We Connect diensten - Entertainment
1
We Connect diensten - Entertainment
1
We Connect diensten - Entertainment
1
We Connect diensten - Entertainment
1

Entertainment. 
Vermaak op de inhaalstrook.

Entertainment. 
Vermaak op de inhaalstrook.

Een lange rit naar uw vakantiebestemming wordt saai? Maak dan gebruik van alle gewenste streaming-, webradio- en infotainmentdiensten. U kinderen kunnen dankzij de Wifi-Hotspot met tot wel acht apparaten tegelijk surfen, zo speelt gegarandeerd enkel het lievelingsprogramma. Klinkt het niet goed?

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Mediastreaming

De streamingdiensten Apple Music en Tidal staan nu ook rechtstreeks en gemakkelijk via het Infotainmentsysteem van uw Volkswagen ter beschikking*. Log makkelijk in met uw bestaande inloggegevens en geniet van het beste entertainment tijdens uw rit.

* Voor het gebruik van deze dienst is er extra datavolume vereist. Dit kan tegen betaling rechtstreeks via de wagen via de externe mobiele radiopartner Cubic Telecom of via een eigen dataverbinding van de klant (Smartphone Tethering) geregeld worden.

We Connect - Muziekstreaming rechtstreeks op het infotainmentsysteem
We Connect - Grenzeloos radio-entertainment aan boord

Webradio

Doordacht - maak nu gebruik van alle voordelen van de internetradio, ook in uw Volkswagen. Met de dienst Webradio* is het zoeken en afspelen van live zenders en podcast-hits kinderspel. 

* Privédatapakketten vereist (Cubic Telecom of tethering met eigen smartphone).

Wifi-hotspot

De geïntegreerde wifi-hotspot* zorgt dat u en uw passagiers een stabiele internetverbinding hebben en maakt het surfen tot met acht apparaten mogelijk. Door het praktische ontwerp van datapakketten via het infotainmentsysteem, behoudt u de controle over het dataverbruik.

* Privédatapakketten vereist (Cubic Telecom of tethering met eigen smartphone).

We Connect - Wifi voor u en alle passagiers
Always on met de datapakketten

Always on met de datapakketten van Cubic Telecom

Haal nu snel internet binnen voor je Volkswagen – gemakkelijk en overzichtelijk

Meer te weten komen

Zo gebruikt u Streaming & Internet rechtstreeks in uw Volkswagen.

--:--

Disclaimer van Volkswagen

1.
Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Voor We Connect hebt u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen tijd om het voertuig op www.portal.volkswagen-we.com te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te gebruiken.Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Streaming & Internet en afzonderlijke In-Car apps door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de ‘Streaming & Internet’-diensten, afzonderlijke In-Car apps en de wifi-hotspot zijn via de externe partner ‘Cubic Telecom’ tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op https://vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Mediastreaming worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het ontvangen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider.  De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van We Connect en We Connect Plus kan van land tot land variëren en is zowel afhankelijk van het voertuig als van de uitrusting. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd, resp. afgesloten worden. Meer informatie vindt u op www.portal.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.