Zo aanstekelijk kan Lifestyle zijn

Beweging kan zo aantrekkelijk zijn, dat ze alle blikken naar zich toe trekt, zoals bij de T-Roc ACTIVE. Het ACTIVE special model staat met zijn beweeglijke voorkomen meteen in het centrum van de belangstelling. De getinte kofferruit en ook de getinte achterruiten onderstrepen de sportieve verschijning van het allroundtalent.

Kenmerken van deze speciale serie ACTIVE

De mooiste vorm van soevereiniteit

Met zijn typische voorkant en elegant lijnenspel weet de T-Roc ACTIVE special model alle blikken te veroveren. Zijn opvallende design straalt een indrukwekkende soevereiniteit en dynamiek uit die hij spontaan de weg op brengt met de lichtmetalen 17-duimsvelgen Galway.

Extra uitrusting van deze speciale serie 

Ronduit dynamisch: de lichtmetalen velgen Galway

Zo komt er beweging op straat. Met de lichtmetalen 17-duimsvelgen Galway wordt de T-Roc ACTIVE voor uzelf en elke andere persoon op de weg een echte blikvanger.

Sportief over de hele designlijn. De T-Roc ACTIVE R-Line.

Bij de T-Roc R-Line vindt u over de hele lijn van voor tot achter alles wat men mag verwachten van dynamische sportievelingen. Want zijn tot hoogglans gepolijste lichtmetalen 19-duimsvelgen Suzuka, zijn bumpers, de onderste deurdelen in koetswerkkleur en de getinte zijruiten achteraan en getinte kofferruit brengen hem in topvorm.

Witte VW T-Roc ACTIVE op een parking in de stad. Zicht op de zijkant. Vrouw ervoor.

De andere modellen van de
speciale serie ACTIVE

Het maakt niet uit wat uw beweegredenen zijn: met onze speciale serie ACTIVE bieden we u een veelvoud aan unieke Volkswagens met exclusieve design- en uitrustingshighlights, voor elk wat wils.

VW ACTIVE special models. Range met de rode Golf ACTIVE, witte T-Cross ACTIVE en rode Tiguan ACTIVE. Stadssetting.

Testrit

Laat een testrit u overtuigen. Elk model uit ons gamma staat tot uw beschikking.
Boek nu een testrit via uw dealer.