--:--

Wat wil u weten over elektrisch rijden?

Laat maar komen, die vragen !

Meningen genoeg over elektrisch rijden! Maar helaas komen die niet altijd van mensen met ervaring. Daarom verzamelden we voor u op deze pagina de meest gestelde vragen uit de praktijk. Voor de antwoorden die u hier niet vindt, staan onze experten klaar. En die kennen geen taboes.

id days
Voor antwoorden uit betrouwbare bron: onze experts

Aan informatie geen gebrek. Maar zit u toch nog met vragen over uw specifieke situatie? Of over dat specifieke model? Onze experten staan voor u klaar. Voor een open en eerlijk antwoord.

Stap eens binnen bij een concessie in uw buurtOpens an external link

Wat wil u weten over opladen?

Simpel: u heb een stekker nodig, een stopcontact en een kabel. Welke? Dat hangt ervan af hoe snél u wil laden. Want u kan kiezen tussen een gewoon stopcontact, een laadpunt of een snellader.

We leggen het u hier graag even uit

Vind ik bij Volkswagen ook laadoplossingen?

U wil een eigen laadpunt thuis of op kantoor? Uitstekend idee. Dan hebben we voor u een oplossing op maat. Met alle kwaliteitsgaranties die erbij horen, via Electric by D’Ieteren. Of kortweg EDI.

Hoever kan ik rijden met mijn ID.?

De ID.-familie gebruikt batterijtechnologie van de nieuwste generatie. Dat betekent een royaal rijbereik en een grote flexibiliteit in laadmogelijkheden. En voor langere ritten gidst de routeplanner u vlot naar laadpunten op uw weg.

Lees hier hoe u elektrisch rijdend overal komt

Wat zijn de financiële voordelen?

Al gehoord van ‘Total Cost of Ownership’? Beheerders van bedrijfswagenparken bedachten die term om de werkelijke kosten over de hele levensduur van een voertuig te berekenen. En volgens die rekensom komt elektrisch rijden goedkoper uit. Benieuwd naar alle criteria?

Ontdek ze hier

Hoe breng ik elektrisch rijden binnen mijn bereik?

De hogere aankoopprijs van een elektrische auto hoeft geen drempel te zijn. Volkswagen D’Ieteren Finance biedt u verschillende voordelige formules op maat om betalingen te spreiden. Via Personal Lease, bijvoorbeeld.

Switchen naar
elektrisch? Er is een ID. die ook bij uw
levensstijl past

Op zoek naar een veelzijdige stadswagen? Of trekt u er vaak opuit met het hele gezin? Aangesproken door sportieve souplesse en pittige prestaties? De verrassend gevarieerde ID.-familie biedt het allemaal.

Het beste argument voor elektrisch rijden? Een testrit.

Het beste argument voor elektrisch rijden? Een testrit.

U bent amper één proefrit verwijderd van elektrisch rijden. Twijfel is niet nodig, onze modellen zullen u wel overtuigen, daarvan zijn we zeker. Maak meteen een afspraak bij uw plaatselijke Volkswagen concessie en kies het model dat het best bij u past. We wensen u een fijne kennismaking!