Touareg und Car-Net
1

De gehele wereld van Car-Net in uw Touareg

De gehele wereld van Car-Net in uw Touareg

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Volledig verbonden. De Touareg.

Internet en digitale verbindingen zijn onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Waarom zou het ons daar juist in de auto aan moeten ontbreken? In de Touareg zijn de mobiele onlinediensten van Car-Net daarom na activatie standaard beschikbaar en worden deze naar een nieuw niveau getild: maximale connectiviteit.

Voorwaarden voor Car-Net

Beleef connectiviteit

Een vast ingebouwde eSIM-kaart zorgt voor de toegang tot internet – en daarmee tot de wereld van mobiele onlinediensten van Car-Net. Op die manier blijft u altijd volledig op de hoogte van alles en geniet u non-stop van entertainment. 

Guide & Inform Premium

Zoek naar spannende bestemmingen in uw omgeving, ontvang zeer actuele verkeersinformatie direct van internet en nog veel meer. In het exclusieve pakket “Guide & Inform Premium“ voor de Touareg brengende nieuwe diensten Webradio en Hybride radio grenzeloos entertainment naar de wagen.  Dankzij online-routeberekening, 3D-stadsweergave in geselecteerde steden, satelliet kaarten en incrementele online-updates van het kaartmateriaal wordt de navigatie nog intelligenter en overzichtelijker. Actueel nieuws kunt u niet alleen weergeven, maar ook heel gemakkelijk laten voorlezen.

Grenzeloos entertainment.

Waar u zich ook bevindt, dankzij Webradio hoeft u het niet meer zonder uw lievelingsradiozenders en podcasts te doen. Als u bij conventionele radio-ontvangst het zendbereik verlaat, schakelt de functie Hybrid-radio automatisch van normale ontvangst via zendmasten over op internetstreaming. U blijft naadloos luisteren naar uw lievelingszender. 
Om te kunnen genieten van de diensten Web- & Hybrid-radio, moeten de datapakketten voor de eSim zijn aangeschaft of een eigen dataverbinding worden gebruikt.

Security & Service

Met Security & Service ben je comfortabeler onderweg. Het dienstenpakket van Car-Net bied je mobiele toegang tot belangrijke autofuncties en combineert flexibiliteit met transparantie voor nog meer comfort. Ongeacht of het gaat om een serviceafspraakplanning, pechoproep, online interieurvoorverwarming of online alarmsysteem: jouw persoonlijke diensten ondersteunen je in vrijwel elke situatie en voorzien je van alle belangrijke informatie op het gebied van jouw mobiliteit.

Staat voor u klaar

Met de dienst Noodoproepservice wordt in noodgevallen voor u gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, bijvoorbeeld met airbagactivering, wordt automatisch hulp ingeroepen. Als uw Volkswagen een ongeval registreert, brengt de dienst de verbinding met de alarmcentrale van Volkswagen tot stand en stuurt belangrijke informatie door naar de hulpdiensten. U heeft de mogelijkheid handmatig met een druk op de knop hulp in te roepen. 

Van overal zicht op uw Touareg

We Connect app download
2,3
2.
Brandstofverbruik in l/100 km: gecombineerd 1,3-1,2; stroomverbruik in kWh/100 km: gecombineerd 15,8-14,9; CO₂-uitstoot, g/km: gecombineerd 30-26. Voor de wagen zijn alleen nog verbruiks- en uitstootwaarden van de WLTP-testprocedure beschikbaar, en geen gegevens van NEDC-testen. Gegevens over het verbruik en de CO2-uitstoot bij marges afhankelijk van de gekozen uitrusting van het voertuig.

We Connect app download

Maak verbinding met uw Touareg: Beleef alle voordelen van Car-Net in één app.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Kontakt

Heeft u vragen, suggesties of feedback? 

We horen graag van u. U kunt ons bellen op 0800 - 38152Opens a phone link (gratis vanaf alle Belgische nummers). Als uw telefoonprovider dit nummer niet ondersteunt, kunt u bellen naar +32 2 401 0997Opens a phone linkDe tariefkosten kunnen per provider verschillen. Bij het bellen vanuit het buitenland kunnen er roamingkosten in rekening worden gebracht.

U kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Dit is misschien ook interessant voor u

Disclaimer van Volkswagen

1.
Om gebruik te kunnen maken van de Car-Net-diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Om de diensten gedurende de volledige looptijd te kunnen gebruiken, heeft u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen de tijd om de auto via www.myvolkswagen.net of de app Volkswagen We Connect’ (verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store) te registreren. Bij registratie op een later tijdstip wordt de duur van de kosteloze looptijd verkort. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van Car-Net wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Webradio en Hybrid-radio door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de diensten Webradio en Hybrid-radio en de wifihotspot zijn via de externe partner Cubic Telecom tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Het datavolume van deze pakketten kan door alle gebruikers en inzittenden in de auto worden gebruikt. Informatie over voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen vindt u op vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Hybrid-radio worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifihotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het uitwisselen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van Car-Net (‘Guide & Inform Premium’ en ‘Security & Service’) kan van land tot land variëren en is ook afhankelijk van de auto en de uitvoering. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd resp. stopgezet worden. Meer informatie vindt u op www.connect.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.
3.
De opgegeven verbruiks- en uitstootwaarden zijn volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures verkregen. Op 1 januari 2022 heeft de WLTP-testcyclus de NEDC-testcyclus volledig vervangen, zodat na deze datum geen NEDC-waarden meer beschikbaar zijn voor nieuwe auto’s met typegoedkeuring. De informatie heeft geen betrekking op een individuele auto en maakt geen deel uit van het aanbod, maar dient uitsluitend ter vergelijking tussen de verschillende typen auto’s. Extra uitrustingen en accessoires (aanbouwdelen, bandenmaat, enz.) kunnen relevante voertuigparameters, zoals het gewicht, de rolweerstand en de aerodynamica veranderen en naast weers- en verkeersomstandigheden, en het individuele rijgedrag van invloed zijn op het brandstofverbruik, het stroomverbruik, de CO2-uitstoot en de rijprestaties van een voertuig. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn de brandstofverbruiks- en CO2-uitstootwaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC. Daardoor kunnen sinds 1 september 2018 bij de motorrijtuigenbelasting overeenkomstige veranderingen optreden. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC kunt u vinden op  Meer informatie over het officiële brandstofverbruik en de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenauto's is te vinden in "Leidraad over het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en stroomverbruik van nieuwe personenwagens", die op alle verkooppunten en bij de DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern of op www.dat.de/co2 verkrijgbaar is.