2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Vincent Pourquoi T-CROSS

Waarom kiest Vincent voor een T-Cross ?

T-Cross - Vincent

De auto al na enkele jaren kunnen inruilen voor een nieuwe.

 

Het liefst rijd ik altijd een nieuwe auto, met name om de veiligheid. Ik kom uit Brussel en werk daar nog altijd, maar sinds een aantal jaar woon ik met mijn vrouw en kinderen in Waals-Brabant. Hierdoor rijd ik jaarlijks heel wat kilometers. Ik vind het dan ook een fijn idee dat de auto is uitgerust met veilige rijhulpsystemen. Deze zorgen ervoor dat ik zeker ben dat ik elke dag veilig thuiskom bij mijn vrouw en kinderen.

T-Cross - surf - Vincent

Altijd mee met de nieuwste technologieën.

 

Ook de hoeveelheid ruimte binnenin de auto vind ik belangrijk. Bijvoorbeeld de wegklapbare achterbank komt goed van pas wanneer ik in het weekend met vrienden ga surfen.
Het liefst ben ik altijd mee met de nieuwste technologieën. Ik houd ervan hoe nieuwe dingen eruitzien en hoe ze het leven makkelijker kunnen maken. Maar doordat alles tegenwoordig zo snel verandert, ben ik er ook snel op uitgekeken.

 

T-Cross - Vincent

Volkswagen Financial Services.

 

De verdeler gaf me dan ook het advies om te kiezen voor een AutoCredit van Volkswagen Financial Services. Daarmee kan ik al na 36 maanden kiezen om de wagen in te ruilen voor een nieuw model. Ook vind ik het een voordeel dat ik maandelijks een vast bedrag betaal waardoor ik mijn spaargeld houd voor de kinderen of vakantie met vrienden.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Ga verder en...