ID.5 GTX
1
1.
ID.5 GTX: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,6-16,2; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

Eenvoudig elektriciteit opladen - met We Charge

We Charge is de slimme dienst waarmee u uw ID.-model thuis en door heel Europa, op dit moment bij meer dan 600.000 laadpunten2, ontspannen kunt laden.

Eenvoudig onderweg laden

E-mobility zou makkelijk en leuk moeten zijn, u wilt per slot van rekening overal ontspannen kunnen arriveren in uw elektrische auto. Open simpelweg de gratis Volkswagen app, zie waar het dichtstbijzijnde laadstation zich bevindt en u kunt al snel stroom laden en profiteren van voordelige prijzen afhankelijk van het We Charge-tarief.

 • Duizenden openbare laadpunten vinden en gebruiken
 • Stroom laden in heel Europa met slechts één laadpas
 • Voor vrijwel elke situatie het juiste We Charge-tarief vinden
 • Meer snellaadpunten met korting op snelwegen door toevoeging van het netwerk van Selected Partners

Voor vrijwel elke behoefte het juiste aanbod: de We Charge-tarieven3

Witte VW ID. laadt zijdelings aan een openbare laadpunt. Een vrouw loopt erlangs met haar smartphone in haar hand.
4
4.
ID.7 Pro: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 16,3 - 14,1; CO₂-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de auto zijn alleen maar verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar en geen gegevens van NEDC-testen. Informatie over het verbruik en de CO2-uitstoot in bereiken afhankelijk van de geselecteerde auto-uitrusting.

Met de We Charge-tarieven van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) krijgt u rechtstreeks toegang tot het gestaag groeiende laadnetwerk van Elli in Europa. Met We Charge Free, We Charge Go en We Charge Plus kunt u kiezen uit drie tariefvarianten die zijn afgestemd op uw individuele laadbehoeften. Bovendien heeft u bij alle tarieven de optie om Plug&Charge te gebruiken.

We maken het u ook gemakkelijker om aan de slag te gaan door u te ondersteunen bij het instellen van uw Volkswagen ID gebruikersaccount en uw Volkswagen app, en bij het gebruik van de app en laadpas.

Tarief

We Charge Free

Betaal enkel wat u laadt

Blokkeringskosten:
AC: € 0,05/min. vanaf 240 min.
(geldt niet tussen 21.00 - 09.00 uur)
DC: € 0,15/min. vanaf 90 min.

Tarief

We Charge Go

Voor incidenteel laden onderweg

Blokkeringskosten:
AC: € 0,05/min. vanaf 240 min.
(geldt niet tussen 21.00 - 09.00 uur)
DC: € 0,15/min. vanaf 90 min.

Tarief

We Charge Plus

Voor veelladers en lange afstanden

 • AC: € 0,54 5/kWh 
 • DC: € 0,64/kWh
 • Selected Partner Network: € 0,50/kWh
 • Starttarief (per maand): € 15,99
 • Contractduur: 1 maand

Blokkeringskosten:
AC: € 0,05/min. vanaf 240 min.
(geldt niet tussen 21.00 - 09.00 uur)
DC: € 0,15/min. vanaf 90 min.

Selected Partner Network

Selected Partner Network

Illustrationen einer Tankstelle mit Ladestationen und Schriftzug "Selected Partner Network"

Het netwerk van Selected Partners van Volkswagen Group Charging (Elli) zorgt voor optimale laadstops dankzij een sterke, krachtige laadinfrastructuur met comfort en uitstekende operationele betrouwbaarheid op locatie.

Gebruikers van ons We Charge Plus-tarief profiteren extra van exclusieve, voordeligere laadkosten.

 • betrouwbaar en handig snellaadnetwerk (momenteel inclusief IONITY, Aral pulse, Audi oplaadhub en Ewiva)
 • continue kwaliteitscontrole voor optimale operationele betrouwbaarheid 
 • voortdurende actualisatie van de actieve laadpunten in de app
 • voordeligere laadprijzen5 met het We Charge Plus-tarief

Het aantal laadpunten wordt continu verder ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Slimme hulpjes voor uw dagelijkse leven:
We Charge voor onderweg

We Charge App jetzt laden in App Store oder bei Google Play mit QR-Code
6,7
6.
ID.5 Pro: Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,0-15,5; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Actieradius: gecombineerd 567 km. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Charge in de Volkswagen App

De We Charge-functies zijn geïntegreerd in de Volkswagen app. U kunt eenvoudig openbare laadstations zoeken en vinden in de app en de beschikbaarheid in realtime controleren. Voor een volledige kostentransparantie kunt u al uw laadsessies inzien. Zelfs het beheer van uw tarieven en laadkaart is slechts één klik verwijderd. Klinkt dat goed? Ga hier naar het downloaden van de app. U kunt ook de QR-code scannen om de app direct op uw smartphone te downloaden.

We Charge In-Car app

De We Charge In-Car App ondersteunt het gedetailleerd zoeken naar oplaadpunten op een specifieke locatie. De app kan gratis worden gedownload en geïnstalleerd in de In-Car Shop. De oplaadpunten kunnen op verschillende manieren worden gefilterd: Bijvoorbeeld op prestatie, beschikbaarheid, Plug & Charge mogelijkheid, provider of stekker. De In-Car app toont ook live en verwachte beschikbaarheid en interessante punten in de buurt van het oplaadpunt, zoals toiletten en restaurants. Het gewenste oplaadpunt kan eenvoudig naar het navigatiesysteem worden overgezet en er direct naartoe worden genavigeerd of in de route worden geïntegreerd. De We Charge In-Car app breidt ook de details van het oplaadpunt in het navigatiesysteem uit.
Daarnaast biedt de In-Car App de mogelijkheid om feedback te geven en die van andere gebruikers te lezen.

--:--

Eerst de app laden, daarna stroom laden

1
1. Volkswagen app downloaden

Installeer de Volkswagen App app voor iOS of Android op uw smartphone.

Naar de App StoreOpens an external link

Naar de Play StoreOpens an external link

 

2
2. Volkswagen-gebruikersaccount aanmaken

Meld u aan met uw Volkswagen ID en maak uw Volkswagen-gebruikersaccount aan.

Volkswagen-gebruikersaccount gratis aanmakenOpens an external link  

3
3. Laadtarief selecteren

Selecteer een We Charge laadtarief dat bij uw dagelijkse mobiele leven past.  

Ontspannen thuis laden

Met de ID. Charger bent u ook thuis volledig verbonden. Neem tijd voor uzelf terwijl uw auto wordt geladen. Leun rustig achterover en bedien uw wallbox heel eenvoudig via de app. Zo hebt u altijd de controle over uw laadsessies, kunt u de wallbox beheren en vele andere instellingen wijzigen. 

De ID. Charger: Zo hebt u thuis een laadstation

De ID. Charger: Zo hebt u thuis een laadstation

VW ID.5 in grijs staat geparkeerd voor een garage en wordt opgeladen op ID. Lader, zijkant zichtbaar, man houdt de laadkabel vast

Thuis ontspannen terwijl uw auto oplaadt? Met de Wallbox ID. Charger van Elli haalt u een modern laadconcept in huis. Bijzonder praktisch: De op het elektriciteitsnet aangesloten modellen ID. Charger Connect en ID. Charger Pro bieden slimme functies voor het laadbeheer, die u met We Charge op afstand kunt bedienen, configureren en beheren.

We Charge uitgelegd in een video

--:--

Vaak gestelde vragen

Onze ID. modellen, ontdek ze nu

De elegante SUV-coupé

Met de nieuwe ID.5 hebben wij een elektrische cross-over gecreëerd die de kwaliteiten van de ID. familie voor het eerst combineert met een sportief, elegant coupé-design.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Contact

Heeft u vragen, suggesties of feedback? 

We horen graag van u. U kunt ons bellen op 0800 - 38152 Opens a phone link(gratis vanaf alle Belgische nummers). Als uw telefoonprovider dit nummer niet ondersteunt, kunt u bellen naar +32 2 401 0997Opens a phone link. De tariefkosten kunnen per provider verschillen. Bij het bellen vanuit het buitenland kunnen er roamingkosten in rekening worden gebracht.Opens a phone link

Dit is misschien ook interessant voor u

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

2.
Zowel de laadtarieven, de laadpassen als de ID. Charger-modellen zijn een aanbod van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Impressum en juridische aspecten).
3.
De getoonde laadtarieven en de laadkaart zijn een aanbod van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Voor het afsluiten van deze tarieven hebt u een Volkswagen ID (VW-ID) en een Volkswagen-app nodig. Om het volledige aanbod aan tarieven in de Volkswagen App te kunnen zien en u voor een tarief aan te kunnen melden, dient u in de app een voertuig toe te voegen. Als u de gegevens van uw VW-ID niet aan Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) wilt doorgeven, kunt u via www.elli.eco een alternatief aanbod zonder speciale voorwaarden van Volkswagen afsluiten. De laadkaarten en de ID. Oplaadmodellen worden ook aangeboden door Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
5.
Al de hier weergegeven prijzen zijn inclusief de wettelijke btw.
7.
Op basis van de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor personenauto's en lichte bedrijfswagens (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) vastgestelde waarden. De actieradius van andere uitvoeringen van een model wordt bepaald door metingen op een rollenbank. De daadwerkelijke actieradius is in de praktijk o.a. afhankelijk van de rijstijl, snelheid, het gebruik van (hulp)apparatuur, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de lading, de topografie en het verouderings- en slijtageproces van de accu.
9.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.