2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Originele onderdelen.

Originele Volkswagen onderdelen®

Veilig, van de hoogste kwaliteit en perfect aangepast aan uw Volkswagen: met de Originele Volkswagen Onderdelen geniet u ook na een herstelling of revisie van hetzelfde veiligheids- en comfortniveau van uw Volkswagen, die zo bovendien 100 % zijn originele karakter behoudt.

image

Batterij.

Om te starten heeft uw Volkswagen energie nodig, die geleverd wordt door de startbatterij. Zeer strikte procedures voor de productie, de opslag en het onderhoud van de originele Volkswagen-batterijen garanderen een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau en een perfecte werking.

image

Remmen.

De originele Volkswagen-remmen zijn specifiek aan het motorvermogen, het gewicht en de maximumsnelheid van uw Volkswagen aangepast. Bij iedere rit kunt u rekenen op hun betrouwbare en comfortabele prestaties, met een maximale levensduur.

image

Licht & zicht.

De Originele Volkswagen Onderdelen openen nieuwe perspectieven. Zien en gezien worden, daar komt het op de weg op aan. Met de originele ruitenwissers en lampen van Volkswagen behoudt u een perfect zicht op wat er rondom u gebeurt.

image

Koetswerk & lak.

Mooi, maar ook veilig. De Originele Volkswagen Onderdelen voor het koetswerk vormen het geraamte van uw Volkswagen; ze beschermen u en uw passagiers tegen weer en wind en bij eventuele ongevallen. Een lichte aanrijding? De originele Volkswagen-lak zorgt ervoor dat uw Volkswagen er na herstelling weer helemaal als nieuw uitziet.

image

Motor.

Om motorschade te vermijden gebruikt u beter geen producten van derden, maar enkel Originele Volkswagen Onderdelen voor het hart van uw Volkswagen. Bougies, een tandriem, smeermiddelen of een additief voor de koelvloeistof: kies altijd voor de Originele Volkswagen Onderdelen. Uw motor en uw versnellingsbak zullen u dankbaar zijn. 

image

Economy Onderdelen.

Kosten verlagen zonder in te boeten op het vlak van veiligheid of functionaliteit. Het Economy-gamma is de slimme oplossing voor voertuigen van vijf jaar en ouder. U kunt uw Volkswagen met de gangbare slijtageonderdelen uitrusten en terwijl tot wel 30 %* besparen.

* In vergelijking met de overeenkomstige originele Volkswagen® Onderdelen.