2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
VW Polo GTI 3-4 Front
1

De Polo GTI.

De Polo GTI. Drie letters die u sprakeloos achterlaten.

GTI heeft altijd al synoniem gestaan voor uitzonderlijke rijprestaties en massa’s rijplezier. De nieuwe Polo GTI zet deze traditie verder en rijdt zich met zijn dynamische uitstraling nadrukkelijk in de kijker.

Prestaties.

De roemruchte ‘GTI-power’ staat al meer dan 40 jaar lang synoniem voor rijplezier. Laat u niet enkel verleiden door zijn vermogencijfers, maar ook door zijn moderne technologie die u bij het rijden de nodige bijstand kan bieden.

Design & uitrusting.

De dynamische look verraadt meteen wat er onder de motorkap steekt. Zowel voor het koetswerk als de cockpit heeft de GTI-merknaam een lange traditie, waarbij modern design gecombineerd wordt met vooruitstrevende technologie.

 • Exterieur.

  Toon wie u bent.

  U herkent hem al van ver als een GTI dankzij de typische GTI-karaktertrekken, die hij combineert met een progressief design. Denk maar aan de rode accenten, de honingraatstructuur voor de ventilatieroosters, de rode remklauwen en de dynamisch ogende lichtmetalen velgen.

  Meer weten
 • Interieur.

  Het GTI-gevoel van binnenuit.

  In het interieur wordt het iconische GTI-design verdergezet met onder meer de typische siernaden voor het stuur en de voetmatten, en het Clark-ruitjespatroon op de stoelen. Alleen qua comfort presteert hij nog beter.

  Meer weten
 • Lichten.

  Om goed te zien en goed gezien te worden.

  Een sterke uitstraling, zowel letterlijk als figuurlijk: de koplampen met afdraaiverlichting en mistlichten ogen fraai en helpen u om alles goed te zien. De achterlichten vertrouwen standaard op ledtechnologie.

  Meer weten
 • Velgen.

  Draaien u geen rad voor de ogen.

  Het ontbreekt de opvallende optionele lichtmetalen 17-duimsvelgen Milton Keynes niet aan uitstraling. Wie wil, kan zijn Polo GTI uitrusten met de 18-duimsvelgen Brescia die u nog een vrijere blik gunnen op de rode remklauwen.

  Meer weten

Comfort.

Valt een sportief karakter wel te verzoenen met dagelijkse bruikbaarheid? Dat evenwicht maakt deel uit van het DNA van een pure GTI. Opteer voor veel comfort, iedere dag opnieuw.

 • Zitcomfort.

  Uw zetel houdt u op uw plaats.

  U wilt een autozetel die de GTI-traditie laat herleven en die een sportieve rijstijl ‘ondersteunt’? De sportzetels van de Polo GTI houden u bij een dynamische rit perfect op uw plaats dankzij een ingebouwde lendensteun die u helpt om uw rug te ontlasten.

  Meer weten
 • Active Info Display.

  Een cockpit waar menig racepiloot jaloers op is.

  Met het optionele Active Info Display worden snelheidsmeter, toerenteller, navigatiekaart en de gevraagde bijkomende informatie op het display achter het stuur weergegeven.

  Meer weten
 • Panoramisch kantel-/schuifdak.

  Zon, wind en meer: dit schuifdak staat voor alles open.

  Geniet van het prachtige uitzicht: dankzij het optionele panoramisch kantel-/schuifdak geniet u een onbelemmerd uitzicht op de hemel, terwijl zonlicht en een aangename frisse lucht in uw Polo naar binnen stromen.

  Meer weten

Infotainment.

Of u tijdens het rijden wilt telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wilt bereiken of gewoon uw eigen muziek wilt beluisteren – uw Polo GTI biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel van moderne technologie te genieten.

 • Radio.

  En u kunt er ook gewoon mee naar de radio luisteren.

  U houdt van muziek onderweg, maar wilt tegelijk ook optimaal geïnformeerd zijn en geen compromissen sluiten op het vlak van comfort? Dan zult u zeker enthousiast zijn over beide beschikbare audiosystemen.

  Meer weten
 • Telefonie.

  Helpt u eenvoudiger te communiceren.

  Laat van u horen. Maar houd alstublieft beide handen aan het stuur. De Polo GTI kan naar wens worden uitgerust met de telefooninterface Comfort.

  Meer weten
 • Car-Net.

  Verbonden met alles wat u belangrijk vindt.

  Met uw smartphone bent u bijna altijd online. Waarom ook niet met uw auto? Met Car-Net bevindt de Polo zich op de datasnelweg, en dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Binnenkort zult u de diverse informatiediensten niet meer willen missen.

Bijstandssystemen.

De intelligente rijbijstandssystemen in uw Polo GTI zorgen voor meer rijcomfort en kunnen u helpen om kritische situaties vlot op te lossen of zelfs helemaal te vermijden. En ook al zult u de tussenkomst van deze technologie niet altijd opmerken, is het goed om weten dat ze er is.

 • Front Assist et ACC.

  Bewaar uw kalmte in druk verkeer.

  Soms gebeurt er in het verkeer iets onverwachts. Dan kan de nieuwe Polo GTI u helpen.

  Meer weten
 • Blind Spot.

  Zo helpt uw Polo u bij het wisselen van rijstrook en bij het uitparkeren.

  De optionele Blind Spot Sensor met uitparkeerhulp waarschuwt u tijdens het rijden – binnen de limieten van het systeem – voor voertuigen in de dode hoek. Bij het achteruit parkeren controleert het de zones naast en achter uw voertuig.

  En savoir plus
 • Vermoeidheidsdetectie.

  Om te vermijden dat de vermoeidheid u inhaalt.

  Hij wordt het nooit moe om u wakker te houden: de vermoeidheidsdetectie. Hij analyseert uw rijgedrag en beveelt een pauze aan wanneer uw manier van rijden niet langer overeenstemt met een geconcentreerde rijstijl.

  En savoir plus

Tot uw dienst.