De Volkswagen break modellen

Veelzijdig en dynamisch – net als u!

U bent drukbezet en beheert ook nog eens uw gezinsleven? Dan hebt u zeker een voertuig nodig dat even flexibel is als u. Wat u ook van plan bent, met of zonder uw gezin, de Volkswagen breaks zijn er klaar voor.

Zeer vooruitstrevend. En echt heel handig.

U bent gaan winkelen in de stad, moet daarna de kinderen van school halen en wil 's middags met vrienden naar het meer? Geen probleem, onze breaks modellen lenen zich uitermate goed voor alledaags gebruik. Luxueuze beenvrijheid voor alle passagiers, zeeën van hoofdruimte achteraan en een ruime koffer met grote achterklep en lage laaddrempel, de Volkswagen breaks wagens zullen u zowel op korte verplaatsingen als tijdens lange ritten steeds opnieuw overtuigen.

Ontdek al onze breaks 

Golf Variant

De Golf Variant is veelzijdig en dynamisch – net als u! Vanbuiten onmiddellijk herkenbaar als Variant, vanbinnen voorzien van alle digitale vrijheden van de Golf – digitaal en flexibel.

Passat Variant

U bent drukbezet, vaak op zakenreis en beheert ook nog eens uw gezinsleven? Dan hebt u zeker een voertuig nodig. Wat u ook van plan bent, met of zonder uw gezin, de Volkswagen Passat Variant is er klaar voor. Hij heeft niet alleen zijn befaamde veelzijdigheid te bieden, maar weet ook iedereen te verleiden met zijn hoogwaardige comfort.

Arteon Shooting Brake

Van de voorkant met het brede radiatorrooster over de scherpe daklijn tot het indrukwekkende koffervolume: met zijn gloednieuwe design bewijst de Arteon Shooting Brake dat exclusiviteit en praktisch gebruiksgemak op een hoog niveau perfect met elkaar verzoenbaar zijn.