We Connect ontdekken
1
We Connect ontdekken
1
We Connect ontdekken
1

Makkelijk in verbinding blijven. Met de diensten en services van We Connect.

Dit wordt aangeboden door Volkswagen AG, Deutschland.

We Connect ontdekken

Klaar voor de volgende generatie mobiele onlinediensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe auto's van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect. Want dankzij de geïnstalleerde eSIM-kaart is de Volkswagen van begin af aan online. Bovendien kunt u uw Smartphone koppelen met uw Volkswagen via de 'We Connect app' en heeft u toegang tot bepaalde functies van de auto en de wagenstatus. Ontdek het connectiviteitsaanbod van We Connect.1

Kom ontspannen aan

Realtime verkeersinformatie en de beste route. Met onze slimme assistent komt u ontspannen aan op uw bestemming.

Meer te weten komen

Zo activeert en gebruikt u We Connect

Hier leest u hoe u de mobiele onlinediensten via de We Connect app kunt activeren.

We Connect app download
2,3
2.
Brandstofverbruik, l/100 km: gecombineerd 1,4 - 1,3; stroomverbruik, kWh/100 km: gecombineerd 12,6 - 12,2; CO₂-uitstoot gecombineerd, g/km: 32 - 30; efficiëntieklasse: A+

We Connect app download

Beleef alle voordelen van We Connect en Car-Net in een app. Download de We Connect app voor het besturingssysteem van uw smartphone en maak verbinding met uw Volkswagen.

We Connect Start voor de ID. familie

We Connect Start - Volledig elektrisch, volledig verbonden
4,3
4.
Stroomverbruik bij kWh/100 km: 15,4-13,5 (gecombineerd) CO2-uitstoot in g/km: 0; efficiëntieklasse: A+

Volledig elektrisch, volledig verbonden

Laadstations vinden, realtime informatie gebruiken of het interieur vast vanaf de ontbijttafel voorverwarmen: We Connect Start5 verbindt u met uw ID. model en een wereld vol informatie. Thuis, onderweg, overal in Europa.

In-Car shop en In-Car apps - Zo werkt het

Als We Connect-klant kunt u praktische functies en diensten rechtstreeks in de In-Car shop van uw Infotainmentsysteem verkrijgen en downloaden. Net zoals u dat van uw Smartphone gewoon bent. Zelfs de We Connect Plus-licentie van uw wagen kunt u via de In-Car shop makkelijk verlengen en kunt u voor een of twee jaar langer van het totaalaanbod van de mobiele onlinediensten van We Connect genieten.

--:--