Touareg und Car-Net
1
Touareg und Car-Net
1
Touareg und Car-Net
1
Touareg und Car-Net
1

De gehele wereld van Car-Net in uw Touareg

De gehele wereld van Car-Net in uw Touareg

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Volledig verbonden. De Touareg.

Internet en digitale verbindingen zijn onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Waarom zou het ons daar juist in de auto aan moeten ontbreken? In de Touareg zijn de mobiele onlinediensten van Car-Net daarom na activatie standaard beschikbaar en worden deze naar een nieuw niveau getild: maximale connectiviteit.

Voorwaarden voor Car-Net

 • VW Touareg met eSim
  VW Touareg met eSim
 • Met de VW Touareg ontspannen door het dagelijks leven.
  Met de VW Touareg ontspannen door het dagelijks leven.
 • In de VW Touareg heeft u dankzij intelligent navigatie een stapje voor.
  In de VW Touareg heeft u dankzij intelligent navigatie een stapje voor.
 • De VW Touareg maakt ook in noodgevallen voor u verbindingen.
  De VW Touareg maakt ook in noodgevallen voor u verbindingen.
 • Verbind uw smartphone met de VW Touareg.
  Verbind uw smartphone met de VW Touareg.

Beleef connectiviteit

 • VW Touareg met eSim
  VW Touareg met eSim

Een vast ingebouwde eSIM-kaart zorgt voor de toegang tot internet – en daarmee tot de wereld van mobiele onlinediensten van Car-Net. Op die manier blijft u altijd volledig op de hoogte van alles en geniet u non-stop van entertainment. 

Guide & Inform Premium

Zoek naar spannende bestemmingen in uw omgeving, ontvang zeer actuele verkeersinformatie direct van internet en nog veel meer. In het exclusieve pakket “Guide & Inform Premium“ voor de Touareg brengende nieuwe diensten Webradio en Hybride radio grenzeloos entertainment naar de wagen.  Dankzij online-routeberekening, 3D-stadsweergave in geselecteerde steden, satelliet kaarten en incrementele online-updates van het kaartmateriaal wordt de navigatie nog intelligenter en overzichtelijker. Actueel nieuws kunt u niet alleen weergeven, maar ook heel gemakkelijk laten voorlezen.

 • VW Touareg Discover Pro-radio
  VW Touareg Discover Pro-radio
 • VW Touareg Discover Pro Car-Net
  VW Touareg Discover Pro Car-Net
 • VW Touareg wifi in de auto
  VW Touareg wifi in de auto

Grenzeloos entertainment.

 • VW Touareg Discover Pro-radio
  VW Touareg Discover Pro-radio

Waar u zich ook bevindt, dankzij Webradio hoeft u het niet meer zonder uw lievelingsradiozenders en podcasts te doen. Als u bij conventionele radio-ontvangst het zendbereik verlaat, schakelt de functie Hybrid-radio automatisch van normale ontvangst via zendmasten over op internetstreaming. U blijft naadloos luisteren naar uw lievelingszender. 
Om te kunnen genieten van de diensten Web- & Hybrid-radio, moeten de datapakketten voor de eSim zijn aangeschaft of een eigen dataverbinding worden gebruikt.

Security & Service

Met Security & Service bent u comfortabeler onderweg. Het dienstenpakket van Car-Net biedt u mobiele toegang tot belangrijke voertuigfuncties en combineert flexibiliteit met transparantie voor nog meer comfort. Of het nu gaat om serviceafspraakplanning, automatische ongevalsmelding, pechoproep, online interieurvoorverwarming of online alarmsysteem: uw persoonlijke diensten ondersteunen u in vrijwel elke situatie en voorzien u van alle belangrijke informatie op het gebied van uw mobiliteit.

 • VW Touareg ritregistratie
  VW Touareg ritregistratie
 • Gemakkelijker serviceafspraken maken: met de Serviceafspraakplanning.
  Gemakkelijker serviceafspraken maken: met de Serviceafspraakplanning.
 • Past op zichzelf: bij een poging tot inbraak alarmeert de VW Touareg u met een waarschuwing.
  Past op zichzelf: bij een poging tot inbraak alarmeert de VW Touareg u met een waarschuwing.
 • Met de dienst Online interieurvoorverwarming is de auto altijd aangenaam op temperatuur, zelfs al voordat u wegrijdt.
  Met de dienst Online interieurvoorverwarming is de auto altijd aangenaam op temperatuur, zelfs al voordat u wegrijdt.

Staat voor u klaar

 • VW Touareg ritregistratie
  VW Touareg ritregistratie

Met de dienst Noodoproepservice wordt in noodgevallen voor u gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, bijvoorbeeld met airbagactivering, wordt automatisch hulp ingeroepen. Als uw Volkswagen een ongeval registreert, brengt de dienst de verbinding met de alarmcentrale van Volkswagen tot stand en stuurt belangrijke informatie door naar de hulpdiensten. U heeft de mogelijkheid handmatig met een druk op de knop hulp in te roepen. 

Van overal zicht op uw Touareg

We Connect app download

We Connect app download

Maak verbinding met uw Touareg: Beleef alle voordelen van Car-Net in één app.

Disclaimer van Volkswagen
1.
Om gebruik te kunnen maken van de Car-Net-diensten, heeft u een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig en moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast moet online een afzonderlijk contract afgesloten worden met Volkswagen AG. Om de diensten gedurende de volledige looptijd te kunnen gebruiken, heeft de klant na overdracht van de wagen 90 dagen de tijd om de wagen op portal.volkswagen-we.com registreren. Bij registratie op een later tijdstip wordt de duur van de kosteloze looptijd verkort. Het gebruik van de mobiele onlinediensten van Car-Net wordt mogelijk gemaakt via een geïntegreerde internetverbinding. De hieraan verbonden datakosten binnen Europa worden in het kader van de netwerkdekking met uitzondering van de diensten Webradio en Hybrid-radio door Volkswagen AG gedragen. Voor het gebruik van de diensten Webradio en Hybrid-radio en de wifi-hotspot zijn via de externe partner Cubic Telecom tegen betaling datapakketten verkrijgbaar, die binnen de beperkingen van de netwerkdekking in talrijke Europese landen gebruikt kunnen worden. Informatie over prijzen en ondersteunde landen vindt u op vw.cubictelecom.com. Alternatief kunnen Webradio en Hybrid-radio worden gebruikt via een mobiel apparaat (bijv. een smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dat geval zijn de overeenkomstige diensten enkel met een bestaand toestel of via een afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider en binnen de dekking van het mobiele netwerk beschikbaar. Door het ontvangen van datapakketten via het internet kunnen, afhankelijk van uw mobieletelefonietarief en met name bij gebruik in het buitenland, extra kosten (bijv. roamingkosten) in rekening worden gebracht. Voor het gebruik van de gratis We Connect-app is een smartphone met het besturingssysteem iOS of Android nodig, alsmede een simkaart met dataoptie en een bestaand of afzonderlijk af te sluiten mobieletelefooncontract tussen u en uw mobiele provider. De beschikbaarheid van de in de pakketten beschreven afzonderlijke diensten van Car-Net (Guide & Inform Premium en Security & Service) kan van land tot land variëren. De diensten staan ter beschikking voor de overeengekomen looptijd van het contract en kunnen tijdens de looptijd inhoudelijk gewijzigd, resp. afgesloten worden. Meer informatie vindt u op portal.volkswagen-we.com en bij uw Volkswagen Partner. Voor informatie over tariefvoorwaarden voor mobiele telefonie kunt u terecht bij uw mobiele provider.

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.