Volkswagen ID Buzz in een natuurlandschap. Twee vrouwen baden in de rivier op de achtergrond.

Het mooiste aan je Volkswagen is wat je ermee doet. 

De auto van je leven. 

En met een reden. Want een Volkswagen is een wagen waarin echt gelééfd wordt. Eentje waarmee je de weg baant tot ’t leven. Da’s vaak volle gas geven. En soms ook een beetje gas terugnemen. Om gewoon te genieten. Van elke tussenstop op je levenspad. 

--:--

Meer modellen zien? 

De verhalen achter enkele tv-sterren: de oldtimers. 

Nu nog even tijdloos als toen. 

‘t Mooiste aan een oldtimer is niet alleen wat je ermee doet of deed, maar wat die nog steeds met jóu doet. Zoals je dingen doen herinneren – en daar heb je geen post-its voor nodig. Welke herinneringen onlosmakelijk verbonden zijn met de oldtimers van Christophe en Tijs? Dat vertellen ze hieronder ... 

--:--
Volkswagen is een deel van mijn leven, en nog veel meer.
Christophe

Dit is Christophe. Voor hem is Volkswagen een deel van zijn leven. Zo zette hij als rijkswachter tal van achtervolgingen in met de vinnige Golf GTI. Deze levendige herinneringen zorgden ervoor dat hij – na zijn carrière – jacht maakte op zijn hoogsteigen exemplaar. 

Het is pure nostalgie.
Tijs

Op een dag zou hij een ovaalkever hebben. Dat had Tijs aan zichzelf beloofd toen hij nog klein was. Het moest exact dezelfde zijn als die van zijn grootvader, met dezelfde vormen en dezelfde geur. Maar waar kon hij die nog vinden? Het begin van een lange zoektocht.

--:--

Start jouw verhaal straks in een California? 

Unlock with
California. 

De California, da’s avontuur op vier wielen. Sinds jaar en dag. Heb jij plannen om eropuit te trekken met zo’n legendarisch Volkswagen-busje? Dan is je eerstvolgende stop ‘Unlock with California’ – een Instagrampagina vol inspiratie, van avonturiers voor avonturiers.

Vertel ons over je avonturen. 

Welk verhaal schuilt er achter jouw Volkswagen? Hebben jullie samen al toffe dingen meegemaakt? Vertel het ons en wie weet staan jullie straks op deze pagina te pronken. 

Vink de Volkswagen-bucketlist af: check! 

Is één van deze de auto van je leven?
Test ze nu. 

De nieuwe ID.7: het grote broertje. 

De ID.-familie breidt uit met de komst van de ID.7! En alles aan deze nieuwkomer is eersteklas: de ruimte, de luxe en het grote elektrische rijbereik.  

De nieuwe Passat: een klassieker, heruitgevonden. 

De Passat Variant is veelzijdiger dan ooit. En hij is op- en-top Passat. Denk maar aan zijn extra grote infotainmentsysteem, zijn extra ruime kofferbak én zijn elektrische rijbereik tot maar liefst 100 km. 

De nieuwe Tiguan: een bestseller van de 3e generatie. 

Verwacht je in 2024 aan een volledig nieuw ontwikkelde Tiguan qua design, cockpitontwerp en technologie. Da’s typisch Tiguan, typisch Volkswagen en toch volkomen nieuw. 

Ontmoet de rest van de ID.-familie  

Ontmoet de rest van de ID.-familie  

De ID.-modellen ID.3, ID.4, ID.5 GTX en ID. Buzz.

De ID.-familie bestaat uit 100% elektrische modellen. Voor jou alleen of voor de hele familie.