2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Onze SUV's.

De kracht van de SUV's.

SUV is de afkorting van Sports Utility Vehicle. Sinds begin deze eeuw wint dit type wagen steeds meer aan populariteit. Een SUV is dan ook wat steviger gebouwd en dynamischer dan een gewone auto. Dat past perfect bij onze huidige, steeds actievere levensstijl. Je kan er ook alle kanten mee op. Zowel binnen als buiten de stad staat een SUV zijn mannetje met zijn stoere stijl. Elke rit wordt puur avontuur. De kortste weg naar de vrijheid? Die vindt u met een SUV.

Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

 • Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

  Multifunctioneel.

  De kinderen naar school brengen, op vakantie vertrekken, gaan surfen, met een aanhangwagen naar de manege of gewoon ’s morgens naar uw werk rijden, met een SUV kan het allemaal. Of het nu regent, sneeuwt, ijzelt of zonnig is, of u nu de snelweg neemt of een binnenweg (of geen weg), u bent gewoon klaar voor alles.

 • Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

  Veilig.

  Wat u ook doet met een SUV, u doet het in alle veiligheid. U zit hoger, dus u hebt een beter zicht op de weg. Waar anderen u ook beter zien. Een SUV is stevig gebouwd, waardoor u beter beschermd rondrijdt. En dan hebt u nog een pak technologieën aan boord die uw veiligheid nog meer garanderen.

 • Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

  Hoogtechnologisch.

  Omdat een SUV in alle omstandigheden moet kunnen presteren, is hij uitgerust met een heleboel rijbijstandssystemen. Front Assist, Lane Assist, Park Assist, Park Pilot, Area View en Adaptive Cruise Control zijn nog maar de gebruikelijke systemen die u in een Volkswagen mag verwachten. Om offroad te gaan, krijgt u hulp van onder andere de 4MOTION-vierwielaandrijving, ESP, Down Hill Control en de mogelijkheid om verschillende rijprofielen in te schakelen.

 • Op avontuur kan je maar beter voorbereid zijn.

  Comfortabel.

  Het spreekt voor zich dat in een wagen als een SUV het comfort hoog is. Zo zijn er ergoActive-massagezetels beschikbaar. En natuurlijk ook alle technologie die u verbindt met de wereld rondom u: Car-Net App-Connect, een uitgebreid infotainmentsysteem en het Volkswagen Media Control-systeem.

Onroad of offroad, technologie gaat met u mee.

Omdat een SUV zo een veelzijdige wagen is, gebruikt u hem in veel verschillende omstandigheden. De volgende technologische innovaties zorgen voor extra veiligheid, waar of wanneer u ook rijdt.

 • Rij met grip op de weg, in alle omstandigheden.

  4MOTION.

  In een land waar u soms de vier seizoenen ziet voorbijtrekken op 1 dag tijd, bent u best goed voorbereid. Zeker als u offroad gaat met uw SUV. De 4MOTION-technologie van Volkswagen (optioneel bij Tiguan, standaard bij Touareg) levert u een enorme grip, hoe verraderlijk de weg er ook bijligt. Van zodra 1 wiel ook maar een beetje doorslipt, stuurt 4MOTION de juiste hoeveelheid kracht naar de wielen met de meeste grip. Resultaat? Stabiliteit, controle en een gerust gemoed.

 • Ontdek gevaar vóór het er is.

  Front Assist.

  De standaard Front Assist heeft sensoren die constant de afstand tot uw voorligger meten. Wanneer een botsing dreigt, helpt Front Assist met remmen. Zo wordt de kracht van een botsing beperkt of zelfs vermeden.

 • Blijf altijd op uw rijstrook.

  Lane Assist.

  Lane Assist merkt wanneer u van rijstrook dreigt te veranderen. Via een geluidssignaal, een trilling in het stuur en/of corrigerende stuuringrepen blijft u op de juiste rijstrook rijden. Lane Assist is standaard op uw Tiguan of Touareg.

 • Rij ook veilig in het donker.

  Dynamic Light Assist.

  Dankzij Dynamic Light Assist rijdt u ook ‘s nachts met een ingeschakeld grootlicht, zonder tegenliggers te verblinden. Het systeem houdt rekening met de straatverlichting en de andere weggebruikers. Dan past het uw verlichting aan, zodat u altijd in perfecte omstandigheden rijdt. Dynamic Lght Assist is een optie.

Thuis op elk terrein.

Kasseistenen of een modderpad, voor een SUV maakt het allemaal niets uit. U pakt ze aan met de stijlvolle Tiguan of de luxueuze Touareg. En als een SUV niets voor u is, dan kiest u gewoon een van onze cross-overs. Alles kan.

image

De Tiguan.

De nog vrij jonge Tiguan is nu al een klassieker. Stevig en tegelijk elegant, stadsdier en tegelijk avonturier, kortom, hij verenigt het beste van twee werelden.

image

De Tiguan Allspace.

Tot 7 zitplaatsen voor avontuur. Van bergpassen tot kustwegen – met de nieuwe Tiguan Allspace bent u in vele werelden thuis. Superieur, krachtig en altijd zuiver van stijl.

T-cross orange de profil

De nieuwe T-Cross.

Laat je nooit meer los. De nieuw T-Cross is een uitgesproken allrounder: hij maakt niet alleen indruk met zijn opvallend en dynamisch design, maar ook met zijn veelzijdigheid.

image

De T-Roc.

U weet design en karakter wel naar waarde te schatten? De zelfbewuste nieuwe T-Roc springt in het oog met zijn expressief crossoverdesign en zijn talrijke personalisatiemogelijkheden.

Touareg 3/4 achteraanzicht huis parking man

De nieuwe Touareg.

De Touareg komt door zijn zelfbewust, rechtlijnig design op een unieke manier voor de dag. Zijn technische highlights tillen het comfort en het rijplezier naar een hoger niveau.

Onze cross-over.

Voor ieder een Volkswagen.

Meer.