Ontdek hier de Volkswagen saloncondities

Uw upgrade, uw Business Edition

De Business-uitvoering, dat zijn de meest populaire opties van een model, gebundeld in één pakket. Tijdens het Autosalon heeft Volkswagen uitzonderlijke saloncondities op heel wat Business-uitvoeringen, beschikbaar voor particulieren en professionele klanten. Even voorstellen?

De Saloncondities voor particulieren

Tijdens het salon presenteert Volkswagen zes modellen in Business-uitvoering. Erg compleet uitgeruste wagens, met motoren die performantie aan zuinigheid koppelen, nu tijdelijk met tot € 13.050 salonvoordeel1. Welke past bij u?

De Saloncondities voor professionelen

Tijdens het salon presenteert Volkswagen vier 100% elektrische modellen in exclusieve Business-uitvoering: maximaal comfort en rijplezier, met de meest populaire opties die standaard voorzien zijn. U profiteert bovendien van interessante financieringsvoorwaarden.

Maximaliseer uw voordeel

Profiteer van uw Salon Best Deal

Op zoek naar de beste voorwaarden bij de Volkswagen die best bij u passen ? Onze Salon Best Deal berekent voor u alle voordelen. Vraag uw Salon Best Deal meteen aan, u krijgt hem binnen het uur in uw mailbox.

Kies een slimme financiering

Als particulier huurt u uw voertuig op lange termijn en geniet van alle voordelen die normaal gezien alleen voor zakelijke klanten gelden. Een voordelige all-in formule. Als professional hebt u met Financiële Renting een elektrische bedrijfswagen aan erg voordelige voorwaarden.

Ontdek op het Salon - Paleis 11

Ontmoet de ID. Space Vizzion

Ontmoet de ID. Space Vizzion

Ook de ID. Space Vizzion trekt de aandacht op het Salon: een concept car die met zijn opmerkelijke aerodynamica kan uitpakken met een verbluffend lage luchtweerstand. Kom ‘m bewonderen!

Ontmoet de ID. Xtreme

Ontmoet de ID. Xtreme

Volkswagen toont op het Salon een uitzonderlijke off-road concept-car, het krachtigste ID. model tot nu toe, dat staat voor maximale emotie en zin in avontuur. Laat u betoveren door de ID. Xtreme, een wagen die elektrisch rijden naar een hoger niveau tilt. In primeur in paleis 11!