Touareg und Car-Net

De gehele wereld van Car-Net in uw Touareg

De gehele wereld van Car-Net in uw Touareg

* Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

Volledig verbonden. De Touareg.

Internet en digitale verbindingen zijn onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Waarom zou het ons daar juist in de auto aan moeten ontbreken? In de Touareg zijn de mobiele onlinediensten van Car-Net daarom na activatie standaard beschikbaar en worden deze naar een nieuw niveau getild: maximale connectiviteit.

Voorwaarden voor Car-Net

Beleef connectiviteit

Een vast ingebouwde eSIM-kaart zorgt voor de toegang tot internet – en daarmee tot de wereld van mobiele onlinediensten van Car-Net. Op die manier blijft u altijd volledig op de hoogte van alles en geniet u non-stop van entertainment. 

Guide & Inform Premium

Zoek naar spannende bestemmingen in uw omgeving, ontvang zeer actuele verkeersinformatie direct van internet en nog veel meer. In het exclusieve pakket “Guide & Inform Premium“ voor de Touareg brengende nieuwe diensten Webradio en Hybride radio grenzeloos entertainment naar de wagen.  Dankzij online-routeberekening, 3D-stadsweergave in geselecteerde steden, satelliet kaarten en incrementele online-updates van het kaartmateriaal wordt de navigatie nog intelligenter en overzichtelijker. Actueel nieuws kunt u niet alleen weergeven, maar ook heel gemakkelijk laten voorlezen.

Grenzeloos entertainment.

Waar u zich ook bevindt, dankzij Webradio hoeft u het niet meer zonder uw lievelingsradiozenders en podcasts te doen. Als u bij conventionele radio-ontvangst het zendbereik verlaat, schakelt de functie Hybrid-radio automatisch van normale ontvangst via zendmasten over op internetstreaming. U blijft naadloos luisteren naar uw lievelingszender. 
Om te kunnen genieten van de diensten Web- & Hybrid-radio, moeten de datapakketten voor de eSim zijn aangeschaft of een eigen dataverbinding worden gebruikt.

Security & Service

Met Security & Service bent u comfortabeler onderweg. Het dienstenpakket van Car-Net biedt u mobiele toegang tot belangrijke voertuigfuncties en combineert flexibiliteit met transparantie voor nog meer comfort. Of het nu gaat om serviceafspraakplanning, automatische ongevalsmelding, pechoproep, online interieurvoorverwarming of online alarmsysteem: uw persoonlijke diensten ondersteunen u in vrijwel elke situatie en voorzien u van alle belangrijke informatie op het gebied van uw mobiliteit.

Staat voor u klaar

Met de dienst Noodoproepservice wordt in noodgevallen voor u gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, bijvoorbeeld met airbagactivering, wordt automatisch hulp ingeroepen. Als uw Volkswagen een ongeval registreert, brengt de dienst de verbinding met de alarmcentrale van Volkswagen tot stand en stuurt belangrijke informatie door naar de hulpdiensten. U heeft de mogelijkheid handmatig met een druk op de knop hulp in te roepen. 

Van overal zicht op uw Touareg

We Connect app download

We Connect app download

Maak verbinding met uw Touareg: Beleef alle voordelen van Car-Net in één app.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there