De Volkswagen ID. SPACE VIZZION voorkant.
1
De Volkswagen ID. SPACE VIZZION voorkant.
1
De Volkswagen ID. SPACE VIZZION voorkant.
1

ID. SPACE VIZZION
De nieuwe dimensie van elektrische mobiliteit

Vorm volgt prestaties

Dankzij zijn geperfectioneerde aerodynamica en de modernste e-aandrijftechnologie biedt de ID. SPACE VIZZION veel mogelijkheden op vlak van comfort en compromisloze prestaties. Een vooruitzicht op een nieuwe klasse van voertuigen die op elk gebied nieuwe maatstaven kan zetten.

Het koetswerk van de Volkswagen ID. SPACE VIZZION
1
1.
Concept car

Pure aerodynamica, pure prestaties: het koetswerkdesign

Elk aspect van het expressieve silhouet werd afgestemd op de elektriserende prestaties van de ID. SPACE VIZZION. Bijzonder indrukwekkend: zijn aerodynamische vorm maakt een cx-waarde van 0,24 mogelijk en een rijbereik van tot 590 kilometer (WLTP)2. De speciaal hiervoor ontworpen doorstromingsopeningen aan de markante voorkant van de wagen laten de rijwind doelgericht naar achteren stromen en verscherpen tegelijk het progressieve design van de berline.

De digitale cockpit van de Volkswagen ID. SPACE VIZZION.
1
1.
Concept car

Een vooruitblik: de digitale cockpit

In de ID. SPACE VIZZION is de klassieke cockpit geweken voor het toonaangevende AR-head-updisplay. Aangevuld met een minidisplay met basisinformatie projecteert het belangrijke informatie rechtstreeks in het gezichtsveld van de bestuurder en biedt het u een heel intuïtieve bedieningservaring. Hiertoe behoort het interactieve ID. Light tussen de A-stijlen dat in het verkeer met de bestuurder communiceert. Infotainment- en voertuiginstellingen kunnen bovendien worden weergegeven op een optisch vrij zwevend touchscreen met een diagonaal van 39,6 cm (15,6 duim).

Het interieur van de Volkswagen ID. SPACE VIZZION.
1
1.
Concept car

Oneindig uitgestrekt: het interieurdesign

Zoals zijn naam al verraadt, biedt de ID. SPACE VIZZION in verhouding tot zijn klasse veel ruimte. Dankzij de plaatsbesparende elektrische aandrijving kunt u plaatsnemen in het royale interieur met het loungekarakter van een berline in het topsegment. Ook in het hoogwaardige interieur is er consequent ingezet op innovatie en duurzaamheid. De gebruikte materialen werden gemaakt van duurzame grondstoffen die onder andere afkomstig zijn van de productie van appelsap. Zo getuigt de ID. SPACE VIZZION van zijn innovatieve geest tot in het detail en maakt hij ons nieuwsgierig naar zijn toekomst als serieproduct.

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over de ID.3, ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.