Witte VW T-Roc R-Line voor een gebouw, voor- en zijkant zichtbaar

De nieuwe T-Roc

De nieuwe vorm van soevereiniteit

Met zijn verscherpte koetswerkdesign, het nieuwe kwaliteits- en designniveau in het interieur en zijn technologiefeatures maakt de nieuwe T-Roc een zelfverzekerde indruk, en onderstreept hij zijn sterke persoonlijkheid.

--:--

Kracht komt van binnen

Witte VW T-Roc R-Line rijdt dynamisch over een kruispunt, van opzij gezien

Sterk karakter met nieuwe facetten

Grafiek toont hoe de Travel Assist in de T-Roc werkt.

Uw behulpzame reisbegeleider

Gratis testrit ?

Laat een testrit u overtuigen van de nieuwe T-Roc.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Exterieur & interieur

Zelfbewuste uitstraling

Van voor tot achter inspireert de nieuwe T-Roc met zijn vernieuwde lichtdesign: zelfs op afstand springen de kenmerkende leddaglichtkoplampen en de moderne, verduisterde achterlichten in het oog. Optioneel geeft het verlichte radiatorrooster het markante front een bijzondere uitstraling. Nog twee highlights: de sfeerverlichting voorin in het interieur en een projectie van het logo met SUV-signatuur, die bij het openen van de voorste deuren het instappen goed verlicht. Voor een moderne finishing touch zorgen de donkerrode achterlichten, optioneel met dynamische richtingaanwijzer, waarbij een geanimeerde lichtband de richting aangeeft.

Connectivity & Infotainment

Het essentiële in het vizier: de rijweg

De standaard Digital Cockpit brengt alle voor u relevante informatie in de nieuwe T-Roc samen op een 20,3 cm (8 inch) kleurendisplay met aantrekkelijke graphics. Zo heeft u tijdens de rit gemakkelijk toegang tot functies als audio, telefonie of rijhulpsystemen op het instrumentenpaneel, dat via het multifunctionele stuurwiel kan worden bediend. Optioneel kunt u uw T-Roc ook uitrusten met de Digital Cockpit Pro1. Met een 26,04 cm (10,25 inch) groot hogeresolutiescherm biedt het u een breed scala aan opties voor individuele configuratie en extra weergaven, zoals de weergave van de navigatiekaart direct achter het stuurwiel.

1Standaard vanaf T-Roc Style.

Technologie & rijhulpsystemen

Nog een highlight: slim licht

Het maakt niet uit of u overdag, 's nachts of bij slecht weer onderweg bent: de vanaf T-Roc Style optionele IQ.LIGHT-ledmatrixkoplampen zorgen voor een beter zicht. Terwijl de Dynamic Light Assist ondersteunt om bochtige wegen vooruitziend te verlichten en tegenliggers niet te verblinden, zelfs als het grootlicht actief is, zorgen de afzonderlijke ledsegmenten van het hightech verlichtingssysteem voor een betere lichtverdeling doordat ze, afhankelijk van de rijsituatie, gericht in of uit worden geschakeld. Dit verhoogt niet alleen uw veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers.

Ontdek ook de T-Roc in Business uitvoering

Met de T-Roc Business bieden we een exclusieve configuratie aan tegen de beste voorwaarden. Het gaat om de meeste gevraagde opties door onze veeleisende Belgische  klanten. De Business-uitvoeringen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor professionele klanten.
De T-Roc Business zorgt voor meer comfort en meer veiligheid en u heeft altijd de mogelijkheid om extra uitrusting toe te voegen.

Kies uw T-Roc

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Tot uw dienst.