--:--
1

ID. Volkswagen

Het is tijd voor elektrische auto's voor iedereen

Het is tijd om ons denken om te gooien: tijd om het rijden opnieuw te definiëren. De ID. Familie van Volkswagen maakt elektrische mobiliteit toegankelijk voor iedereen. Met ID. kan iedereen een nieuwe dynamiek van volledig elektrische versnelling ervaren. De snel oplaadbare, langeafstandsaccu's brengen iedereen naar zijn persoonlijke bestemming.

Elektrisch wordt betaalbaar

Volkswagen ID. is voor de velen. Voor de miljoenen. De ID. Familie biedt de modernste elektrische auto's ten koste van een vergelijkbare auto met een verbrandingsmotor - want baanbrekende veranderingen kunnen alleen succesvol zijn als iedereen kan deelnemen.

1
Een vrouw in semi-profiel leunt tegen een ID. Crozz en de ID. Crozz van boven in profiel in beweging.
1

Nieuwe reikwijdtes

Met Volkswagen ID worden nieuwe mijlpalen bereikt. Voor ieder van ons. Dankzij snellaadaccu's met een bereik tot 550 km (WLTP2) kunnen nog langere afstanden zonder lokale CO2-uitstoot worden afgelegd. Het maakt niet uit waar de reis naartoe gaat.

Een nieuwe dynamiek

Milieuvriendelijk en duurzaam rijden is nog nooit zo spannend geweest. Het tijdperk van de elektrische versnelling begint zonder te schakelen - automatisch, noch handmatig. En daarmee wordt onze weg naar volledig autonoom rijden geplaveid.

Een vrouw en de ID. Vizzion in een diagonaal shot van voren.
1
1

Nog beter verbonden

Rijden met een ID. is meer dan autorijden. Intelligente connectiviteit en de nieuwste technologie leren van je, praten met je en helpen je met alles wat er voor jou ligt. ID. Volkswagen opent een modern, lokaal emissievrij elektrisch mobiliteitssysteem dat de interactie tussen bestuurder en voertuig opnieuw definieert.

Een stijl voor elke Lifestyle

Een nieuwe vorm van mobiliteit: Volkswagen ID. presenteert geschikte voertuigtypes voor alle behoeften. Het ruimteconcept en het interieur zijn vooruitstrevend en laten nu al zien hoe mobiliteit bedoeld is voor volledig autonoom rijden.

1

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over de ID.3, ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.