Golf GTI

De Golf GTI Clubsport

Zo'n hoog vermogen moet er wel goed uitzien. Vanuit elke invalshoek.

De Golf GTI Clubsport beheerst uw dagelijkse leven. Maar hij beheerst nog beter de kunst om samen met u aan die dagelijkse realiteit te ontsnappen. En hoe. Het is dus niet verwonderlijk dat u staat te trappelen om zo snel mogelijk in te stappen.

Highlights

Uiteindelijk is het het vermogen dat telt – en het geluid. 

De Golf GTI Clubsport zorgt al op de parkeerplaats voor opschudding – en dan meer bepaald in het hart van alle GTI-fans. Dat is niet alleen te danken aan de rode remklauwen met GTI-opschrift en de 18-duimsremschijven vooraan, maar ook aan de tweedelige dakspoiler in koetswerkkleur en hoogglans zwart. De ovalen uitlaatpijpen en de zwart generfde GTI-Clubsport-specifieke diffusor tonen duidelijk aan hoeveel kracht onder de motorkap van uw Golf GTI Clubsport schuilt. Bovendien zorgen de verbrede zijdrempels en de diffusor voor nog meer adrenaline – en dan is de motor nog niet eens gestart ...

Kies uw Golf GTI "Clubsport"

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.

Ontdek hier andere modellen

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.