Met We Connect Start uw ID. verbinden
1,2,3
2.
ID.3: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 16,3-14,9; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Connect Start - brengt u ontspannen op uw bestemming

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

De slimme verbinding met uw Volkswagen ID. 

Rijdt u een model uit de ID. -familie? Dan kunt u onderweg niet alleen volledig elektrisch, maar ook verbonden zijn: Met de onlinediensten van We Connect Start voor ID. -modellen met ID. -software onder 3.0 haalt u digitale assistenten aan boord die actuele info verschaffen over het laadbeheer of het verkeer en specifieke functies aansturen met de Volkswagen-app.

Met een update naar minimaal ID. -software 3.0 kunt u uw connectiviteitsaanbod uitbreiden met de diensten van We Connect voor uw ID. Check welke onlinediensten uw ID. ondersteunt in de compatibiliteitscontroleOpens an external link

Uw voordelen op een rijtje:

  • verbonden en geschikt om online te gaan
  • toegang tot tal van voertuigfuncties is mogelijk via de Volkswagen-app

Klaar voor vertrek, wanneer u dat bent

Wilt u de resterende actieradius van uw ID. -model checken? Als u een onlineverbinding hebt, kunt u met de Volkswagen-app op uw smartphone altijd de laadstand en de resterende actieradius van de accu van de ID. zien en controleren of de laadkabel aangesloten is. Zo ja, dan kunt u een laadsessie vanaf de bank starten of beëindigen. Geef hiervoor in de app maar één keer uw vertrektijd naar kantoor aan en uw ID. staat iedere ochtend opgeladen voor u klaar. 

We Charge

We Charge - maakt laden makkelijk

Met We Charge laadt u uw ID. nog comfortabeler op. Thuis via de verbonden wallbox en onderweg bij de openbare oplaadpunten van een van de grootste en snelst groeiende oplaadnetwerken in Europa. Bijzonder handig is de In-Car app die rechtstreeks in het infotainmentsysteem van uw ID. is geïntegreerd. Daarmee kunt u op de kaart zoeken naar beschikbare laadpunten rondom uw huidige locatie en de navigatie naar een laadpunt starten. De app bevat bovendien informatie over de beschikbare stekkertypen en laadsnelheden.

5.
Zowel de laadtarieven, de laadpassen als de ID. Charger-modellen zijn een aanbod van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Impressum en juridische aspecten).
Connectiviteit

Verbonden met de Volkswagen-app

Connectiviteit

Verbonden met de Volkswagen-app

De Volkswagen-app - de digitale begeleider voor uw ID.

Download de comfortupdate voor de ID. -familie: De Volkswagen-app is uw toegang tot uw Volkswagen-ID. Volkswagen en alles wat u belangrijk vindt. De app transformeert u smartphone namelijk in een afstandsbediening waarmee u meerdere nuttige wagenfuncties kunt bedienen. Zo heeft u altijd zicht op ID., ook als u even niet in de auto zit.

De hele wereld van onlinediensten gebruiken met VW Connect of We Connect voor uw ID.

VW Connect of We Connect voor uw ID. vergroot uw digitale mogelijkheden vanaf ID. -softwareversie 3.0 met meer intelligente dagelijkse hulptools die u in contact brengen met uw voertuig en tal van nuttige informatie.

VW Connect en We Connect voor uw ID. 

Dankzij veelzijdige onlinediensten biedt uw ID. extra comfort zoals u dat gewend bent van uw smart home. Hier ziet u van welke diensten u gebruik kunt maken in uw voertuig vanaf ID. -softwareversie 3.0. 

ID. -software-updates

Software-updates houden uw ID. up to date en maken het gebruik van steeds weer nieuwe diensten mogelijk. Hieronder vallen ook de geavanceerde onlinediensten van We Connect voor uw ID. die voor u beschikbaar zijn vanaf ID.-softwareversie 3.0. 

Eenvoudig registreren en starten maar

Hoe u We Connect Start in een paar stappen activeert en onze digitale diensten in de auto en op de smartphone gebruikt, kunt u hieronder lezen.

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

1.
Wanneer u een nieuwe auto aankoopt, hebt u de optie om de digitale diensten van We Connect Start de eerste gratis contractperiode te gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van de We Connect Start -diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u het Volkswagen ID gebruikersaccount met succes hebt aangemaakt en hebt gekoppeld aan uw auto, kunt u gedurende een eerste contractperiode gratis gebruikmaken van de auto-, land-, software- en uitvoeringsafhankelijke digitale diensten. Hiervoor moet online een afzonderlijk We Connect Start-contract worden afgesloten met Volkswagen AG op www.myvolkswagen.net of via de app Volkswagen’ (beschikbaar in de App Store en Google Play Store). De werkelijke duur van de gratis contractperiode hangt af van wanneer u de digitale diensten activeert. De gratis aangeboden initiële contractduur begint uiterlijk vanaf de negentigste dag na de eerste levering automatisch te lopen. U kunt de exacte contractduur voor uw specifieke auto bekijken op myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect Start wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de gratis Volkswagen-app is een smartphone met een geschikt besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefoniecontract tussen u en uw mobiele provider. De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten kan van land tot land variëren. De diensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen.com en bij uw Volkswagen-partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider. 
3.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.
4.
Voor spraakbediening is een airconditioning voor twee of drie zones vereist. Online spraakbediening is momenteel beschikbaar in de volgende talen: Duits, Deens, Engels (GB en US), Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Zweeds, Spaans en Tsjechisch. De taal, waarin u met de spraakbediening kunt communiceren, is afhankelijk van de taal die voor uw infotainmentsysteem is geselecteerd.
7.
Wanneer u een nieuwe auto aankoopt, hebt u de optie om de digitale diensten van VW Connect resp. VW Connect Plus of We Connect resp. We Connect Plus gedurende de eerste gratis contractperiode te gebruiken. Om de VW Connect- resp VW Connect Plus- of We Connect- resp We Connect Plus-diensten te kunnen gebruiken voor de ID. familie heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u het Volkswagen ID gebruikersaccount met succes hebt aangemaakt en hebt gekoppeld aan uw auto, kunt u gedurende een eerste contractperiode gratis gebruikmaken van de auto-, land-, software- en uitvoeringsafhankelijke digitale diensten. Bovendien moet er online op www.myvolkswagen.net of via de app Volkswagen” (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) een afzonderlijk VW Connect- of VW Connect Plus- dan wel We Connect- of We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG. De werkelijke duur van de gratis contractperiode hangt af van wanneer u de digitale diensten activeert. De gratis aangeboden initiële contractduur begint uiterlijk vanaf de negentigste dag na de eerste levering automatisch te lopen. U kunt de exacte contractduur voor uw specifieke auto bekijken op myVolkswagen www.myvolkswagen.net Enkele mobiele onlinediensten van We Connect / We Connect Plus of VW Connect / VW Connect Plus kunnen alleen via de app Volkswagen” worden gebruikt. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met een geschikt besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefoniecontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) ontstaan.   De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus dan wel VW Connect en VW Connect Plus zijn inbegrepen, kan van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op connect.volkswagen.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID. -familie.