We Connect
activeringshandleidingen1

Zo haalt u de mobiele onlinediensten naar uw Volkswagen.
Hier leest u wat u moet doen om We Connect te kunnen gebruiken.

  1. We Connect Activeringshandleiding | Volkswagen Online-diensten

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

We Connect handleidingen voor gebruikers van het navigatiesysteem “Discover Pro”.

Voor gebruikers van het navigatiesysteem ”Discover Pro“

De volgende gebruiksaanwijzingen leiden u stap voor stap door het activatieproces van We Connect. Volg een van beide gebruiksaanwijzingen, wanneer u zich in de wagen of met de app en uw wagensleutels wilt registreren.

We Connect handleidingen voor gebruikers van het navigatiesysteem “Discover Media”.

Voor gebruikers van het navigatiesysteem “Discover Media” en het infotainmentsysteem “Ready 2 Discover“

De volgende gebruiksaanwijzingen leiden u stap voor stap door het activatieproces van We Connect. Volg een van beide gebruiksaanwijzingen, wanneer je de mobiele onlinediensten in de wagen of met de app en je wagensleutels wilt activeren.

We Connect handleiding voor gebruikers van de radio "Composition"

Voor gebruikers van de radio “Composition”

De volgende gebruiksaanwijzing begeleidt u stap voor stap door het activatieproces van We Connect.

Disclaimer van Volkswagen
1.
Om gebruik te kunnen maken van de We Connect-diensten, hebt u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich bij We Connect aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk We Connect- of We Connect Plus-contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Voor We Connect hebt u na de overhandiging van het voertuig 90 dagen tijd om het voertuig op www.portal.volkswagen-we.com te registreren en de diensten voor de volledige duur van de overeengekomen gratis looptijd te gebruiken.Het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Streaming & Internet en afzonderlijke In-Car apps door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de ‘Streaming & Internet’-diensten, afzonderlijke In-Car apps en de wifi-hotspot zijn via de externe partner ‘Cubic Telecom’ tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op https://vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Mediastreaming worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het ontvangen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider.  De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van We Connect en We Connect Plus kan van land tot land variëren en is zowel afhankelijk van het voertuig als van de uitrusting. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd, resp. afgesloten worden. Meer informatie vindt u op www.portal.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.