Blik van binnenuit door het panoramadak van de ID. Buzz

De ID.-familie.

De toekomst van de elektrische mobiliteit

De ID.-familie biedt alles wat je van de elektrische mobiliteit van morgen kan verwachten: ze is elektrisch, efficiënt en uitstootvrij. Ze is een oplossing voor onze steeds mobielere samenleving die bovendien erg verstedelijkt. 

Klaar voor een
iconische pionier?
Ontmoet de ID.3

Zijn design plaatst ID.3 meteen in het rijtje van iconische Volkswagen modellen. Hij tovert met ruimte: vanbuiten zo groot als een Golf, vanbinnen zo groot als een Passat. Het ruime interieur en het levendige weggedrag bewijzen dat elektrisch rijden synoniem is met verbluffend comfort en verrassend rijplezier.

ID.3
ID.4
Klaar voor een super dynamische SUV?
Ontmoet de ID.4

Een onversneden SUV die met zijn robuust en tegelijk vloeiend lijnenspel meteen in het oog springt: de ID.4 werd in 2021 niet voor niets verkozen tot World Car of the Year. Krachtig en zelfzeker, zoals het een SUV betaamt, en als 100% elektrische allrounder ideaal voor langere ritten, met een rijbereik tot 516 kilometer. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

Klaar voor een
sportieve SUV Coupé?
Ontmoet de nieuwe ID.5

Het onmogelijke wordt mogelijk met de nieuwe ID.5: hij weet de gespierde uitstraling van een echte SUV te koppelen aan het aerodynamisch silhouet van een onversneden Coupé. De nieuwe ID.5 sluit geen compromissen maar presenteert elektrische mobiliteit in zijn meest elegante, luxueuze vorm. De nieuwe ID.5 is een statement van een wagen, die niemand onberoerd laat. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

ID.3
De ID. Buzz is klaar om de toekomst van de mobiliteit een nieuwe definitie te geven

De nieuwe generatie van de mobiliteit komt eraan: de innovatieve ID. Buzz. Het allereerste 100% elektrische busje van Volkswagen: multifunctioneel, volledig geconnecteerd en helemaal nieuw bedacht. Een elektrisch busje voor familie, vrienden en de uitdagingen van elke dag, zelfs in de smalle straten van de grote steden.

De elektrische modellen van de nabije toekomst

Het elektrisch rijden stopt niet bij het huidige gamma, dit is nog maar het begin. Benieuwd hoe Volkswagen de nabije toekomst ziet? Met hun opzienbarend ontwerp tonen deze conceptcars alvast de weg.

Dankzij zijn geperfectioneerde aerodynamica en de modernste e-aandrijftechnologie biedt de ID. SPACE VIZZION veel mogelijkheden op vlak van comfort en compromisloze prestaties. Een vooruitzicht op een nieuwe klasse van voertuigen die op elk gebied nieuwe maatstaven kan zetten.

De ID.R: #challengeacceptID

De ID.R breekt niet alleen records op de zwaarste circuits ter wereld, het is ook een pace car voor de ID. Familie en rolmodel voor een hele generatie elektrische voertuigen.

Nu aanmelden en zijn tijd vooruit zijn

Ontvang regelmatig updates over ID.-familie en de elektrische mobiliteit van morgen.