2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

De up! IQ.DRIVE

Kleine auto vol grote ideeën.

Klein maar dapper! De nieuwe up! IQ.DRIVE weet te overtuigen met talrijke aantrekkelijke highlights en intelligente rijhulpsystemen zoals de adaptieve snelheidsregelaar en de noodremfunctie voor de stad als standaarduitrusting. Grootse entree verzekerd.

De highlights in de up! IQ.DRIVE.

Maak kennis met de ruime uitrustingsmogelijkheden.

 • Koetswerk.

  Compact. En slim.

  Bij de up! IQ.DRIVE verraadt de buitenkant het al: hij ziet er niet alleen pienter uit, dankzij zijn dynamisch design is hij aardig op dreef.

  Ontdek meer
 • Interieur.

  Ook de binnenkant valt groot uit.

  Ook wat betreft het interieurconcept toont de up! IQ.DRIVE dat hij een en ander in petto heeft: in de stoelen met Cushion-bekleding is het heerlijk zitten. Bovendien zorgen de talrijke intelligente rijhulpsystemen voor extra comfort.

  Ontdek meer
 • Drive pack plus.

  Comfort maal drie.

  Intelligente technologie drie-in-één: Het standaard Drive pack plus met noodremfunctie voor de stad, snelheidsregelaar en regensensor loodsen u meer ontspannen en comfortabeler doorheen uw dagelijkse activiteiten.

  Ontdek meer
 • Parkeerhulp.

  Makkelijker parkeren.

  De parkeerhulp helpt u binnen de limieten van het systeem met parkeren. Aan de hand van akoestische signalen waarschuwt hij u voor hindernissen.

  Ontdek meer

Optionele packs.

Ontdek ook de optioneel verkrijgbare highlights van de up! IQ.DRIVE.

image

Exclusieve aanbieding op de up! IQ.DRIVE.

Speciale IQ.DRIVE modellen.

 • Polo IQ.DRIVE

  Ook met de nodige veiligheidsafstand kun je je tijd ver vooruit zijn.

  Met de tijd mee zijn is voor de Polo IQ.DRIVE niet genoeg. Hij wil zijn tijd vooruit zijn. Dankzij innovatieve technologie zoals de automatische cruisecontrol ACC met Front Assist en veel andere highlights slaagt hij daar moeiteloos in.

  Ontdek de Polo IQ.DRIVE
 • Golf IQ.DRIVE

  Vooruitstrevend. Ook als hij stilstaat.

  De Golf stond altijd al synoniem voor vooruitgaan. Dat is ook zo voor de Golf IQ.DRIVE. Naast zijn sportieve looks imponeert hij door een veelvoud aan intelligente rijhulpsystemen. De standaard rijstrookassistent Lane Assist bijvoorbeeld behoedt u voor het afwijken van uw koers.

  Ontdek de Golf IQ.DRIVE
 • Golf Variant IQ.DRIVE

  In de lengte beter. Ook op korte wegen.

  Meer plaats. Meer bewegingsruimte. De Golf Variant IQ.DRIVE heeft op alle vlakken wat meer te bieden. Zo ook een bredere kijkhoek. De Blind Spot Sensor kan u namelijk binnen de limieten van het systeem waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek. Dit is slechts een van de talrijke slimme features van dit model.

  Ontdek de Golf Variant IQ.DRIVE
 • Golf Sportsvan IQ.DRIVE

  Opwindend innovatief. Rustgevend comfortabel.

  De Golf Sportsvan IQ.DRIVE oogt vertrouwd. Tegelijk trekt hij overal veel bekijks en verrast hij met vele technische innovaties. Zoals met de handige rijstrookassistent Lane Assist of de automatische cruisecontrol ACC.

  Ontdek de Golf Sportsvan IQ.DRIVE
 • T-Roc IQ.DRIVE

  Beschikt over trekkracht. En over intelligentie.

  De T-Roc IQ.DRIVE is het bewijs op wielen dat kracht en intelligentie elkaar niet uitsluiten. En daar pakt hij ook dolgraag mee uit, zoals met de talrijke rijhulpsystemen die standaard in het Licht- en zicht-pack zitten.

  Ontdek de T-Roc IQ.DRIVE
 • Tiguan IQ.DRIVE

  Alles heeft hij gezien. Altijd en bijtijds.

  Het markante design van de Tiguan IQ.DRIVE verraadt zijn alertheid. Dankzij de talrijke IQ.DRIVE -systemen ook net op dat moment waarop dit bijzonder belangrijk is. Zo kijkt hij bijvoorbeeld ook vooruit wanneer u achterwaarts uitrijdt met de geïntegreerde uitparkeerhulp.

  Ontdek de Tiguan IQ.DRIVE
 • Tiguan Allspace IQ.DRIVE

  Veel plaats. En nog veel in zijn mars.

  De Tiguan Allspace IQ.DRIVE biedt vele intelligente antwoorden bij uw dagelijkse verplaatsingen. Tegelijk biedt hij bijzonder veel plaats om nog meer te versjouwen. Hij rijdt u dankzij een veelvoud aan standaard IQ.DRIVE-technologieën in groot comfort van A naar B en met de parkeerhulp Park Assist zelfs tot vlakbij uw bestemming.

  Ontdek de Tiguan Allspace IQ.DRIVE
 • Sharan IQ.DRIVE

  Bijzonder slim. Bijzonder ruim.

  Soms moet het toch ietsje meer zijn. En niet alleen meer zitplaatsen of kofferruimte maar ook meer comfort. Zoals de Blind Spot Sensor die terwijl u rijdt u binnen de limieten van het systeem kan waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek.

  Ontdek de Sharan IQ.DRIVE

Tot uw dienst.

up! IQ.DRIVE

up! IQ.DRIVE

up! IQ.DRIVE

up! IQ.DRIVE