Fleet Manager

Fleet Manager.

Waarom een Volkswagen de beste bedrijfswagen is.

Als fleetmanager hebt u een aantal hele goede redenen om voor Volkswagen te kiezen. Zo bent u zeker van een lage Total Cost of Use. U krijgt ook altijd een aanbieding op maat. Volkswagen is al jaren één van de toonaangevende merken op de Belgische markt. En we zijn klaar om dat in de toekomst te blijven, in het bijzonder dankzij onze 100% elektrische SUV: de ID.4. Dat zijn nog maar 3 van de 15 uitstekende redenen. U leest ze allemaal hieronder.

Geniet van een lage Total Cost of Use (TCU)

1. Geniet van een interessant Voordeel van Alle Aard (VAA).

Wie een bedrijfswagen heeft, gebruikt die ook privé. De overheid beschouwt dit als een voordeel. Ze bekijkt uw bedrijfswagen als een deel van uw inkomen. Daarom wordt u erop belast.

Dit Voordeel van Alle Aard wordt berekend op basis van drie elementen: de cataloguswaarde van uw bedrijfswagen, z’n CO2-uitstoot en het type brandstof.

In vergelijking met echte premiummerken biedt een Volkswagen heel wat voor z’n cataloguswaarde. We houden de prijs van onze optiepacks zo klein mogelijk. Bovendien is de CO2-uitstoot beperkt door groene technologie. Rijdt u elektrisch of op aardgas, dan is er zelfs geen uitstoot. Tel deze elementen samen en u begrijpt dat uw Voordeel van Alle Aard laag kan zijn. Dus ook de belasting die u erop betaalt.

Wolkswagen Golf GTE

2. Kies voor een groene toekomst.

Van de 100% elektrische auto’s, zoals de ID.3 en ID.4, over de plug-in hybrides tot de wagens op aardgas, bij Volkswagen heeft u een ruime keuze aan milieuvriendelijke modellen.

Dankzij vernieuwende technologieën zorgen ook onze TSI- en TDI-motoren voor een lager verbruik en een lagere uitstoot, die de Euro 6-norm perfect respecteert. Benzinemotoren krijgen bijvoorbeeld een partikelfilter. Terwijl onze dieselmotoren uitgerust worden met de nieuwste en meest efficiënte katalysatortechniek.

De verschillende elektrische aandrijflijnen in de Volkswagen bedrijfswagens hebben ook een financiële impact. Door de lage of geen uitstoot betaalt u ook minder belasting.

Rij met de veiligste bedrijfswagen

3. Rij met de veiligste bedrijfswagen.

Volkswagen staat bekend om zijn technologische innovaties. Ook op het gebied van veiligheid. U kunt uw bedrijfswagen dus uitrusten met rijbijstandssystemen zoals Front Assist, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en nog veel meer. Zo bent u altijd veilig onder weg.

Vind de bedrijfswagen die perfect bij u past

4. Vind de bedrijfswagen die perfect bij u past.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens. Wat u ook precies nodig hebt, we zijn er zeker van dat u de bedrijfswagen vindt waar u jaren plezier aan zal beleven.

Vind altijd een concessiehouder dichtbij

5. Vind altijd een concessiehouder dichtbij.

In België beschikt Volkswagen over meer dan 100 verkoop- en servicepunten. Dus u hebt er altijd een dicht bij u thuis of uw werk. Een deel van hen zijn trouwens officieel erkend als Fleet Center. Dan geniet u van een service op maat. En in het buitenland? Ook daar hoeft u zich geen zorgen te maken. Buiten de landsgrenzen is ons netwerk al even uitgebreid als erbinnen.

Kies vrij uw opties

6. Kies vrij uw opties.

Bij andere merken zitten opties heel vaak in een pack. Bij Volkswagen bent u helemaal vrij om de opties te kiezen die u wil. U rust uw bedrijfswagen dus volledig naar eigen smaak in. En u betaalt alleen voor wat u nodig hebt.

Toch liever een pack? We bieden speciale business-series met de allerlaatste uitrustingen voor een heel aantrekkelijke prijs.

Laat een testrit u overtuigen

7. Laat een testrit u overtuigen.

Of u nu geïnteresseerd bent in een e-up! of de gloednieuwe Volkswagen Arteon, u bent van harte welkom om uw toekomstige bedrijfswagen te komen testen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking. Boek nu een testrit via uw dealer of bij het Contact Center.  Of maak gebruik van onze Try, Drive & Buy-formule: uw concessiehouder levert op afspraak de door u gekozen wagen ter plaatse af.

Krijg een aanbieding op maat

8. Krijg een aanbieding op maat.

Bent u een ondernemer met een btw- of ondernemingsnummer of oefent u een vrij beroep uit, dan wordt u bij Volkswagen beschouwd als Business Customer. Zo geniet u van de bijzonder voordelige fleet voorwaarden in heel het officiële Volkswagen-netwerk in België.

Op basis van de grootte van uw wagenpark of het aantal wagens dat u binnen het jaar wil aankopen krijgt u een bepaalde korting.

Geniet van een hoge restwaarde

9. Geniet van een hoge restwaarde.

De kwaliteit van een Volkswagen staat als een paal boven water. Het zijn enorm betrouwbare wagens. Daarom kunt u zeker zijn van een hoge restwaarde. Dit verlaagt uw leasingkost, want die bestaat uit het verschil tussen de aankoopwaarde en de restwaarde.

Gebruik innovatieve mobiliteitsoplossingen

10. Gebruik innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Ontdek e-Moby, de leasingformule voor elektrisch rijden. Een gebruiksvriendelijke en voordelige formule zowel voor de werknemer als de werkgever.

Zo geniet iedereen van een groenere mobiliteit. Met e-Moby beschikt u namelijk over een slimme laadkabel voor uw 100% elektrische wagen of voor uw plug-in hybride. Dit systeem betaalt alle elektriciteitskosten van de bestuurder automatisch terug.

Ervaar een topservice

11. Ervaar een topservice.

Rijden met een bedrijfswagen is ook rijden zonder zorgen. Alles wordt voor u geregeld. Tot in de kleinste details. Ons fleetteam is dan ook supergemotiveerd om elke dag het beste van zichzelf te geven. Ze werken hard om klanten 100% tevreden te maken én te houden. Dat is een merk als Volkswagen verplicht aan zichzelf.

Geniet van uitgebreide garanties

12. Geniet van uitgebreide garanties.

Gemoedsrust is belangrijk wanneer u een bedrijfswagen kiest. En dat bieden we in overvloed.

Meer info

Geniet van een lage Total Cost of Use (TCU)

13. Geniet van een lage Total Cost of Use (TCU).

TCU staat voor Total Cost of Use. Dit is de som van alle kosten voor de techniek, het gebruik en de staat van de bedrijfswagen. En zo zijn er heel wat: de belasting op inverkeerstelling (BIV), de verkeersbelasting, de afschrijvingen, de interesten en de rente, de beheersvergoedingen, de verzekeringen, de vrijstellingen, de herstellings- en onderhoudskosten, de brandstof, de herstellingskosten op het einde van het contract, de kosten voor een vervangwagen, de CO2-bijdrage, de niet-aftrekbare btw, de fiscale aftrekbaarheid, de verbrekingsvergoedingen en de meer dan contractueel voorziene gereden kilometers.

Meer info

Ervaar de expertise van Volkswagen D’Ieteren Finance

14. Ervaar de expertise van Volkswagen D’Ieteren Finance.

Bij Volkswagen D’Ieteren Finance bent u zeker van een leasingcontract op maat. Daarnaast geniet u ook van hun WECARE-onderhoudscontract en hun Insurance-autoverzekering, beide even voordelig als allesomvattend.

Ontdek hun grootste troeven

Zorg voor een optimale fiscaliteit

15. Zorg voor een optimale fiscaliteit.

Een Volkswagen-bedrijfswagen kan een enorm fiscaal voordeel opleveren.

Met onze Plug-in hybride modellen geniet u zowel als particulier, werknemer met een bedrijfswagen, zelfstandige maar ook als bedrijfsleider van interessante fiscale voordelen. Onze plug-in hybride wagens bieden een jaarlijks bruto voordeel alle aard (VAA) voor werknemers en een maximale fiscale aftrek van 100% voor zelfstandigen en bedrijven in combinatie met een minimale CO2-bijdrage. Plug-in hybride en elektrische auto's hebben ook recht op een interessant belastingtarief in de 3 regio's van het land.

Ontdek onze hybride modellenOpens an external link

Ontdek onze elektrische modellenOpens an external link

Onze Business Packs

Onze Business-uitvoeringen

Veel opties voor een zachte prijs.