2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Tiguan Allspace IQ.DRIVE

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE.

Veel plaats. En nog veel in zijn mars.

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE heeft vele intelligente antwoorden op uw dagelijkse verplaatsingen. Tegelijk biedt hij bijzonder veel plaats om nog meer te versjouwen. Hij rijdt u dankzij een veelvoud aan standaard IQ.DRIVE-technologieën in groot comfort van A naar B en met de parkeerhulp Park Assist zelfs tot vlak bij uw bestemming.

De highlights in de Tiguan Allspace IQ.DRIVE.

Maak kennis met de ruime standaard uitrustingsmogelijkheden.

 • Koetswerk.

  Opvallend comfortabel.

  Met de Tiguan Allspace IQ.DRIVE geeft u blijk van stijl. Met zijn hoogwaardige designdetails en indrukwekkende lichtsignatuur is hij elegant als geen andere SUV.

  Ontdek meer
 • Interieur.

  Plaats voor iedereen. En voor bijna alles.

  Dankzij het flexibele interieurconcept weet der Tiguan Allspace IQ.DRIVE zich aan elke wens aan te passen. Zo maakt een verschuifbare tweede zitrij snel plaats voor nog meer passagiers. Of bagage.

  Ontdek meer
 • ACC & Front Assist.

  Verreweg toonaangevend.

  De automatische afstandsregelaar ACC met Front Assist kan u helpen om een vooraf ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden. Daarnaast kan het systeem u ook helpen een van te voren ingestelde maximumsnelheid aan te houden.

  Ontdek meer
 • Lane Assist.

  Houdt u op het rechte pad.

  Lane Assist kan binnen zijn technische mogelijkheden detecteren of het voertuig onbedoeld de eigen rijbaan verlaat en kan u helpen in uw rijstrook te blijven.

  Ontdek meer
 • Park Assist.

  Parkeren wordt kinderspel.

  Parkeren met een druk op de knop. Park Assist herkent dwarse en overlangse parkeerplaatsen en neemt het sturen van u over totdat u volledig geparkeerd staat. U hoeft enkel nog koppeling, gas en rem te bedienen terwijl u de omgeving rond de auto in het oog houdt.

  Ontdek meer

Optionele packs.

Ontdek ook de optioneel verkrijgbare highlights.

image

Exclusieve aanbieding op de Tiguan Allspace IQ.DRIVE.

Speciale IQ.DRIVE modellen.

 • up! IQ.DRIVE.

  Kleine auto vol grote ideeën.

  Klein maar dapper! De nieuwe up! IQ.DRIVE weet te overtuigen met talrijke aantrekkelijke highlights en intelligente rijhulpsystemen zoals de adaptieve snelheidsregelaar en de noodremfunctie voor de stad als standaarduitrusting. Een instapper van formaat.

  Ontdek de up! IQ.DRIVE
 • Polo IQ.DRIVE

  Ook met de nodige veiligheidsafstand kun je je tijd ver vooruit zijn.

  Met de tijd mee zijn is voor de Polo IQ.DRIVE niet genoeg. Hij wil zijn tijd vooruit zijn. Dankzij innovatieve technologie zoals de automatische cruisecontrol ACC met Front Assist en veel andere highlights slaagt hij daar moeiteloos in.

  Ontdek de Polo IQ.DRIVE
 • Golf IQ.DRIVE

  Vooruitstrevend. Ook als hij stilstaat.

  De Golf stond altijd al synoniem voor vooruitgaan. Dat is ook zo voor de Golf IQ.DRIVE. Naast zijn sportieve looks imponeert hij door een veelvoud aan intelligente rijhulpsystemen. De standaard rijstrookassistent Lane Assist bijvoorbeeld behoedt u voor het afwijken van uw koers.

  Ontdek de Golf IQ.DRIVE
 • Golf Variant IQ.DRIVE

  In de lengte beter. Ook op korte wegen.

  Meer plaats. Meer bewegingsruimte. De Golf Variant IQ.DRIVE heeft op alle vlakken wat meer te bieden. Zo ook een bredere kijkhoek. De Blind Spot Sensor kan u namelijk binnen de limieten van het systeem waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek. Dit is slechts een van de talrijke slimme features van dit model.

  Ontdek de Golf Variant IQ.DRIVE
 • Golf Sportsvan IQ.DRIVE

  Opwindend innovatief. Rustgevend comfortabel.

  De Golf Sportsvan IQ.DRIVE oogt vertrouwd. Tegelijk trekt hij overal veel bekijks en verrast hij met vele technische innovaties. Zoals met de handige rijstrookassistent Lane Assist of de automatische cruisecontrol ACC.

  Ontdek de Golf Sportsvan IQ.DRIVE
 • T-Roc IQ.DRIVE

  Beschikt over trekkracht. En over intelligentie.

  De T-Roc IQ.DRIVE is het bewijs op wielen dat kracht en intelligentie elkaar niet uitsluiten. En daar pakt hij ook dolgraag mee uit, zoals met de talrijke rijhulpsystemen die standaard in het Licht- en zicht-pack zitten.

  Ontdek de T-Roc IQ.DRIVE
 • Tiguan IQ.DRIVE

  Alles heeft hij gezien. Altijd en bijtijds.

  Het markante design van de Tiguan IQ.DRIVE verraadt zijn alertheid. Dankzij de talrijke IQ.DRIVE -systemen ook net op dat moment waarop dit bijzonder belangrijk is. Zo kijkt hij bijvoorbeeld ook vooruit wanneer u achterwaarts uitrijdt met de geïntegreerde uitparkeerhulp.

  Ontdek de Tiguan IQ.DRIVE
 • Sharan IQ.DRIVE

  Bijzonder slim. Bijzonder ruim.

  Soms moet het toch ietsje meer zijn. En niet alleen meer zitplaatsen of kofferruimte maar ook meer comfort. Zoals de Blind Spot Sensor die terwijl u rijdt u binnen de limieten van het systeem kan waarschuwen voor voertuigen in de dode hoek.

  Ontdek de Sharan IQ.DRIVE

Tot uw dienst.

Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Tiguan Allspace IQ.DRIVE

Tiguan Allspace IQ.DRIVE