Een witte Tiguan Allspace R-Line met getinte achterruiten en de lichtsignatuur ingeschakeld staat geparkeerd aan de oever van het meer.

Tiguan Allspace Business

De Business-uitvoering : de perfecte deal voor iedereen !

Met onze Business-uitvoeringen bieden we exclusieve configuraties aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische  klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten.

De Tiguan Allspace in Business-uitvoering is beschikbaar in 2 niveaus : Business en Business Premium. Beide Business uitvoeringen zorgen voor meer comfort en meer veiligheid. Wil u hier bovenop ook een meer sportieve rijstijl dan kiest u best voor de Tiguan Allspace R-Line Business Premium. U heeft altijd de mogelijkheid om extra uitrusting toe te voegen.

De « Business » voordelen voor particulieren.

 • Dankzij de Business- uitvoering rijdt u dagelijks met een royaal uitgeruste Volkswagen met meer rijcomfort en veiligheid tegen een voordelige prijs.
 • De keuze maken voor een Business – uitvoering is op langere termijn ook de garantie voor een betere restwaarde wanneer u van voertuig wilt veranderen.

Bijkomende uitrustingen met de Business-uitvoering

Zie hieronder een overzicht van de uitrustingen waarvan u kan genieten bij de Tiguan Business of Business Premium.

Tiguan Allspace Life Business
 • Metaalkleur
 • Pack Travel:
  GPS Discover Media
  Elektrischinklapbarebuitenspiegelsmet omgevingsverlichting·       Achteruitrijcamera
  Easy Open

Ontdek ons aanbieding voor particulierenOpens an external link
Ontdek ons aanbieding voor professionele klantenOpens an external link

Tiguan Allspace R-Line Business Premium
 • Alle uitrustingen van de Tiguan Life Business zonder metaalkleur
 • Vienna Lederen interieur
 • Panoramisch open dak
 • Verwarmbaar stuur
 • Stembediening
 • IQ.Light & LED Matrix koplampen
 • Comforttelefonie met inductief laden
 • Progressieve stuurbekrachtiging
 • Travel Assist met Assistance Pack

De Tiguan Allspace Business is uitgerust met de meest gevraagde opties door onze Belgische klanten. Zie hieronder 2 voorbeelden

GPS Discover Media
Wijst de weg en zet de toon.

Met het navigatiesysteem Discover Media blijft u op koers en komt u goed geëntertaind op uw bestemming aan. Het navigatiesysteem Discover Media weet te overtuigen met zijn 20,3 cm (8 duim) grote kleurenaanraakscherm en een intuïtieve navigatie met verkeersbordenherkenning. Laat u overdonderen door de acht luidsprekers, bluetoothverbinding voor mobiele telefoons, en de twee USB-poorten (type C).

Easy Open
Opent deuren. En meer mogelijkheden.

Wanneer alle zitrijen in de Tiguan Allspace zijn neergeklapt, beschikt u in totaal over tot 1.920 liter bagageruimte in de 5-zitter en tot 1.775 liter in de optionele 7-zitter. Afhankelijk van welke stoelen u neerklapt, kan u het volume van de stoelen en de bagageruimte aanpassen aan uw behoeften. Het is ook praktisch dat de buitenste stoelen in één handomdraai kunnen worden neergeklapt om plaats te maken voor lange voorwerpen. Bovendien is een kleine beweging van de voet onder de achterkant voldoende om de klep van de bagageruimte te openen via de Easy Open & Close van de Tiguan Allspace Life Business.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Kies uw Tiguan Allspace Business