Het mooiste aan je Volkswagen is wat je ermee doet. 

De auto van je leven

En met een reden. Want een Volkswagen is een wagen waarin echt gelééfd wordt. Eentje waarmee je de weg baant tot ’t leven. Da’s vaak volle gas geven. En soms ook een beetje gas terugnemen. Om gewoon te genieten. Van elke tussenstop op je levenspad. 

--:--

Onze tv-sterren in de spotlights. 

Van gigaplanten vervoeren mét je wagen ... tot een gigafeestje bouwen ín je wagen. Met een Volkswagen wordt elk moment de moeite. En dat is exact wat onze tv-spot toont. 

Revolutioneer je rit met de ID.Buzz 

Duik in de ID.Buzz, waar slimme snufjes en een zee van ruimte samenkomen voor een unieke rijervaring! Of je nu door de straten zoeft of op surfavontuur gaat, dit baanbrekende 100% elektrische busje is jouw metgezel.

Ga groen en groots met de ID.4

De ID.4 is een 100% elektrische SUV. Eentje voor avonturiers die álles willen, zonder compromissen. Zoals veel binnenruimte en veel groene power. Laad 'm gerust op ergens in het groen, en laad ineens je eigen batterijen op.

Dé ster van de party? De ID.3

Rijd richting de toekomst met de nieuwe ID.3. Serieus strakke lijnen vanbuiten, intelligent en luxueus vanbinnen. Da’s zuiver elektrische mobiliteit die vooruitloopt op z’n tijd. Je zou voor minder een spontaan feestje bouwen! Goed nieuws: je kan tot € 5000 premie krijgen op zero-emissie voertuigen, zoals denieuwe ID.3 Pro Performance. Da’s een flink bedrag. Check de website van de Vlaamseoverheid voor alle details en voorwaarden.

Pak die € 5.000 overheidspremie op de ID.3 en ID.4

Pak die € 5.000 overheidspremie op de ID.3 en ID.4

2024 brengt goed nieuws, want je kan tot € 5.000 premie krijgen op zero-emissie voertuigen, zoals de ID.3 Pro Performance en de ID.4 Pure Limited Edition. Da’s een flink bedrag. 

De ID.7: jouw kantoor op wielen

Spring aan boord van de ID.7 en bewonder z'n Smart Glasspanoramadak, ergoActive premium-stoelen en elegante berlinedesign. Bovendien tover je hem zo om tot een mobiel kantoor – da's business én pleasure. Nu ook beschikbaar in breakversie: voor nog meer ruimte!

De ID.5: elegantie en efficiëntie in één

Cruise in stijl met de ID.5 – een moderne mix van een SUV en coupé, waarmee je herinneringen maakt in 1-2-3. Vereeuwig ze via postkaarten en steek ze achter je zonneklep. Da’s dubbel genieten van mooie ritten.

Meer modellen zien? 

Vink de Volkswagen-bucketlist af: check! 

Wil je nóg meer uitdagingen tegemoet rijden met de auto van je leven?

Elektrisch rijden? Spannend

Elektrisch rijden? Spannend

Kies voor elektrisch en zet je schrap voor véél voordelen. Zoals minder onderhoudskosten, meer parkeergemak en méér muziekgenot – zonder al dat motorlawaai. En da’s nog niet alles: het mooiste van al, is wat je met onze ID.’s beleeft.