2.12.80.1, 2019-01-08 08:13:42
Alle modellen IQ.DRIVE volkswagen

Speciale Serie IQ.DRIVE.

Ontdek de speciale serie IQ.DRIVE en diens innoverende technologie.

De speciale serie IQ.DRIVE krijgt niet alleen een originele look mee aan binnen- en buitenzijde, hij is ook uitgerust met de modernste technologie die het rijden nog comfortabeler, veiliger en intelligenter maakt. Aan de vooravond van het autonoom rijden biedt Volkswagen u dankzij de vooruitstrevende uitrustingsfeatures waar de IQ.DRIVE-modellen vandaag al over beschikken, een voorsmaakje van de toekomst. Klaar voor een stap in de toekomst?

De IQ.DRIVE-uitrusting.*

9 modellen uit ons gamma werden helemaal onder handen genomen om u een rijervaring te bieden die één en al toptechnologie uitstraalt.

 • Dodehoeksensor.

  Dodehoeksensor. Niets blijft onopgemerkt.

  De dodehoeksensor waarschuwt u voor voertuigen in de dode hoek, zodat u bijvoorbeeld veiliger van rijstrook kunt veranderen. Wanneer u achterwaarts een parkeerplaats verlaat, waarschuwt Rear Traffic Alert u voor naderende voertuigen, en het kan de gevolgen van een dreigende botsing beperken door automatisch te remmen.

 • Lane Assist.

  Lane Assist. Blijf in het juiste spoor.

  Het is moeilijk permanent geconcentreerd te blijven tijdens het rijden, vooral bij langere, eentonige ritten. Wanneer uw concentratie verslapt, is het risico dat u uw rijstrook onbedoeld verlaat groter. Lane Assist kan u helpen in het goede spoor te blijven.

 • Adaptative Cruise Control.

  Automatische afstandsregeling. Houdt u voldoende afstand.

  Een van de moeilijkheden waar iedere bestuurder mee geconfronteerd wordt, is het inschatten van afstanden en relatieve snelheden. De automatische afstandsregeling ACC past uw snelheid automatisch aan aan uw voorligger en houdt de door u ingestelde afstand constant aan. Het zorgt er ook voor dat het voertuig niet sneller kan rijden dan de ingestelde snelheid.

 • Park Assist.

  Park Assist. Parkeer u praktisch automatisch.

  Het is handig om goed te zijn in parkeren. Maar het is nog handiger als u het niet zelf hoeft te doen. Park Assist manoeuvreert het voertuig zelfstandig in parallelle of dwarse parkeerplaatsen. Al wat u moet doen is gas geven, remmen en schakelen.

 • Trafic jam assist.

  Traffic Jam Assist. Bedien de automatische piloot.

  Bij stapvoets verkeer moet de bestuurder voortdurend stoppen en weer vertrekken, wat heel enerverend kan zijn. Daarom is er Traffic Jam Assist, dat de wagen binnen bepaalde systeemgrenzen automatisch stopt en weer in beweging brengt, en binnen zijn rijstrook houdt. Op die manier worden typische fileongevallen voorkomen.

De IQ.DRIVE-modellen.

Speciale Serie IQ.DRIVE De up! IQ.DRIVE

De up! IQ.DRIVE.

Klein maar barstensvol slimme ideeën. De up! IQ.DRIVE stelt u in staat om vol energie en in alle gemoedrust uw dagelijks leven aan te vatten. Geniet van een klantenvoordeel tot € 3.950 op de up! IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.000 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Polo IQ.DRIVE

De Polo IQ.DRIVE.

De Polo IQ.DRIVE is voor op zijn tijd en wordt uitgerust met de allernieuwste intelligente veiligheidssystemen. Er ontgaat hem niets van wat er rondom u gebeurt. Geniet van een klantenvoordeel tot € 5.850 op de Polo IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Golf IQ.DRIVE

De Golf IQ.DRIVE.

De Golf heeft altijd symbool gestaan voor vooruitgang en dat is met de Golf IQ.DRIVE niet anders. Intelligent en sportief: een indrukwekkend totaalpakket! Geniet van een klantenvoordeel tot € 8.650 op de Golf IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Golf Variant IQ.DRIVE

De Golf Variant IQ.DRIVE.

Meer ruimte. Meer vrijheid. Meer innovatie. De Golf Variant IQ.DRIVE heeft meer te bieden. Geniet van een klantenvoordeel tot € 10.700 op de Golf Variant IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Golf Sportsvan IQ.DRIVE

De Golf Sportsvan IQ.DRIVE.

Neem plaats en voel u thuis aan boord van de Golf Sportsvan IQ.DRIVE. Ruim en rustgevend, de Golf Sportsvan zorgt voor uw veiligheid en die van uw passagiers. Geniet van een klantenvoordeel tot € 8.465 op de Golf Sportsvan IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De T-ROC IQ.DRIVE

De T-Roc IQ.DRIVE.

Zet uw karakter in de verf en maak furore: de T-Roc IQ.DRIVE weet hoe hij indruk moet maken en bewijst dat vermogen en intelligentie perfect hand in hand kunnen gaan! Geniet van een klantenvoordeel tot € 4.580 op de T-Roc IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Tiguan IQ.DRIVE

De Tiguan IQ.DRIVE.

Welke levensweg u ook bewandelt, de Tiguan IQ.DRIVE staat altijd borg voor extreem veel rijplezier en absolute controle over uw omgeving. Geniet van een klantenvoordeel tot € 10.580 op de Tiguan IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Tiguan Allspace IQ.DRIVE

De Tiguan Allspace IQ.DRIVE.

Intelligentie in zijn mooiste verschijningsvorm. De Tiguan Allspace IQ.DRIVE koppelt een opmerkelijk design aan een hele rits innovatieve systemen. Het maakt hem compleet onweerstaanbaar! Geniet van een klantenvoordeel tot € 10.750 op de Tiguan Allspace IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Speciale Serie IQ.DRIVE De Sharan IQ.DRIVE

De Sharan IQ.DRIVE.

Omdat meer altijd beter is. Meer stoelen, meer laadruimte, maar ook meer veiligheid en comfort. De Sharan IQ.DRIVE heeft het allemaal in huis. Geniet van een klantenvoordeel tot € 14.590 op de Sharan IQ.DRIVE (mogelijke recyclagepremie € 1.500 reeds inbegrepen).

Tot uw dienst.

_

* De uitrustingen van de IQ.DRIVE serie zijn afhankelijk van het model. De aanbiedingen zijn geldig voor particulieren bij aankoop van een nieuwe Volkswagen tijdens de periode van 4 tot 31 januari 2019 inbegrepen. Info en voorwaarden op offers.volkswagen.be/nl/particulieren.