2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Velgen & banden.

Wielen & banden.

Uw banden zijn uw enige contactpunten met de weg – op een oppervlak nauwelijks groter dan vier voetafdrukken. Ontdek veel andere interessante informatie, nuttige producten en aantrekkelijke aanbiedingen met betrekking tot de wielen en banden.

Tyre Offers & Services.

Bandenaanbiedingen & -diensten.

Wij staan tot uw beschikking met onze kwaliteitsbanden en snelle dienstverlening om ervoor te zorgen dat alles voor u op wieltjes loopt. Vermijd ongevallen, vertrouw ons het onderhoud en de instandhouding van uw wielen en banden toe.

Tyre Knowledge.

Ken uw banden.

Feiten en informatie over banden: wat is de juiste bandenspanning? Hoe kunt u de profieldiepte meten? Is het waar dat banden uit meer dan 200 materialen bestaan? Kom hier meer te weten.

Winter & Summer Tyres.

Winter- en zomerbanden.

Kilometerstand, grip in de bochten, weerstandsvermogen, brandstofverbruik, maar ook remafstand: allemaal eigenschappen die afhankelijk zijn van de kwaliteit van de gemonteerde banden. U moet dus banden kiezen die aangepast zijn aan het seizoen. Uw Volkswagen Service Partner biedt een brede selectie aan kwalitatieve zomer- en winterbanden en zal u graag adviseren.