2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Tiguan Allspace
1

De Tiguan Allspace.

De Tiguan Allspace. 7 zitplaatsen voor meer plezier.

Met de Tiguan Allspace rijdt u een nieuwe dimensie binnen. Dat komt niet alleen door zijn gestroomlijnde design en zijn modulaire interieur dat plaats biedt tot 7 personen. Maar ook door de talloze veiligheidsuitrustingen. Die beschermen uw gezin zodat u zich volledig kan focussen op de weg en het ongeëvenaarde rijcomfort. Er is geen betere manier om de verrassingen van het leven tegemoet te rijden.

Vanaf 33.435 EUR Incl. BTW

Voorstelling video.

Design.

Zo aangenaam oogt flexibel: het design van de nieuwe Tiguan Allspace brengt zijn sterke kanten kundig in stelling en zet daarbij in op stijl en hoogwaardigheid.

 • Exterieurdesign.

  Blikvanger met uitstraling.

  Doet verlangen naar meer: ontdek een nieuwe ruimtedimensie in compacte SUV’s en laat u verleiden door de expressieve lichtsignatuur en hoogwaardige designelementen.

  Meer weten
 • Interieurdesign.

  Zoveel ruimte om u thuis te voelen!

  Uw nieuwe lievelingsplek? Met zijn heldere vormtaal schept het interieur van de nieuwe Tiguan Allspace meteen een sfeer van welbevinden.

  Meer weten
 • Panoramisch kantel-/schuifdak met sfeerverlichting.

  Meer vrijheid. In iedere windrichting.

  Het optionele panoramische kantel-/schuifdak staat met zijn grote afmetingen garant voor een aangename lichtsfeer en een onbelemmerd uitzicht op de hemel. Het voorste glaselement kan elektrisch worden geopend en op en neer bewogen. En als de sterren of de lichten van de grootstad een keertje niet helder genoeg stralen, kunt u het interieur onderdompelen in een aangenaam gedempt licht.

  Meer weten
 • Ledkoplampen en -achterlichten.

  Zorgen voor meer zicht. En baren meer opzien.

  Zijn innovatieve design maakt de Tiguan Allspace tot een unieke verschijning. Ook in de opvallend gevormde optionele ledkoplampen en -achterlichten komt dat duidelijk tot uiting. En dankzij de optionele ‘Dynamic Light Assist’-functie merken tegenliggers u ook bij ingeschakelde grote lichten slechts op door het aantrekkelijke design.

  Meer weten
 • Velgen.

  Design dat opvalt. En beweegt.

  De Tiguan Allspace vertoont een heleboel buitengewone designkenmerken. Vier daarvan zijn zijn velgen. Ze passen perfect in het design van de Tiguan Allspace en bepalen zijn karakter van mannelijk sportief-dynamisch tot stijlvol-elegant.

  Meer weten
 • Offroad-pakket.

  Belust op avontuur.

  Zin in grind? Met het optionele offroad-pakket slaat u ook op onverharde wegen een goed figuur.

  Meer weten

De optionele R-Line-uitrusting voor Tiguan Allspace.

De SUV Tiguan Allspace staat voor dynamiek en een ongeziene vrijheid wat betreft vormgeving. Met de optionele R-Line-packs zorgt hij voor nog meer sportiviteit op straat.

Connectiviteit.

Of u tijdens het rijden wil telefoneren, actuele verkeersinformatie nodig hebt, met behulp van de gps uw bestemming wil bereiken of gewoon uw eigen muziek wil beluisteren – uw Tiguan Allspace biedt u diverse mogelijkheden om makkelijk en comfortabel te genieten van moderne technologie.

 • Car-Net ‘Guide & Inform’.

  Nooit meer onderweg zonder internet.

  Bij heel wat aspecten van het leven kan het internet nuttig zijn. Ook bij het autorijden. Bijvoorbeeld om de actuele verkeerssituatie in de gaten te houden. Of om een autoreis vooruitziend te plannen of aan te passen. De optionele onlinediensten Car-Net ‘Guide & Inform’ bieden echter nog meer.

  Meer weten
 • Car-Net App-Connect.

  Gebruik uw apps ook in uw Volkswagen.

  App Connect – dat zijn drie innovatieve technologieën waarmee u smartphoneapps aan boord haalt op het aanraakscherm van het infotainmentsysteem: MirrorLink™, Google Android Auto™ en Apple CarPlay™.

  Meer weten
 • Audio en navigatie.

  Fijn, als je je copiloot zelf mag kiezen.

  In uw Volkswagen beslist u wat er speelt. Daarvoor heeft u keuze uit twee types audio-installatie met de bijhorende luidsprekers, die zich allebei vlot laten bedienen en die veel aansluitmogelijkheden bieden. Of u gaat voor een van de twee optionele navigatiesystemen, die qua multimedia nauwelijks iets te wensen overlaten.

  Meer weten
 • App-Connect Cam-Connect.

  Opent nieuwe perspectieven. Ook in het interieur.

  Niet alleen in de cockpit valt er veel nieuws te ontdekken, maar vaak ook op de achterbank. Om ook daar alles onder controle te hebben, kunt u tijdens het rijden stilstaande beelden van uw GoPro®-camera in combinatie met de optionele ‘Car-Net App-Connect’ op de display van de radio of het navigatiesysteem bekijken.

  Meer weten

Bijstandssystemen.

Uitgerust met intelligente technologieën en optionele rijbijstandssystemen voor ongevalpreventie, ondersteunt de Tiguan Allspace u ook in kritieke rijsituaties. Voor een geruststellend soeverein rijgevoel.

 • Area View.

  Vooruitziend. In iedere richting.

  Zou het niet mooi zijn als u in onoverzichtelijke situaties, zoals bij het verlaten van een parkeerplaats in de drukke binnenstad of bij het manoeuvreren op ongebaande wegen, het gebied rondom de wagen in één keer zou kunnen overzien? Het optionele omgevingsoverzichtsysteem ‘Area View’ met zijn vier camera’s maakt dat mogelijk.

  Meer weten
 • Lane Assist.

  Rechtlijnig. Ook op de weg.

  Eentonige trajecten, smaller wordende rijstroken of smalle landwegjes kunnen de concentratie doen afnemen tijdens langere ritten. Daarom helpt de rijstrookassistent ‘Lane Assist’ u deze rijsituaties beter in te schatten en de risico’s te verkleinen.

  Meer weten
 • Trailer Assist.

  Moeiteloos parkeren. Zelfs met een grote aanhangwagen.

  Bij het manoeuvreren met een aanhangwagen kan uw wagen het sturen van u overnemen. Zo neemt de optionele ‘Trailer Assist’ de lastige taken van u over.

  Meer weten
 • Dynamic Light Assist.

  Heldere momenten. Ook in het donker.

  ‘s Nachts zorgt het groot licht voor een beter vertezicht. Maar het in- en uitschakelen is vervelend. Daarom zorgt ‘Dynamic Light Assist’ desgewenst automatisch voor het gedeeltelijk dimmen van de lichten.

  Meer weten
 • Park Assist.

  Ontspannen parkeren Met een druk op de knop.

  De nieuwe Tiguan Allspace brengt u niet alleen naar uw bestemming, hij helpt u er ook parkeren. De als optie verkrijgbare parkeerassistent ‘Park Assist’ zoekt naar geschikte parkeerplaatsen langs de weg. Eenmaal een geschikte parallelle of dwarse parkeerplaats gevonden, manoeuvreert hij de wagen er automatisch in – en ook weer uit.

 • Fileassistent.

  Zorgt automatisch voor ontspanning. Ook in de file.

  Bij traagrijdend verkeer kan de optionele fileassistent andere voertuigen in het oog houden en binnen de systeemgrenzen zelfstandig reageren, door de wagen in zijn rijstrook te houden, gas te geven en te remmen. Bij stop-and-go-verkeer brengt hij de wagen zelfs tot stilstand en binnen een bepaalde tijdsspanne opnieuw in beweging. Dat wordt mogelijk gemaakt door een samenspel van de beproefde automatische afstandsregeling ACC, die als optie verkrijgbaar is, en de rijstrookassistent ‘Lane Assist’. De fileassistent ontlast de bestuurder in stop-and-go-verkeer en kan op die manier helpen typische fileongevallen te vermijden.

Comfort.

Nieuw terrein verkennen is zelden comfortabel. Des te belangrijker dat de weg ernaar toe dat wel is. Met zijn ruime interieur en tal van comfortassistenten maakt de Tiguan u het rijden zo aangenaam mogelijk.

 • Kofferruimte met ‘Easy-Open’-functie.

  Gemakkelijk open. Gemakkelijk dicht.

  Met de optionele ‘Easy Open’ begint een ontspannen rit al voor het vertrek. Laad zware bagage in de koffer zonder naar uw sleutel te zoeken: een kleine voetbeweging onder de achterkant van de auto volstaat om de kofferklep te openen.
  En ze weer dichtdoen gaat net zo gemakkelijk: gewoon even de toets op de binnenkant indrukken. De kofferklep gaat pas dicht wanneer u met uw sleutel op zak wegwandelt of na 20 seconden.

  Meer weten
 • DYNAUDIO Excite Surround.

  Zodat niet alleen u, maar ook de toon goed zit.

  Kunt u zich voorstellen dat muziek beter klinkt in de auto dan door uw hifi-installatie? Het naar wens verkrijgbare audiosysteem ‘DYNAUDIO Excite Surround’ is optimaal op de akoestiek van het voertuig afgestemd en biedt u een geluidservaring die u niet verwacht – zelfs als u hifikwaliteit gewend bent.

  Meer weten
 • ergoActive-zetel.

  De weg voor ogen. Comfort in de rug.

  De optionele ergoActive-zetel met AGR-label zorgt voor een optimaal comfort en ontlasting van uw wervelkolom tijdens het rijden. Naast een functie om de schuine stand en de diepte van de zitting te verstellen, biedt hij ook een elektrische vierwegslendensteun met elektrische massagefunctie.

  Meer weten
 • Active Info Display.

  Stelt zich in. Vooral op u.

  Toerenteller, snelheidsmeter, kilometerteller – met de optionele Active Info Display heeft u dat alles en nog een heleboel andere informatie voortdurend voor ogen. En het beste: u kunt telkens die info beklemtonen die u op dat ogenblik het belangrijkste vindt.

  Meer weten
 • Head-up display.

  Alles in één oogopslag. En het doel voor ogen.

  Altijd goed geïnformeerd, nooit afgeleid: met een druk op de knop komt de optionele head-updisplay (HUD) uit het dashboard tevoorschijn, die alle belangrijke informatie zoals snelheid, navigatiegegevens en verkeersborden projecteert in het directe gezichtsveld van de chauffeur.

  Meer weten

Driving Experience.

Waar uw volgende bestemming zich ook bevindt, de krachtige motoren met optionele 4MOTION-technologie brengen u naar praktisch iedere plaats op de landkaart. Daarbij behoudt u steeds de controle – op iedere weg. Want met de optionele 4MOTION Active Control is uw Tiguan Allspace altijd optimaal ingesteld op de ondergrond.

 • Rijprofielselectie.

  Altijd in zijn sas. Ongeacht de ondergrond.

  Kies met dit optionele feature steeds het gepaste rijprofiel: Normal, Eco, Sport, Comfort of Individual. De motor- en versnellingsbakafstemming alsook het gedrag van bepaalde rijbijstandssystemen worden op die manier aangepast aan de omstandigheden.

  Meer weten
 • 4MOTION.

  Hou grip op de weg.

  U wil ook op natte en oneffen ondergrond kunnen rekenen op een uitstekende tractie? De naar wens verkrijgbare permanente vierwielaandrijving 4MOTION biedt u die garantie in haast alle omstandigheden.

  Meer weten
 • 4MOTION Active Control.

  Afgestemd.

  Snelle wegen of besneeuwde pistes? Met de optionele 4MOTION Active Control beschikt u over verschillende, aangepaste rijprofielen.

  Meer weten
 • Motoren.

  Meer efficiëntie.

  Of u nu kiest voor een benzine- of een dieselmotor: alle verkrijgbare aandrijvingen voor de Tiguan Allspace onderscheiden zich door hun hoge efficiëntie en alledaagse bruikbaarheid.

  Meer weten

Kies uw versie.

Highline

Vanaf 41.770 EUR Incl. BTW

 • Active Info Display
 • C3I
 • LED-koplampen met variabele lichtverdeling
 • Sport-Comfort zetels vooraan
 • Zilverkleurige dakrailing

Highline

Active Info Display
C3I
LED-koplampen met variabele lichtverdeling
Sport-Comfort zetels vooraan
Zilverkleurige dakrailing
Achterlichten in LED-techniek
Security & Services met OCU (Onboard Control Unit)
Dynamische grootlichtregulering "Dynamic Light Assist"
Afstandscontrolesysteem "Front Assist", met noodremfunctie voor de stad "City Emergency Brake"
Kies een motorisatie en een versnellingsbak
Er komt geen model overeen met de zoekcriteria

Comfortline

Vanaf 36.290 EUR Incl. BTW

 • Airco "Air Care Climatronic" met 3-zone temperatuurregeling, allergeen-filter en bedieningselementen achterin
 • CY9
 • Mistlichten vooraan met statische bochtverlichting
 • Comfortzetels vooraan
 • Park Distance Control: parkeerhulp - waarschuwingssignalen voor obstakels voor- en achteraan

Comfortline

Airco "Air Care Climatronic" met 3-zone temperatuurregeling, allergeen-filter en bedieningselementen achterin
CY9
Mistlichten vooraan met statische bochtverlichting
Comfortzetels vooraan
Park Distance Control: parkeerhulp - waarschuwingssignalen voor obstakels voor- en achteraan
Radio "Composition Media"
Digitale radio-ontvangst DAB+
Afstandscontrolesysteem "Front Assist", met noodremfunctie voor de stad "City Emergency Brake"
Kies een motorisatie en een versnellingsbak
Er komt geen model overeen met de zoekcriteria

Trendline

Vanaf 33.435 EUR Incl. BTW

 • Front Assist & noodremfunctie voor de stad
 • Koerscorrectiesysteem 'Lane Assist'
 • CQ9
 • Airconditioning (Climatic)
 • Automatische rijlichtschakeling, met dagrijlicht, "Coming home"-functie en "Leaving home"-functie

Trendline

Front Assist & noodremfunctie voor de stad
Koerscorrectiesysteem 'Lane Assist'
CQ9
Airconditioning (Climatic)
Automatische rijlichtschakeling, met dagrijlicht, "Coming home"-functie en "Leaving home"-functie
Elektronisch stabiliseringsprogramma met geassisteerd tegenstuur, ABS, ASR, EDS, MSR en aanhangwagenstabilisering
6E2
Radio "Composition Colour" met aanraakscherm 6,5"
Mobiele telefoon-aansluiting (bluetooth)
Voetgangersherkenning
Kies een motorisatie en een versnellingsbak
Er komt geen model overeen met de zoekcriteria
image

Exclusieve aanbiedingen op de Tiguan Allspace.

Tot uw dienst.