2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Onze elektrische wagens

Onze elektrische wagens.

Rij de toekomst binnen.

Respect voor het milieu en duurzaamheid, dat is de filosofie achter elektrische auto’s. De lage of onbestaande emissie zal ieders leven een pak aangenamer maken. Bovendien bieden deze auto’s ook een nieuwe ervaring achter het stuur. Een elektromotor schakelt niet, dus de prestaties zijn sterker dan u vermoedt. En binnenin is het heerlijk stil en rustgevend. Het is een nieuwe manier van autorijden. Wist u trouwens dat Volkswagen al in 1972 een elektrische wagen ontwikkeld had? Het Volkswagen Type 2-busje reed toen al emissievrij rond. In 1976 was het de beurt aan de Volkswagen Golf 1 Electric. Al die ervaring resulteerde in onze huidige en elektrische gamma van nu. En natuurlijk vormt het ook de basis van de I.D.-vloot, die vanaf 2020 uitgerold wordt. De ambitie van Volkswagen is duidelijk: tegen 2025 willen we de wereldleider zijn in elektrische mobiliteit. Per jaar willen we dan 1 miljoen elektrische wagens verkopen. Daarom zetten we nu al onze middelen in om de modellen te ontwikkelen die de toekomst vorm zullen geven.

Milieuvriendelijkheid is maar een van de vele voordelen.

 • Voordelen.

  Duurzaam.

  Het grote voordeel van onze elektrische wagens is hun duurzame karakter. Ze stoten weinig of geen CO2-uit. Ze zetten de energie die vrijkomt bij het remmen om in elektriciteit om de batterij op te laden. En, tot slot, ze rijden dus op elektriciteit. Dat is goed voor ons allemaal.

 • Voordelen.

  Rijplezier.

  Weinig mensen denken eraan, maar een elektrische auto biedt een pak rijplezier. Dat komt omdat het maximale koppel van de motor vrijkomt van zodra u vertrekt. U hoeft ook niet te schakelen, dus de motor trekt in een ruk door.

 • Voordelen.

  Lage onderhoudskosten.

  Een elektrische motor heeft geen olie die u moet laten verversen. Hij heeft geen filters die vervangen moeten worden. Eigenlijk heeft een elektrische motor geen speciaal onderhoud nodig. En dat scheelt in uw portemonnee.

 • Voordelen.

  Comfortabel.

  Elektrisch rijden brengt een nieuw soort comfort. Ja, als u wil, hebt u een lederen interieur, een panoramisch open dak of een koffer die automatisch opengaat. Maar we hebben het hier over de totaalervaring. Het is bijvoorbeeld heel stil in de auto. Daarom voelt u zich zen achter het stuur, wat altijd mooi meegenomen is. Bovendien hoeft u niet meer naar een tankstation te rijden. Opladen doet u gewoon thuis. Ook dat is een nieuwe vorm van comfort die u snel zal waarderen. Dankzij e-Moby betaalt uw werkgever uw opgeladen elektriciteit zelfs terug.

 • Voordelen.

  Veilig.

  Uw Volkswagen blijft bijzonder veilig. Hij is standaard of optioneel uitgerust met een pak rijbijstandssystemen zoals Front Assist, Lane Assist, Park Assist, Park Pilot, Area View, Adaptive Cruise Control ...

 • Voordelen.

  Hoogtechnologisch.

  Speciaal voor onze elektrische auto’s hebben we Car-Net e-Remote ontwikkeld.
  Hiermee programmeert u de temperatuur in uw auto of controleert u of de deuren goed gesloten zijn. U controleert of de accu nog genoeg geladen is, bekijkt een analyse van uw rijgedrag en vindt uw geparkeerde auto altijd terug. Allemaal via uw computer of smartphone.

Alle innovatieve technologie komt hier samen.

Elektrische auto’s plug-in zijn staaltjes toptechnologie. En die zit niet alleen onder de motorkap.
 • Car-Net e-Remote.

  Verbind uw smartphone en computer met uw e-wagen.

  Een heel pak mobiele diensten voor uw elektrische wagen dat is Car-Net e-Remote. De stand van de batterij bekijken, de auto voorverwarmen in de winter of afkoelen in de zomer, de parkeerplaats van uw auto meteen terugvinden, u doet het allemaal vanop afstand. U krijgt ook een overzicht van alle mogelijke data: verbruik, afgelegde afstand, hoeveelheid gerecupereerde energie, enz. En dat is heel, heel handig.

 • Een elektrische motor.

  Rij zen, voordelig en groen.

  Nieuwe technologieën brengen nieuwe voordelen met zich mee. Wanneer u elektrisch rijdt, zit u bijvoorbeeld heel zen achter het stuur omdat het zo stil is in de auto. U betaalt ook een pak minder voor elektriciteit dan voor brandstof. En zo’n elektrische motor, die is best pittig. Omdat u niet hoeft te schakelen, verliest u geen trekkracht. Tot slot is er het groene aspect. Dat speelt in het voordeel van ons allemaal.

 • Plug-in charger.

  Laad snel en makkelijk.

  Uw elektrische auto opladen kan op drie manieren: een beveiligde huishoudelijke stekker, een laadpunt thuis en een openbare laadpaal. Omdat een laadpunt thuis specifiek ontworpen is om hogere stromen te verwerken, laadt de wagen sneller op. Gebeurt dit ’s nachts, dan is het ook nog eens goedkoper wegens het nachttarief. Ondertussen werkt de overheid hard om tegen 2020 zo’n 21.000 publieke laadpalen te installeren. Dit is een EU-richtlijn, want ook Europa gelooft sterk in elektrisch rijden.

 • EDI.

  EDI. E-Mobility. Rijd de toekomst binnen.

  We staan aan het begin van een nieuw mobiliteitstijdperk. De elektrische auto is het antwoord op de mobiliteitsvraag van de toekomst. D’Ieteren Auto, de innoverende speler op de Belgische automotive markt, stelt u graag EDI , Electric D’Ieteren Solutions voor. EDI biedt een compleet ecosysteem van intelligente laadoplossingen.

  Ontdek EDI hier
 • Active Info Display.

  Active Info Display. Zie alleen de info die u wil zien.

  Op het optionele 31 cm grote hd-kleurenscherm plaatst u zelf de info die u wil zien. Naast de klassieke toerenteller en snelheidsmeter, natuurlijk. Hiervoor maakt u verschillende profielen aan. Afhankelijk van de specifieke situatie kiest u dan welke data u ziet: gedetailleerde rij-data, de status van uw rijbijstandssystemen, uw gps-kaart, enz.

Elektrische wagens.

image

De e-Golf!

Dan geniet u van zijn iconische uitstraling en zijn legendarische uitrustingsniveau zonder het milieu te belasten. U hebt een rijbereik van maar liefst 300 km. En omdat u niet meer moet schakelen, mag uw rijplezier er ook zijn. .

image

Onze slimme laadoplossingen.

Ontdek onze slimme laadoplossingen voor uw elektrische wagen.  

image

CNG motoren.

Rijden op aardgas heeft een directe impact op het milieu en op de volksgezondheid.

Volgende generatie wagens.

 • De ID.3

  Klaar voor 2020.

  Al in november 2016 lanceerde Volkswagen de ID.3, de eerste Volkswagen van een nieuwe vloot elektrische wagens. In 2020 komt hij op de markt van de compacte auto’s. Vanbuiten is hij zo groot als de Golf, maar vanbinnen is hij zo groot als de Passat. Bovendien kunt u de ID.3 volledig verbinden met uw thuisnetwerk en uw smartphone. In 2025 zal de ID.3 volledig autonoom rijden.

  Meer info
 • De ID. BUZZ.

  Een icoon voor een nieuw tijdperk.

  De minibusjes van Volkswagen zijn legendarisch. Met de ID. BUZZ hebben ze een toekomstversie gekregen. Dit elektrische busje biedt u 600 km emissievrij rijplezier. Natuurlijk is hij op elk moment geconnecteerd met de wereld rondom u. Dan geniet u nog meer van de rit, terwijl de ID. BUZZ volledig autonoom rondrijdt.

 • De ID. CROZZ

  De vernieuwende cross-over.

  Deze conceptcar is de eerste elektrisch aangedreven CUV (crossover utility vehicle) van Volkswagen. Hij is voorzien van vierwielaandrijving en technologie die toelaat om 100 % autonoom te rijden. De ID. CROZZ combineert elementen van een coupé met die van een SUV. Hij anticipeert automatisch op zijn omgeving en op de andere weggebruikers dankzij een heleboel sensoren, scanners en camera’s.

Voor ieder een Volkswagen.

Meer.