2.12.80.1, 2019-01-08 08:13:42

Autosalon 2019.

image

Laat je nooit meer los.

Innovatie, veiligheid en originaliteit troef op het Autosalon. Ontdek er in avant-première de nieuwe T-Cross, onze nieuwste SUV en geniet van uitzonderlijke aanbiedingen op het volledige gamma. Onze salonvoorwaarden staan voor u klaar tot 31/01/2019. En blader door onze folder ter gelegenheid van het Autosalon.

Ontdek onze exclusieve Salonvoorwaarden.

De periode van het Autosalon is het ideale moment om te profiteren van exclusieve aanbiedingen op het volledige Volkswagen-gamma.

De sterren van het Salon.

image

De nieuwe T-Cross.

Heeft u altijd gedroomd van een compacte SUV, een wagen waarmee het makkelijk rijden is en die beschikt over alle kwaliteiten en uitrustingen van zijn grote broers? Dan is de nieuwe T-Cross gemaakt op uw maat. Hij is praktisch en cool, compact en comfortabel, krachtig en wendbaar. En bovendien is hij uitgerust met de meest intelligente rijhulpsystemen. Kom hem ontdekken in Belgische avant-première op het Autosalon.

image

Speciale serie Golf JOIN.

Hou contact met degenen van wie u houdt, dankzij de speciale serie JOIN. Online of offline, hij zorgt ervoor dat u nooit het contact verliest met uw familie of vrienden en laat jullie alles met elkaar delen. Al wat u dus nog hoeft te doen, is liken!

image

Avant-première - ID. Crozz.

De ID. Crozz pakt het merk uit met een SUV-versie van de toekomstige generatie elektrische voertuigen. De eerste ID. zal in 2020 op de markt komen. De dynamische elektrische SUV heeft een maximaal vermogen van 225 kW en een topsnelheid van 180 km/u. Daarnaast heeft hij een rijbereik van 500 km (NEDC). In 30 minuten wordt 80% van de batterij opgeladen.

Speciale reeks IQ.DRIVE

Speciale serie IQ.DRIVE.

De ingenieurs en ontwerpers van Volkswagen hebben altijd wagens ontwikkeld die comfortabel zijn en steeds meer veiligheid bieden. De nieuwe IQ.Drive serie is hiervan het ultieme bewijs. Elk model van de IQ.Drive serie beschikt over slimme rijhulpsystemen en comfortuitrustingen die het rijplezier verhogen voor zowel de bestuurder als de passagiers van een Volkswagen. Afhankelijk van het model, van Lane Assist tot Front Assist, over de Dodehoeksensor of de Traffic Jam Assist, er zitten meer dan twintig uitrustingen in de IQ.Drive serie, een heel speciale serie vol technologieën. Welkom aan boord.

image

De nieuwe Touareg.

De nieuwe Touareg behoort tot de zeldzame modellen die een reputatie hoog te houden hebben. Van bij zijn verschijning in de wereld van de luxueuze SUV’s zette hij de standaard. Hij is namelijk uitgerust met pareltjes van toptechnologie. Zij veranderen het leven aan boord in een ware oase van luxe en veiligheid. Ook zijn afwerkingsniveaus bewijzen zijn baanbrekende kwaliteit.