We Connect diensten comfort - Precies op uw maat
1
We Connect diensten comfort - Precies op uw maat
1
We Connect diensten comfort - Precies op uw maat
1
We Connect diensten comfort - Precies op uw maat
1

Comfort.
Precies op uw maat.

Comfort.
Precies op uw maat.

U heeft de auto nodig maar uw partner heeft de sleutels? Stuur deze eenvoudig naar uzelf via de smartphone. Dankzij de personalisering worden uw persoonlijke instellingen in een handomdraai geactiveerd. Voel u thuis, zowel onderweg als op kantoor: Zeg gewoon “Naar het werk rijden” en uw Volkswagen start de navigatie. Want hij begrijpt u beter dan ooit. Dat is teamwork.

U heeft de auto nodig maar uw partner heeft de sleutels? Stuur deze eenvoudig naar uzelf via de smartphone. Dankzij de personalisering worden uw persoonlijke instellingen in een handomdraai geactiveerd. Voel u thuis, zowel onderweg als op kantoor: Zeg gewoon “Naar het werk rijden” en uw Volkswagen start de navigatie. Want hij begrijpt u beter dan ooit. Dat is teamwork.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Online interieurvoorverwarming

Uw wagen op koude dagen voorverwarmen tijdens uw ontbijt. Met de service Online interieurvoorverwarming* kunt u bovendien met de We Connect app vertrektijden vastleggen zodat u steeds in een warme en ontdooide wagen kunt stappen.

* alleen in combinatie met de optionele uitrusting Interieurvoorverwarming.

We Connect - Auto voor vertrek via de smartphone voorverwarmen.
We Connect - Uw smartphone wordt uw autosleutel

Mobiele sleutel

Raak nooit meer uw sleutel kwijt - U kunt uw Volkswagen in een handomdraai openen en starten met uw smartphone als mobiele sleutel*. Stuur digitale sleutels aan uw vrienden en gezinsleden, zodat ze probleemloos gebruik kunnen maken van uw wagen.

* Enkel beschikbaar met het optionele navigatiesysteem 'Discover Pro' en bij verbinding met de We Connect app. Initieel zijn er voor de Passat en de Arteon twee mobiele sleutels inbegrepen. Voor de Golf zijn er afhankelijk van het ontwerp van de functie vijf mobiele sleutels ter beschikking. De mobiele sleutels moeten in de eerste 4 jaar na het afsluiten van het We Connect-contract geactiveerd worden. Het doorgeven van een mobiele sleutel vereist een identiteitscontrole van de sleutelverzender via het Volkswagen Ident-proces. Na de installatie op een compatibele smartphone heeft de mobiele sleutel een aan het eindapparaat gekoppelde geldigheid van één jaar.

Personalisering

Nadat u een VW-account heeft aangemaakt en u zich voor de eerste keer in uw wagen heeft aangemeld, wordt u herkend en worden uw persoonlijke instellingen volledig automatisch en afhankelijk van de uitvoering geactiveerd voor een tal van systemen, zoals stoelinstellingen, verlichting, airconditioning, infotainment, navigatie en het rijhulpsysteem. Maximaal comfort voor verschillende gebruikers en als u in meerdere auto's moet rijden.

We Connect - Gepersonaliseerde instellingen makkelijk meenemen
We Connect - Online spraakbediening

Online spraakbediening

Met de online upgrade van de optionele spraakbediening, geniet u van een nog betere spraaksturing. Kies online uw lievelingsmuziek, zoek uw favoriete webradiozender via spraakbediening en geniet bij het navigeren van de intuïtieve doelingave. In de nieuwe Golf kunt u bovendien e-mails dicteren en laten voorlezen of uw In-Car apps bedienen - zonder dat je blik daarbij afdwaalt van de weg.

Disclaimer van Volkswagen
1.
Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Voor We Connect hebt u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen tijd om het voertuig op www.portal.volkswagen-we.com te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te gebruiken.Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Streaming & Internet en afzonderlijke In-Car apps door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de ‘Streaming & Internet’-diensten, afzonderlijke In-Car apps en de wifi-hotspot zijn via de externe partner ‘Cubic Telecom’ tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op https://vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Mediastreaming worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het ontvangen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider.  De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van We Connect en We Connect Plus kan van land tot land variëren en is zowel afhankelijk van het voertuig als van de uitrusting. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd, resp. afgesloten worden. Meer informatie vindt u op www.portal.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.