2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Onze gezinswagens.

De favoriete wagens van klein en groot.

Een goeie gezinswagen maken is het moeilijkste wat er is. Ze moeten namelijk iedereen bevallen. En ze moeten ook voor zowat alles kunnen gebruikt worden. Uiteraard met bagage. Van iedereen. Tegelijk moet een gezinswagen comfortabel zijn, aangenaam om mee te rijden en uitgerust met de meest recente technologieën. Veeleisend? Misschien. Maar als u een gezin hebt, is dit alles gewoon nodig.

Wagens die alles hebben, ze bestaan.

 • Voordelen.

  Comfortabel.

  Of u nu de kinderen afzet aan school of ermee naar het zuiden van Frankrijk rijdt, de rit moet comfortabel zijn. De sfeer onderweg is dan ook relax. En met een panoramisch open dak wordt de rit nog aangenamer. De rit wordt nog aangenamer met een panoramisch open dak. Dat is beschikbaar voor al onze gezinswagens, van de Caddy tot de Sharan. Als u wil, geniet u zelfs van lederen zetels en een verwarmbaar stuur. Alles voor uw comfort.

 • Voordelen.

  Design.

  Wie zei er dat een gezinswagen saai moet zijn? Kijk maar eens goed naar de lijn van een Golf Variant of een Sharan: dynamisch en elegant. Met een R-Line Pack komt daar nog een stevige portie sportiviteit bij. En dat is nog maar de buitenkant. Ook het interieur is met oog voor detail ontworpen. Zo blijft uw dagelijkse rit heel aangenaam.

 • Voordelen.

  Veilig.

  Het spreekt voor zich: uw gezinswagen moet uw gezin beschermen onderweg. Dat doen een heel pak rijbijstandssystemen, van Front Assist tot Area View. En plaatst u een babyzitje vooraan, dan schakelt u eenvoudigweg de passagiersairbag uit.

 • Voordelen.

  Hoogtechnologisch.

  Voor onze gezinswagens bestaan er een heleboel rijbijstandssystemen: Front Assist, Lane Assist, Park Assist, Park Pilot, Area View en Adaptive Cruise Control. Om uw rit niet alleen veilig, maar ook aangenaam te maken, beschikt u onder andere over de optionele 3 zone-airco, gps met een groot touchscreen en natuurijk Car-Net, waarmee u altijd online bent.

Laat technologie uw gezinsleven aangenamer maken.

We moeten er geen tekeningetje bij maken: het gezinsleven kan soms heel druk zijn. De juiste technologie kan dan op het juiste moment wat stress wegnemen.

 • Ontdek gevaar vóór het er is.

  Front Assist.

  De standaard Front Assist heeft sensoren die constant de afstand tot uw voorligger meten. Wanneer een botsing dreigt, helpt Front Assist met remmen. Zo wordt de kracht van een botsing beperkt of zelfs vermeden.

 • Rij veilig achteruit.

  Rear View.

  Via de optionele camera in de koffer ziet u meteen alle obstakels achter uw gezinswagen. Zelfs als ze bewegen. Ook handig zijn de gidslijnen die u ziet op de display van de radio of gps: gewoon volgen en parkeren wordt supermakkelijk. Zelfs bij hele krappe plaatsjes.

 • Parkeer uw aanhangwagen als een pro.

  Trailer Assist.

  Een aanhangwagen lijkt soms zijn eigen willetje te hebben bij het parkeren. Behalve bij het optionele Trailer Assist (niet beschikbaar op Sharan en Golf Sportsvan). Knopje indrukken en uw wagen stuurt automatisch. U hoeft alleen van versnelling te veranderen, gas te geven en te remmen.

 • Blijf altijd op uw rijstrook.

  Lane Assist.

  Lane Assist merkt wanneer u van rijstrook dreigt te veranderen. Via een geluidssignaal, een trilling in het stuur en/of corrigerende stuuringrepen blijft u op de juiste rijstrook rijden. Lane Assist is standaard op uw Tiguan of Touareg.

Voor elk gezin wat wils.

Het ene gezin is het andere niet. En gelukkig maar. Liever meer ruimte? Een sportiever gevoel? Of beide? U vindt ongetwijfeld dé wagen voor uw gezin.

 • De Touran.

  Compact vanbuiten, ruim vanbinnen.

  Als we het hebben over klassiekers, dan is de Touran er zeker een. Maximaal zeven zitplaatsen, een indrukwekkende bagageruimte van 743 liter, een pak rijbijstandssystemen (waaronder Trailer Assist), een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, tja, moeten we nog verdergaan, eigenlijk? De Touran biedt gewoon alles wat een gezin tegenwoordig verlangt van een wagen.

  Ontdek de Touran
 • De Sharan.

  Voor gezinnen die het groots zien.

  Dat de Sharan zes of zeven zitplaatsen biedt, dat had u wel kunnen denken. Maar wist u ook dat deze gezinswagen een wel heel stijlvol, ergonomisch interieur heeft? Dat zijn flexibele ruimte - tot 2.430 liter - erg slim ontworpen is? En dat hij genoeg opties in petto heeft om er een echte vip-limousine van te maken? Natuurlijk is dit precies wat uw gezin verdient.

  Ontdek de Sharan
 • De Golf Variant.

  Alles van een Golf, met meer ruimte.

  Blijft een icoon een icoon als je hem een grotere kofferruimte geeft? Ja, duidelijk wel. De Golf Variant heeft een dynamische, stijlvolle lijn. Hij is uitgerust met alle rijbijstandssystemen die u mag verwachten. En met Car-Net en handsfree bellen via Bluetooth heeft hij alle technologie aan boord voor een gezinswagen van nu.

  Ontdek de Golf Variant
 • De Tiguan Allspace.

  Tot 7 zitplaatsen voor avontuur.

  Van bergpassen tot kustwegen – met de nieuwe Tiguan Allspace bent u in vele werelden thuis. Superieur, krachtig en altijd zuiver van stijl.

  Ontdek de Tiguan Allspace
 • De Caddy & de Caddy Maxi.

  Tot 7 plaatsen én een grote koffer.

  Een plafondconsole, opklapbare tafels op de rugleuningen, neerklapbare, wegklapbare en verwijderbare zetels, ja, alleen al deze eigenschappen spreken in het voordeel van de Caddy. Het is de gezinsmonovolume bij uitstek. Met een waslijst aan rijbijstandssystemen, functioneel comfort en standaard veiligheidssystemen zoals ESP, EDL en TCS. Daarbovenop hebt u een ruime keuze aan motorisaties die al even krachtig als zuinig en milieuvriendelijk zijn.

  Ontdek de Caddy & le Caddy Maxi
 • De Multivan en de Caravelle.

  Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

  De Multivan en de Caravelle zien er vanbuiten hetzelfde uit, maar vanbinnen is het een ander verhaal. Waar de Caravelle tot 9 plaatsen biedt, heeft de wat luxueuzere Multivan er 8. Maar, in de Multivan kan u de individuele zetels op de tweede rij elk apart 360° draaien. Of verschuiven, neerklappen en verwijderen. Ook de derde rij kan u verschuiven en neerklappen als u meer ruimte nodig hebt. De keuze is aan u.

  Ontdek de Multivan et le Caravelle
 • De California.

  Elke dag vakantie.

  De Volkswagen California zet een lange traditie voort: hij is al meer dan 65 jaar het meest populaire reis- en vrijetijdsvoertuig. Een rijdend symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. Hij is standaard uitgerust met een kampeertafel en twee stevige kampeerstoelen. En genoeg technologie om elke reis aangenaam én veilig te houden. Het interieur, met kookblok, kleerkast en comfortabele slaapplaatsen, maakt dit hotel op wielen helemaal af.

  Ontdek de California

Voor ieder een Volkswagen.

Meer.