Connectiviteitsdiensten van Volkswagen
Connectiviteitsdiensten van Volkswagen
Connectiviteitsdiensten van Volkswagen

Welkom bij de connectiviteitsdiensten van Volkswagen

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

 Wat is connectiviteit?

Met het connectiviteitsaanbod van Volkswagen vindt digitalisering zijn weg naar uw Volkswagen, waardoor u meer comfort, veiligheid en entertainment krijgt. Door de verbinding van de wagen met internet ontvangt u verkeersinformatie in real-time, wordt u herinnerd aan de volgende servicebeurt, kunt u streaming en web radio of snelle hulp bij pech gebruiken. 

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en vereisten van afzonderlijke functies afhankelijk zijn van de gekozen dienst. 

We Connect

De volgende generatie mobiele online-diensten. In alle wagens die geschikt zijn voor We Connect zoals de nieuwe Golf, Passat, T-Roc cabrio of de Arteon bent u indien gewenst altijd online. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen vanaf het begin online.

Car-Net

Met de mobiele online-diensten van Car-Net bereikt u het reisdoel sneller en bent u ben optimaal geïnformeerd. Verkeersinformatie in real time, vrije parkeerplaatsen en prijzen voor tankstations, alles geïntegreerd in de navigatie met Car-Net "Guide & Inform".
Uw smartphone als afstandsbediening, met Car-Net "Security & Service" kunt u via de We Connect app portieren en de kofferbak gemakkelijk vergrendelen en openen.

App-Connect

Breid de cockpit uit - App Connect plaatst geselecteerde smartphones-apps op het touchscreen van uw infotainmentsysteem: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink® - deze drie innovatieve technologieën staan nu ter beschikking en bieden aanvullende bruikbare en plezierige functies.

Welke diensten zijn voor u beschikbaar?

Is uw Volkswagen uitgevoerd met We Connect of Car-Net? Of kan We Connect Go achteraf worden ingebouwd? Hier krijgt u een eerste, niet-bindend overzicht van de mobiele onlinediensten die op de wagen van uw keuze beschikbaar zijn.

De volgende stappen

Uw browser blijkt niet up-to-date te zijn.

Het kan zijn dat onze website hierdoor niet optimaal werkt.
We raden u een update van uw webbrowser aan!

De nieuwste versie staat telkens en overal garant voor een goede internetervaring.

Bedankt voor uw bezoek en veel plezier,
uw Volkswagen-team.