2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Femme souriante

Waarom kiest Nathalie voor een T-Cross ?

T-Cross - Nathalie

Online het hele aanbod kunnen bekijken.

 

Wanneer ik iets nieuws wil kopen doe ik vooraf altijd veel onderzoek. Ik vind het dan ook fijn dat ik online het hele aanbod al kon zien en vergelijken. Zo wist ik op voorhand goed welk model en opties ik graag wilde hebben en wat het mij zou kosten.

T-Cross - kinderen

Meer luxe dan ik gewend ben.

 

Ik wist dan ook al vrij snel dat ik voor een Volkswagen T-Cross zou gaan. De auto is niet al te groot maar heeft vanbinnen heel veel ruimte. En die ruimte kan ik goed gebruiken wanneer ik bijvoorbeeld mijn kinderen naar de sportclub moet brengen of met vriendinnen op stap ga. Daarnaast weet ik dat iedereen ook veilig zit dankzij de vele veiligheidsopties.

T-Cross - Nathalie

Volkswagen Financial Services.

 

Van mijn verdeler kreeg ik een voorstel om mijn T-Cross te financieren met een AutoCredit van Volkswagen Financial Services. Hierdoor koop ik een nieuwe auto met al de voordelen zonder dat ik daarvoor ons spaargeld moet gebruiken. Dat bewaar ik liever voor de studies van mijn kinderen. Nu betaal ik maandelijks alleen het effectief gebruik van de auto waardoor ik geniet van een lage maandaflossing.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Ga verder en...