het elegante coupédesign met de duurzame rijervaring van een ID. Ervaar de inspirerende elektrische prestaties.

Interieuraanzicht van een VW ID.5, zicht van voorin op de achterbank waar een lezende vrouw zit

Ruimtelijkheid in het interieurdesign 

Het intelligente en royaal ontworpen ‘open space’ interieur biedt u meer vrijheid en ruimte voor alles wat voor u belangrijk is. 

Koetswerk

Verschijn in stralend licht

Al bij de eerste aanblik toont de nieuwe ID.5 zich optioneel met een echt highlight: het innovatieve IQ.LIGHT. De matrixtechnologie maakt rijden met continu grootlicht mogelijk zonder andere weggebruikers te verblinden⁠. Een elegante lichtband loopt tussen de fraai gevormde ledmatrixkoplampen en het Volkswagen-logo. Wat aan de voorkant indruk maakt, mag aan de achterkant niet ontbreken: het pack omvat de optionele 3D-ledachterlichten met dynamisch remlicht en geïntegreerd dynamisch knipperlicht, dat met vloeiende lichtbewegingen de richting aangeeft. 

Interieur

Licht voor bijna elke sfeer

Geef uw ID.5 meer persoonlijkheid. Kies hiervoor uit tien standaard kleuren (in optie zijn 30 kleuren mogelijk) en laat het interieur in een zacht licht baden. Zoals het dashboard, het aflegvak voor gsm en de deuren. Wenst u een koele of warmere verlichting? U bepaalt het zelf.

Vind de ID.5 die bij u past

Bekijk de ID.5 in 360°, ontdek kleuren en velgen of bekijk de verschillende interieuruitvoeringen.

De volledig elektrische ID.5 - nu testrijden

U wil de nieuwe ID.5 live uitproberen?

Zeg ons wanneer u een testrit zou willen maken. De concessiehouder in uw buurt zorgt ervoor dat u uw Volkswagen ontmoet.

Fahraufnahme eines grauen VW ID.5 von schräg hinten, links ein helles, teilweise grün bewachsenes Gebäude

IQ.DRIVE en technologie

IQ.DRIVE - onze rijhulpsystemen

IQ.DRIVE - onze rijhulpsystemen

Illustratie toont hoe de Travel Assist met zwermgegevens in de VW ID.5 werkt.

De ID.5 is standaard uitgerust met het noodremsysteem Front Assist. Ook altijd inbegrepen is de gevarenwaarschuwing Car2X. Optioneel kan de ID.5 worden uitgerust met andere rijhulpsystemen zoals Travel Assist.

Richtinggevend. En up-to-date.

Updates verhogen de functionaliteit van de digitale systemen in uw ID.5. Dankzij over-the-air updates kan hij ze bijvoorbeeld 's nachts volledig automatisch bijwerken zodra u de update op uw infotainmentsysteem bevestigt. Op die manier is uw ID.5 up-to-date en wordt u regelmatig voorzien van nieuwe functies in uw wagen.

Registreer u nu en wees uw tijd vooruit

Ontvang regelmatig updates over de ID.-familie en elektromobiliteit.

Kies uw ID.5

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Aanbiedingen en acties

VW service worker and woman look at underbody of a Volkswagen at the lifting platform

Het onderhoud van uw ID.5

Op deze pagina vindt u nuttige informatie over onderhoud en inspectie voor uw ID.5. Lees hier bijvoorbeeld wanneer u voor een onderhoudsbeurt moet langskomen of lees meer over de aard van de inspecties.

Kent u onze +banden al? Bij uw ID.5 werden deze al in de fabriek als standaarduitrusting geïnstalleerd! Hier vindt u alle voordelen en nog meer informatie.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.