2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image
1

De Golf GTI.

De Golf GTI. Paardenkracht die voor kippenvel zorgt.

Sportief, vol temperament en markant: de Golf GTI. Bent u klaar voor zoveel kracht? Beleef pure rijsensaties!

Uitrusting & design.

De hoogwaardige uitrusting en heldere designtaal zijn kenmerkend voor iedere Volkswagen. Talrijke individualiseringsmogelijkheden bieden u bovendien de mogelijkheid om uw heel persoonlijke Golf GTI te creëren. U zult verbaasd zijn over hoeveel keuze u hebt.

Technologie.

De Golf GTI staat met zijn power en sportiviteit garant voor puur rijplezier. Het straffe sportonderstel zorgt voor meer comfort, een optimaal contact met de weg en een betere stuurcontrole.

Infotainment.

Of u tijdens het rijden wil telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wil bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw Golf GTI biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel te genieten van moderne technologie.

Bijstandssystemen.

De intelligente rijbijstandssystemen in uw Golf GTI zorgen voor meer rijcomfort en kunnen u helpen om kritische situaties vlot op te lossen of zelfs helemaal te vermijden. En ook al zult u de tussenkomst van deze technologie slechts zelden opmerken, het is goed om te weten dat ze er is.

Comfort.

Maak het uzelf comfortabel in uw Golf GTI. Zijn omvangrijke basisuitrusting, de eenvoudige bediening en vele comfortabele extra's zorgen ervoor dat u samen met hem ontspannen van elke dag kunt genieten.

Tot uw dienst.