Blik van binnenuit door het panoramadak van de ID. Buzz

De ID.-familie.
De toekomst van de elektrische mobiliteit

De ID.-familie.
De toekomst van de elektrische mobiliteit

De ID.-familie biedt alles wat je van de elektrische mobiliteit van morgen kan verwachten: ze is elektrisch, efficiënt en uitstootvrij. Ze is een oplossing voor onze steeds mobielere samenleving die bovendien erg verstedelijkt. 

De toekomst staat voor de deur: de ID.3

ID.3 markeert het begin van een nieuw tijdperk in elektrische mobiliteit. Voel de opwindende prestaties. Ervaar het baanbrekend design en de een rijbereik geschikt voor dagelijks gebruik. De toekomst staat klaar.

De ID.4: Een 100% elektrische SUV

De nieuwe ID.4 combineert het beste van twee werelden: de veelzijdigheid van een SUV en de duurzame prestatie van een elektrisch voertuig. Voor zij die het allemaal willen, zonder enig compromis.

Verstand en rijplezier gaan samen

Van 0 tot 100 km/u in 6.2 s, plaatselijk CO2-vrij – met de nieuwe ID.4 GTX moet u niet langer toegeven op duurzaam rijden. Beleef de sportieve prestaties van het vierwielaangedreven broertje van de ID.4, met volledig elektrische aandrijving en een groot rijbereik. De nieuwe ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Ons idee is een elektrische auto voor iedereen. En omdat elk mens anders is en wat anders nodig heeft, hebben we ook voor elk het geschikte voertuig gebouwd. Zo persoonlijk dat het perfect bij je past. Of bij je gezin. Of bij je baan. Onze conceptcar ID. Crozz bijvoorbeeld. Als moderne crossover verbindt hij de voordelen van een SUV met de elegantie van een coupé.  

De ID.R: #challengeacceptID

De ID.R breekt niet alleen records op de zwaarste circuits ter wereld, het is ook een pace car voor de ID. Familie en rolmodel voor een hele generatie elektrische voertuigen.

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.