Man and woman in front of VW Polo United 3/4 rear, view through football goal mesh

De Polo UNITED

Past precies bij uw speelstijl. De Polo UNITED

Terwijl sommige trainers ervoor kiezen zich breed te verspreiden, houden andere de afstanden liever klein. De Polo UNITED heeft met geen van beide een probleem. Want met zijn compacte afmetingen kan hij ook door kleine openingen in het verkeer, en dankzij zijn flexibele interieur scoort hij ook goed wanneer hij eens iets meer moet meenemen.

--:--

Design

Sterk bij de eerste aanblik

Hoewel het een kleine auto is, heeft men bij de Polo UNITED toch een ander beeld voor ogen. Want dankzij zijn lichtmetalen 15-duimsvelgen Dublin sluit hij naadloos bij de grote jongens aan.

De highlights van de Polo UNITED

Doen harten sneller slaan: de lichtmetalen velgen Dublin

De lichtmetalen 15-duimsvelgen Dublin in het zwart met gepolijste oppervlakken doen de harten van alle voetbal- en autofans sneller slaan.

Alle speciale UNITED-uitvoeringen

VW UNITED range T-Roc, Polo, T-Cross

In de sport zijn het de millimeterbeslissingen en de vreugdetranen van de fans. Want in het verkeer is het net als op het speelveld – het zijn de details die het verschil maken. Ontdek andere speciale uitvoeringen: up! United, T-Cross United en T-Roc United.

Ontdek hier alle Volkswagen-modellen.

Bij Volkswagen hebt u een erg ruime keuze: van compacte stadswagens tot prestigieuze coupés, van stevige SUV’s tot grote bestelwagens, van sportieve modellen tot elektrische wagens.