A white VW Golf parked sideways in front of a restaurant. Two men are walking towards the car.

De nieuwe Golf - Vanaf € 24.380 1

  • BrandstofBenzine, plug-in hybride of mild-hybride
  • AandrijvingManueel of automaat
  • Verbruik0,3 - 5,6 l/100km
  • Lengte / Breedte4,28 m / 2,03 m
  • Laadvolume koffer381 l | 273 l (PHEV)

De nieuwe versie van een klassieker. De nieuwe Golf.

De Golf viert zijn 50-jarige jubileum en stelt zich hierbij voor in een nieuw jasje, met optische en functionele updates en verbeterde prestaties, voor nog meer rijplezier. Met de keuze uit motoren, uitrustingen, koetswerken en een speciaal jubileummodel kunt u het Golf-gevoel opnieuw en geheel volgens uw eigen wensen beleven.

Vind de Golf die bij u past

Bekijk de nieuwe Golf in 360°, ontdek kleuren en velgen of bekijk de verschillende interieuruitvoeringen.

Galerij

Behoorlijk sportief: de Golf GTI en Golf GTE

De nieuwe Golf GTI

Fans van de Golf GTI zullen blij zijn te vernemen dat deze nog sportiever wordt: het vermogen van de turbomotor neemt toe met 20 pk tot 265 pk. In de tweede helft van 2024 volgen ook nog de sportieve topmodellen Golf GTI Clubsport en Golf R.
 

De nieuwe Golf GTE

Dankzij de efficiënte plug-inhybride technologie van de Golf GTE is het rijplezier voorgeprogrammeerd: de wagen beschikt over een elektrisch rijbereik van meer dan 100 km. De verbeterde laadeigenschappen reduceren bovendien de oplaadtijd en het vermogen van 272 pk maakt milieubewust rijden nog eenvoudiger.

Connectiviteit: Meer dan bits en bytes

De connectiviteitsoplossingen van Volkswagen bieden u meer comfort en entertainment. Door uw Golf met het internet en uw smartphone te verbinden komt u meer ontspannen op uw bestemming aan – enkel rijden moet u nog zelf doen.

 

Kies uw Golf

Selecteer het uitrustingsniveau en klik op ‘Configureren’ om van start te gaan.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.