2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Onze stadswagens.

In een bruisende stad heb je een bruisende auto nodig.

Stadsbewoners weten het maar al te goed: je auto moet vooral veelzijdig zijn. Compact, maar toch multifunctioneel. Trendy, maar toch betaalbaar. En natuurlijk is hij ook uitgerust met de laatste nieuwe technologie. Zo beschikt u over een kleine allrounder, die u alles biedt wat u nodig hebt in de stad.

Overleef zonder problemen in de stadsjungle.

 • Voordelen.

  Comfortabel.

  Wie beweert dat een stadswagen niet comfortabel is, rijdt niet met de juiste stadswagen. Zowel de up! als de Polo zijn vanbinnen flexibel genoeg om ruimte te bieden aan wat u ook van plan bent: boodschappen doen, een uitstap maken met vrienden of gewoon gaan werken. Vanbuiten zijn ze – natuurlijk – compact. Altijd handig in een stad, en ver daarbuiten.

 • Voordelen.

  Veilig.

  Het verkeer in een stad is meestal druk. Erg druk. Daarom zijn onze stadsauto’s uitgerust, standaard of optioneel, met voldoende bijstandssystemen die voor uw veiligheid zorgen. Zoals de City Emergency Brake of de Rear Assist-achteruitrijcamera. De Park Pilot helpt u dan weer probleemloos parkeren. Hebt u een jong gezin? Dan schakelt u de passagiersairbag uit en plaatst u veilig het babystoeltje.

 • Voordelen.

  Design.

  Naast een jungle is een stad soms ook een catwalk. Je wil graag laten zien wie je bent. En dat kan perfect met de up! en de Polo. Ze hebben elk hun eigen dynamische karakter. En ze bieden ruim de mogelijkheden om zowel de binnenkant als de buitenkant volledig te personaliseren. Zo rijdt u altijd met een stadswagen die volledig is zoals u zelf.

 • Voordelen.

  Hoogtechnologisch

  Technologie is een drijvende kracht bij Volkswagen. De up! en de Polo zijn dan ook volledig mee met hun tijd. Ze beschikken over de nodige multimediasystemen, rijbijstandssystemen en technologische innovaties om van elke rit een plezier te maken. Ook als u elektrisch rijdt met de e-up!

Laat het stadsverkeer u niet afschrikken.

Eerlijk is eerlijk: op piekmomenten is rijden in de stad niet zo fijn. Gelukkig biedt Volkswagen innovatieve technologieën om met een gerust gemoed in uw auto te stappen.

 • Parkeer op de kleinste plaatsjes.

  Park Pilot.

  Parkeren in de stad is niet altijd evident. Park Pilot (optioneel) helpt dan een handje. Terwijl u parkeert, meten sensoren de afstand tot eventuele obstakels. U hoort het wanneer u de minimumafstand bereikt hebt. Ideaal om in de kleinste parkeerplaatsen te manoeuvreren.

 • Rij veilig achteruit.

  Rear View.

  Via de optionele camera in de koffer ziet u meteen alle obstakels achter uw gezinswagen. Zelfs als ze bewegen. Ook handig zijn de gidslijnen die u ziet op de display van de radio of gps: gewoon volgen en parkeren wordt supermakkelijk. Zelfs bij hele krappe plaatsjes.

 • Ontdek gevaar vóór het er is.

  Front Assist met City Emergency Brake.

  Front Assist heeft sensoren die constant de afstand tot uw voorligger meten. Wanneer een botsing dreigt, helpt Front Assist met remmen. Zo wordt de kracht van een botsing beperkt of zelfs vermeden. Bij snelheden onder de 30 km/u, in de stad bijvoorbeeld, neemt City Emergency Brake deze functie over. Deze rijbijstandssystemen zijn standaard op onze stadswagens, behalve op de up!

 • Onderweg altijd online.

  Car-Net.

  Car-Net is een innovatie van Volkswagen die uw stadswagen verbindt met het internet. Dat gebeurt via een reeks praktische diensten en nuttige apps. Met heel wat voordelen tot gevolg.

 • Technologie.

  Slimme hulp.

  Car-Net gebruikt realtimedata zodat u geniet van handigere diensten. De Guide & Inform-dienst gebruikt verkeersberichten om de beste route te berekenen voor u. Het bekijkt ook brandstofprijzen in realtime om u naar het voordeligste tankstation te gidsen.

’t Is heerlijk leven in de stad.

Of u nu single bent of u hebt al een gezin, er bestaat een stadsauto die perfect bij u past. Elk met z’n eigen karakter en z’n eigen typische accenten.

image

De up! & eco-up!

Ja, de up! is verrassend ruim dankzij z’n slimme opbergmogelijkheden. Maar wat de up! echt uniek maakt, is de manier waarop u hem personaliseert.

image

De nieuwe Polo.

De nieuwe Polo neemt u in bescherming. Met nog meer veiligheidsassistenten dan zijn voorganger houdt hij alles wat rondom u gebeurt in het oog.

image

De Golf.

Hij heeft dan ook alles van een icoon. Zijn design evolueert met elke generatie, maar blijft herkenbaar.

Voor ieder een Volkswagen.

Meer.