Interieur van een VW ID.4 GTX met zicht op de voorstoel en bestuurdersruimte. Vrouw zit op de bijrijdersstoel en kijkt naar achter.
1,3

Non stop entertainment. Het beste vermaak in uw ID.

2.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 19,3-17,2; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

Non stop entertainment. Het beste vermaak in uw ID.

Gaat u op vakantie met uw elektrische auto? Dankzij de internetverbinding in uw ID. zult u zich nooit vervelen tijdens de rit. De webradio biedt een bijna onuitputtelijke selectie van wereldwijde radiostations en podcasts - Volkswagen regelt het datavolume voor u als onderdeel van We Connect Plus. Wie liever online surft, kan gebruikmaken van de wifihotspot*. Zo vliegt de rit voorbij. 

* Privédatapakketten vereist (Cubic Telecom of tethering met eigen smartphone).

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Webradio in uw ID. 

Uw ID. biedt u een gevarieerde radio-ontvangst met de webradio. En het beste van al: Volkswagen regelt het datavolume voor u als onderdeel van We Connect Plus. Dit betekent dat u gemakkelijk online kunt luisteren naar uw favoriete zenders uit ongeveer 40.000 internationale radiostations of een breed scala aan podcasts kunt streamen, die u via een overzichtelijke zoekfunctie in onze databank kunt vinden. 

Zijaanzicht van een grijze VW ID.5 aan een havenkade, op de voorgrond een glimlachende vrouw in licht gekleurde kleding
4
4.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 18,4-16,1; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.
Achteraanzicht van een blauwe VW ID.4, van bovenaf gezien, sportief geklede persoon leunt tegen de auto en bedient een smartphone.
5
5.
Stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 19,3-16,4; CO2-uitstoot in g/km: gecombineerd 0. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO₂-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

Wifihotspot in uw ID. 

Ook degenen die u vergezellen in uw ID. hoeven het niet zonder Internet te stellen: de geïntegreerde wifihotspot 6 maakt het mogelijk om op maximaal acht apparaten tegelijk te surfen. Om u te helpen de kosten te beheersen, kunt u datapakketten via Cubic TelecomOpens an external link rechtstreeks in uw elektrische auto bestellen.

Datapakketten van Cubic Telecom in uw ID. 

Krijg snel internet in uw ID. Via onze partner voor mobiele communicatie Cubic Telecom kunt u extra datavolume aankopen voor de eSIM die permanent in de elektrische auto is geïnstalleerd, om te genieten van vrijwel onbeperkt entertainment met de geïntegreerde wifihotspot. Het voordeel: de datapakketten kunnen in veel Europese landen worden gebruikt. En: u behoudt het overzicht op uw kosten. 

Man op bijrijdersstoel van een VW ID.5 bedient het infotainmentsysteem

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

1.
Om de diensten We Connect en We Connect Plus voor de ID.- familie te gebruiken, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u uzelf met uw gebruikersnaam en wachtwoord aanmelden bij We Connect/We Connect Plus. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect-/We Connect Plus-contract worden afgesloten met Volkswagen AG. Het contract voor We Connect voor de ID.- familie is niet beperkt tot drie jaar. We Connect Plus is in eerste instantie beperkt tot een looptijd van drie jaar en kan daarna tegen betaling worden verlengd. Na overdracht van de auto hebt u 90 dagen de tijd om de auto te registreren op myvolkswagen.net of via de We Connect ID.- app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) en de We Connect Plus-diensten voor de volledige duur van de overeengekomen, gratis looptijd te gebruiken. Als u de auto op een later tijdstip registreert, wordt de duur van de gratis looptijd ingekort. Sommige mobiele onlinediensten van We Connect/We Connect Plus kunnen alleen via de We Connect ID.- app worden bediend. Voor het gebruik van de gratis app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. Door het uitwisselen van gegevens via het internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht.De mobiele onlinediensten zijn gedurende de overeengekomen contractduur beschikbaar en kunnen tijdens de contractduur aan inhoudelijke veranderingen onderhevig zijn. Welke diensten in de pakketten We Connect en We Connect Plus zijn inbegrepen, kunnen van land tot land verschillen. De beschikbaarheid is ook afhankelijk van het model van de auto, de uitrusting en de geïnstalleerde softwareversie. Dit geldt ook voor de diensten van derden. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen-partner. Houd ook rekening met de actuele algemene voorwaarden voor de digitale diensten van de ID.- -familie.
3.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.
6.
Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect/We Connect Plus wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. Om de wifihotspot te gebruiken, kan de hoofdgebruiker tegen betaling datapakketten verkrijgen bij de externe mobiele aanbieder 'Cubic Telecom'. Het datavolume van deze pakketten kan worden gebruikt door alle gebruikers en voertuiginzittenden binnen de netwerkdekking in diverse Europese landen. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op https://vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de wifihotspot worden gebruikt via een mobiel apparaat, zoals een smartphone, dat als mobiele wifihotspot kan fungeren. In dit geval is de overeenkomstige dienstfunctie enkel met een bestaand of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het uitwisselen van gegevens via het internet kunnen, afhankelijk van het tarief voor mobiele telefonie en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht.