2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Onze visie.

Volkswagen. Vooruitstrevend sinds 1937.

Volkswagen heeft meer dan 1 keer de standaard gezet. Van de allereerste Kever, over de Golf, tot de ID., we maken altijd wagens die het leven van iedereen makkelijker, aangenamer en veiliger maken. Met nieuwe technologieën die vertrekken vanuit een duidelijke visie. Zo is Volkswagen altijd klaar voor de toekomst. En u ook.

Rij de toekomst binnen.

Voor Volkswagen is het duidelijk: in 2025 moeten auto’s elektrisch én autonoom kunnen rijden. Een nieuw soort mobiliteit zal ieders leven aangenamer maken. Daar leveren drie concept cars nu al de basis voor: de ID. (personenwagen), de ID. Buzz (minibus) en de ID. Crozz (cross-over).

 • ID.

  Klaar voor 2025.

  In november 2016 lanceerde Volkswagen de ID., de eerste Volkswagen van een nieuwe vloot elektrische wagens. In 2020 komt hij op de markt van de compacte auto’s. In 2025 zal hij ook volledig autonoom rijden. Hiermee vormt deze pionier een blauwdruk voor de mobiliteit van de toekomst.

  Ontdek de ID.
 • ID. Buzz.

  Een icoon voor een nieuw tijdperk.

  De ID. Buzz is volledig elektrisch en is het eerste busje dat volledige autonoom kan rijden. Dat geeft een heel ander gevoel van vrijheid.

  Ontdek de ID. Buzz
 • ID. Crozz.

  De cross-over van de toekomst.

  De ID. Crozz is voorzien van vierwielaandrijving en technologie die toelaat om 100 % autonoom te rijden. Deze conceptcar is de eerste elektrisch aangedreven CUV (crossover utility vehicle) van Volkswagen.

  Ontdek de ID. Crozz
 • Streetmate.

  Volkswagen bedenkt compacte stadsmobiliteit.

  De Streetmate is een elektrische scooter die werd ontwikkeld voor middellange afstanden. Omwille van de compacte afmetingen is de Streetmate erg wendbaar en heeft hij bijzonder weinig parkeerplaats nodig. Zo heeft de gebruiker minder stress en wint hij tijd.

  Ontdek de Streetmate
 • Cityskater.

  Volkswagen bedenkt compacte stadsmobiliteit.

  De Cityskater gaat om een plooibare autoped die werd bedacht voor kortere trajecten. Omwille van het beperkte gewicht kan men de Cityskater makkelijk meenemen en opbergen!

  Ontdek de Cityskater

Onze drie kernwaarden.

Volkswagen is altijd een voorloper geweest en dat willen we in de toekomst ook meer dan ooit blijven.

Rij veilig met slimme technologieën.

Uw veiligheid ligt ons nauw aan het hart en wij zijn fier technologieën op de markt geïntroduceerd te hebben die uw veiligheid verhogen.

Onze klassiekers.

Als er een automerk mag zeggen dat het verschillende klassiekers op de markt gebracht heeft, dan is het Volkswagen wel. De cijfers en de erkenning spreken voor zich. En daar zijn we best trots op.

Meer.