2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Met de kinderen op reis.

Met de kinderen op reis.

Reizen met kinderen is altijd een behoorlijk avontuur. Dankzij onze tips en producten bent u optimaal voorbereid en beschermd, zelfs voor de meest bewogen uitstappen.

Rij veilig met een kinderzitje.

Voor passagiers jonger dan 12 jaar en kleiner dan 1,50 m. Een kinderzitje is verplicht. Overtreders riskeren een boete, maar zetten ook iets veel belangrijkers op het spel: de veiligheid van hun kind.

Maximale veiligheid voor uw nageslacht.

Maximum safety for the kids.

Iedere leeftijd heeft zijn specifieke behoeften. Daarom hebben we specifiek voor iedere leeftijdscategorie kinderzitjes ontwikkeld. Deze zijn stuk voor stuk enorm comfortabel en eenvoudig te hanteren en voldoen aan de vereisten van de ECE-R44/04-norm.

Ideal protection – even against complicated fitting.

Perfecte bescherming in een handomdraai.

Kinderzitjes Volkswagen Accessoires.

Rustig in slaap vallen of voldoende bewegingsvrijheid hebben om te spelen: uw kind heeft op iedere leeftijd andere behoeften. Daarom hebben we voor iedere leeftijdscategorie andere kinderzitjes ontwikkeld. 

Wat onderscheidt de Volkswagen Accessoires-kinderzitjes? 

De Volkswagen Accessoires-kinderzitjes zorgen voor een optimale bescherming van uw kind, ook bij zijdelingse aanrijdingen, en voldoen aan de ECE-R44/04-norm. Dankzij het ISOFIX-systeem passen ze bovendien perfect in uw Volkswagen en zijn ze met een simpele klik snel en veilig te monteren. Zelfs als de kinderen onstuimig zijn.

image

Vind het kinderzitje dat bij u past.

Verschillende kinderzitjes.

Volkswagen checklist - kids

Zelfs de langste ritten worden kinderspel.

Knuffel Max, iets te drinken en één of twee dekentjes: allemaal zaken die u beter meeneemt wanneer u op een lange rit met de kleintjes vertrekt. We hebben een korte checklist* opgesteld om snel al wat uw baby nodig heeft in de koffer te verzamelen.

* Onze checklists beweren niet volledig te zijn en zullen daarom waarschijnlijk worden voltooid.