De ID.3 Pro

Tot 425 km rijbereik1

Tot 425 km rijbereik1

Hier ontstaat iets nieuws.

Met de ID.3 begint een nieuw, dynamisch tijdperk in de wereld van de elektrische mobiliteit. Elektriserende rijprestaties gepaard met vooruitstrevend design en een rijbereik dat het dagelijkse gebruik dekt. Voor mensen die op zoek zijn naar verandering. De toekomst staat klaar. Stap in.

--:--

Start CO2-neutraal2

Wij hebben gezegd dat we u de ID.3 in een CO2-neutrale2 balans zouden overhandigen. Opdat u dus van bij het begin met een CO2-neutrale balans onderweg zou zijn, verminderen en vermijden we bij de fabricage de CO2-uitstoot in de eerste plaats met verschillende maatregelen.  Het gebruik van groene stroom, zowel bij de vervaardiging van de batterij als in de fabriek in Zwickau waar de ID.3 wordt gebouwd, behoort daartoe. Onvermijdbare CO2-uitstoot van de vervaardiging tot de overhandiging aan de klant die op basis van de specifieke ecobalans wordt berekend, compenseren we ten slotte met gecertificeerde projecten voor de bescherming van het klimaat. Voor de eerste ID.3's werden certificaten van het bosbeschermingsproject Kantingan Mentaya (https://www.katinganproject.com) gebruikt. 

Elektrische mobiliteit biedt daarenboven de grootste mogelijkheid om de CO2-uitstoot in de gebruiksfase tot quasi nul te herleiden: door doelgericht op te laden met groene stroom. De bescherming van het klimaat ligt dus ook in uw handen!

De ID.3. Begroet u. Brengt u in ‘vervoer’ing. Brengt u op weg.

Een lachende vrouw leunt tegen de VW ID.3

Topscore op de Euro NCAP-test

Bij de veiligheidstest van Euro NCAP heeft de ID.3 de hoogste score behaald. En dit voor zowel de bescherming van volwassen inzittenden, kinderen en zwakke weggebruikers als ook voor de rijhulpsystemen.

Schuin aanzicht vooraan van VW ID.3

Begroeting

De ID.3 zegt: “Hallo.” Met licht.

ID.Light

Zeer slim: het intelligente lichtconcept

e-Technologie

Sterke prestaties. Snel opladen.

‘s Ochtends comfortabel naar kantoor rijden. Vooraf nog de kinderen aan school afzetten en ‘s avonds terugrijden, in principe met één batterijlading. Dat is kinderspel voor elk van de mogelijke batterijgroottes in de ID.3. Momenteel hebt u de keuze uit 45 kWh, 58 kWh of 77 kWh. Later zal het aanbod nog worden uitgebreid met een kleinere batterijgrootte. Bovendien bieden we voor alle ID.-modellen een batterijgarantie1 van acht jaar of 160.000 km.

1Volgens de garantievoorwaarden van Volkswagen AG. In het kader van het toepassingsbereik van de garantie en onder de aldaar vermelde voorwaarden garandeert Volkswagen AG daarom de koper van een fabrieksnieuw elektrisch aangedreven BEV-voertuig een nuttige batterijcapaciteit van minstens 70% bij correct gebruik gedurende acht jaar (of tot 160.000 kilometer, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet).

Comfort

Zeer slim: het intelligente lichtconcept.

ID.Light communiceert visueel met u helpt u via het optionele navigatiesysteem om u meer ontspannen in het verkeer te bewegen. Als u de spraakbediening gebruikt, ontvangt u een reactie op uw stem aan de hand van een lichtsignaal. Zodra u uw ID.3 verlaat, neemt het ID.Light van u afscheid met een afscheidsgroet (via een intelligent lichtsignaal).

Design

De ID.3 zegt: “Hallo.” Met licht.

De ID.3 herkent haar zodra ze met haar sleutel, verbonden met het optionele ver/ontgrendelingssysteem Keyless Advanced Access dichterbij komt. De stijlvolle optioneel bestelbare ledmatrixkoplampen lichten kort op alsof ze naar u knipogen en geven de ID.3 haast een menselijk kantje. Het ID.Light vanbinnen laat u onmiddellijk welkom voelen. Bij het starten hoort u een fijn geluid dat u zin geeft om weg te rijden. Zodra u uw ID.3 verlaat, neemt het ID.Light van u afscheid met een afscheidsgroet via een lichtsignaal.

Nu ontspannen overstappen: met Volkswagen Lease&Care.

Jonge vrouw met koptelefoon beats leunt tegen een bakstenen muur

Wilt u op een ontspannen manier van alle voordelen van elektrische mobiliteit profiteren?

Dan zijn onze individuele Lease&Care-packs net wat u nodig hebt.
Opvallend hierbij: in het leasingcontract van de auto zijn nu ook praktische dienstverleningen inbegrepen. En dat tegen aantrekkelijke tarieven.

Sneller naar de ideale uitrusting.

De ID.3 is het ideale voertuig wanneer u elke dag naar uw werk in de stad rijdt. Of wanneer u vaak met het hele gezin op stap gaat. Of wanneer u gewoon emissievrij lokaal wilt rondrijden. Doordat de ID.3 zo veelzijdig is, hebben we verschillende vooraf geconfigureerde modellen samengesteld, waarmee u vlotter naar elektrische mobiliteit kunt omschakelen. Want wij weten dat het niet zo gemakkelijk is om een keuze te maken uit zoveel verkrijgbare uitrustingen.

Elk vooraf geconfigureerd model is van onderling afgestemde uitrustingspacks voorzien. Welke dat zijn en over welke uitrusting u precies in uw auto beschikt, kunt u in de tabel hieronder vergelijken. Dan hoeft u alleen nog een model, een koetswerkkleur en een velgtype te kiezen.

Kies uw ID.3

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Stap nu over op elektromobiliteit

Ontdek nu de acties op het laadstation van uw keuze.

EDI

Bent u klaar voor elektrische mobiliteit?

ID.-appscherm

Met onze Volkswagen EV Check-app kunt u uw rijgedrag analyseren en ontdekken of u klaar bent voor elektromobiliteit en welke elektrische auto van Volkswagen het best bij u past.

Uw persoonlijk profiel toont u hoe het zou zijn om met één van onze ID-modellen te rijden, hoe ver u ermee geraakt, wat hij kost, waar het volgende laadstation is en hoelang het opladen duurt.

De ID-modellen kunt u ook ontdekken met de app via Augmented Reality. Lijkt op sciencefiction. Maar is nu al realiteit. Probeer het gewoon uit.

Naar de App StoreOpens an external link

Naar de Play StoreOpens an external link

Dit is misschien ook interessant voor u

Eerstehands e-mobiliteit. Elektrificerende verhalen

Test nu, of uw woning geschikt is voor een Wallbox

Dit is misschien ook interessant voor u